Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@02:05:40 GMT

گوترش در خصوص اغتشاشات اخیر ایران چه گفت؟

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۴۰۱۰۲

گوترش در خصوص اغتشاشات اخیر ایران چه گفت؟

دبیرکل سازمان ملل می‌گوید گفت: گفت وگو‌های اخیر مقامات دو کره، نشانه‌هایی از امید برای خلع سلاح هسته‌ای در شبه‌جزیره کره و حل و فصل صلح‌جویانه تعارض هسته‌ای واشنگتن و پیونگ‌یانگ پیدا شده است.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل امروز در اولین کنفرانس خبری سال ۲۰۱۸ خود به میان خبرنگاران آمد و در خصوص مسائل مختلف با آنان سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از خبرنگاران به روابط متشنج آمریکا و کره شمالی اشاره کرد و پرسید که «آیا جنگ قابل‌اجتناب است؟»

گوترش پاسخ داد: «من هنوز مطمئن نیستم که صلح تضمین شده باشد و به همین خاطر است که در برقراری تماس با شبه‌جزیره بسیار جدی هستیم.»

دبیرکل سازمان ملل در خصوص نتیجه دلخواه سازمان ملل از تعاملات اخیر مقامات دو کره در سایه آمادگی برای اعزام ورزشکار به المپیک زمستانی سئول گفت: «خیلی مهم است که از نشانه‌های امیدوارکننده فعلی بهره بگیریم و مطمئن شویم که خلع‌سلاح هسته‌ای با روشی صلح‌طلبانه در شبه‌جزیره کره رخ خواهد داد.»

از دبیرکل در خصوص نحوه عملکرد «استفن دی‌میستورا» نماینده خود در امور سوریه و انتظاراتش از «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه برای کمک به حل سیاسی بحران این کشور سوال شد.

گوترش ابتدا گفت که از عملکرد دی‌میستورا راضی است، زیرا «پیشبرد کار‌ها با این شرایط، مانند معجزه بود.»

دبیرکل در باب انتظارات خود از سوری‌ها گفت: «ما از دولت و مخالفان می‌خواهیم که بدون هیچ پیش‌شرطی پای میز مذاکرات ژنو بیایند؛ ما می‌دانیم که مسئله تشکیل دولت، برگزاری انتخابات و تدوین قانون اساسی، برای همه سوری‌ها مهم است، ولی مهم‌ترین مسئله برای سازمان ملل این است که گفت‌وگو‌های معنادار بدون گذاشتن هیچ‌گونه پیش‌شرطی آغاز شود.»

گوترش در خصوص ناآرامی‌های اخیر ایران هم سخن گفت.

دبیرکل سازمان ملل به خبرنگاران گفت که خودش سال‌ها در تظاهرات مختلف در پرتغال حضور داشته و به همین خاطر به «حق برگزاری تظاهرات مسالمت‌آمیز» اهمیت می‌دهد.

گوترش افزود: «من به حق مردم ایران برای تظاهرات هم اهمیت می‌دهم؛ ما به صراحت اعلام کردیم که باید به این حق مردم ایران احترام گذاشته شود و از تظاهرکنندگان هم درخواست کردیم که رفتار مسالمت‌آمیز داشته باشند. حق برگزاری تظاهرات، از ارکان اساسی حقوق بشر است.»

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۰۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است

تین نیوز

عضو هیئت علمی دانشگاه شریف گفت: مؤسسه آموزش و تحقیقات سازمان ملل متحد برای کمک به کشورهای در حال توسعه راه اندازی شد و بدنه سازمان ملل از نظرات کارشناسی این نهاد آموزشی در تصمیمات خود استفاده می کند. علاوه بر دفاتر مرکزی، این دانشگاه ۱۴ انستیتو دارد که گرفتن مجوز برای این واحد آموزشی نیازمند پیش شرط هایی است. دانشگاه شریف به دنبال کسب مجوز برای راه اندازی انستیتو به منظور بررسی تغییرات اقلیمی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مجید عباسپور عضو هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به نحوه برگزاری اولین دوره کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری اظهار کرد: با وجود تنش های فراوانی منطقه ای و احتمال درگیری میان ایران و رژیم صهیونیستی، توانستیم با دعوت از اساتید دانشگاهی از ۱۰ کشور، نخستین کنفرانس بین المللی و تاب آوری انرژی و پایداری را در دانشگاه شریف برگزار کنیم.

عباسپور بیان کرد: در اجلاس سال گذشته دبی که در سطوح بالای مدیران اجرایی برگزار شد، بحث هایی در خصوص نحوه عبور از سوخت های فسیلی مطرح شد، برای رسیدن به این مرحله یک دوره گذار تعریف شده است.

وی با اشاره به تاسیس صندوق برای تامین منابع مالی در خصوص بحث انتقال فناوری در این حوزه، عنوان کرد: کشورهای پیشرفته موظف شدند که کشورهای در حال توسعه را در خصوص کاهش مصرف سوخت فسیلی کمک کنند و کشورهای پیشرفته نیز از محل این صرفه جویی انرژی منتفع خواهند شد.

عباسپور ادامه داد: در این کنفرانس بررسی آثار و نتایج بحث تغییرات اقلیمی با همفکری در میان کشورهای منطقه نیز مطرح شد، همکاری در این سطح باعث اثرگذاری اقدامات خواهد شد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: هم زبانی در خصوص یک پدیده در معادلات جهانی باعث توجه بیشتر به موضوع و امکان استفاده از نظرات اساتید متخصص در این بخش خواهد شد.

وی افزود: مؤسسه آموزش و تحقیقات سازمان ملل متحد برای کمک های به کشورهای در حال توسعه راه اندازی شد و بدنه سازمان ملل از نظرات کارشناسی این نهاد آموزشی در تصمیمات خود استفاده می کند. علاوه بر دفاتر مرکزی، این دانشگاه ۱۴ انستیتو دارد که گرفتن مجوز برای این واحد آموزشی نیازمند پیش شرط هایی است.

عباسپور عنوان کرد: در این انستیتوهای مسائل به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد؛ اما در خصوص وضعیت تغییرات اقلیمی هنوز بحثی مطرح نشده، پیشنهاد دادیم که ما به عنوان یکی از انستیتوها مسئله تغییرات اقلیمی را به عنوان یک نهاد مجمع مورد بررسی قرار دهیم.

وی افزود: برای دریافت مجوز به منظور راه اندازی انیستیو نیازمند ظرفیت انسانی و اساتید متخصص و صاحب نظر است، بحث های مربوط به تبادل اطلاعات میان دانشگاه های کشور نیز در راستای همین موضوع بوده است.

به گفته وی، برخی از هلدینگ های فعال در حوزه آمادگی خود را برای حمایت از این پروژه را اعلام کردند و بحث حمایت های علمی از سوی سایر دانشگاه ها دیگر می تواند به عنوان پشتوانه این درخواست باشد.

عباسپور بیان کرد: رایزنی های مناسبی با وزارت خارجه و کمیسیون انرژی مجلس و مرکز تحول و پیشرفت  ریاست جمهوری در این خصوص صورت گرفته است و حمایت های این نهادها می تواند نقش مهمی در تسریع دریافت مجوزهای لازم برای راه اندازی انستیو باشد.

این استاد دانشگاهی با اشاره به نقش سازمان های منطقه ای عنوان کرد: سازمان های مانند اکو ظرفیت فراوانی برای گسترش همکاری میان دانشگاه های ایران و منطقه وجود دارد، در همیت راستا تبادل اساتید میان دانشگاه های ایران و  و ۲ دانشگاه از کشور چین آغاز شد.

وی افزود: از دیگر اهداف این کنفرانس کم رنگ کردن تحریم ها، بررسی وضعیت انرژی و تکنولوژی های مربوط به آن بوده است، در این جلسات استفاده از انرژی هایی مانند انرژی هسته ای مورد بحث قرار گرفت که می تواند با پشتوانه علمی مانع از بهانه تراشی های برخی از کشورهای غربی در خصوص ایران شود.

عباسپور ادامه داد: توصیه های یونسکو از دیگر مباحث و پروپوزال های مطرح شده در این کنفرانس بوده است، که در این خصوص تدوین موضوعات مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مقالات فراوانی به این کنفرانس ارسال شد، عنوان کرد: مقرر شد این کنفرانس هر دو سال یکبار به میزبانی دانشگاه های منطقه برگزار شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • عکس| ستاره سابق تیم ملی دبیرکل فدراسیون شد
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد
  • ستاره سابق تیم ملی رسماً دبیرکل فدراسیون شد
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد 
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است
  • اتصال بیمه‌های تکمیلی به سامانه‌های بیمه در راستای حذف کاغذبازی‌ها
  • جذب اعتبارات برای جبران خسارات سیل اخیر
  • آماده باش مدیریت بحران در استان یزد
  • جذب اعتبارات جهت جبران خسارات سیل اخیر