Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@19:23:48 GMT

صادرات صنایع دستی همدان از رشد منفی خارج شد

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۴۱۳۱۱

صادرات صنایع دستی همدان از رشد منفی خارج شد

معاون صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار صنایع‌دستی از استان همدان صادر شده است، گفت: صادرات صنایع‌دستی استان همدان ۵ درصد افزایش یافت. ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۰ استانها همدان نظرات

علیرضا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان در مورد آمار 9 ماهه صادرات صنایع‌دستی استان همدان اظهار داشت: تا پایان آذرماه امسال 9 میلیون و 300 هزار دلار صادارت صنایع دستی از استان همدان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یکی از بازارهای اصلی صنایع‌دستی استان همدان عراق است، افزود: به دلیل مشکلات سیاسی در عراق در بازه زمانی خاصی صادرات به این کشور مقداری با مشکل مواجه شده بود.

قاسمی بیان کرد: با تدابیر و برنامه‌ریزی‌های درست در چند ماه گذشته با مشاهده آمار صادرات صنایع دستی 9 ماهه امسال شاهد افزایش چند درصدی صادرات نسبت به مدت مشابه در سال گذشته هستیم.

معاون صنایع‌دستی استان همدان با تأکید بر اینکه تغییر در تولید محصولات از دیگر اقدامات موثر در افزایش صادارت بوده است، تصریح کرد: تولید صنایع‌دستی لاکچری و تزئینی با ارزش افزوده بیشتر سبب شده که با این تغییر رویه و فروش محصولات دکوری ارزش دلاری صنایع‌دستی استان بیشتر شود.

قاسمی با اشاره به اینکه صادرکنندگان صنایع دستی استان با هماهنگی‌های سازمان در نمایشگاه‌های صنایع‌دستی کشورهایی نظیر اتریش، ایتالیا و هلند حضور داشتند، بیان کرد: هماهنگی‌هایی نیز برای حضور صادرکنندگان صنایع دستی همدان در نمایشگاه صنایع‌دستی در توکیو ژاپن انجام شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین صادرات صنایع‌دستی از استان در حوزه سفال بوده است، عنوان کرد: سفال در کشور همواره رتبه نخست صادرات را داشته و صادرکننده نمونه این محصول از شهر لاجین است.

معاون صنایع‌دستی استان همدان ابراز کرد: مصنوعات چرمی، مصنوعات و تولیدات چوبی و مروار پس از سفال بیشترین صادرات را در حوزه صنایع‌دستی به خود اختصاص داده‌اند.

قاسمی با تأکید بر اینکه بیشترین صادرات صنایع‌دستی استان به کشور عراق انجام می‌شود، ابراز کرد: پس از عراق کشورهای اروپایی و کشورهای حوزه آسیای میانه دیگر مقاصد صادارت صنایع دستی استان همدان است.

وی با اشاره به اینکه صادرات صنایع‌دستی تا چند ماه گذشته رشد منفی داشت اما با برنامه‌ریزی در چند ماه اخیر صادرات افزایش یافته است، تأکید کرد: صادرات صنایع دستی استان 3 الی 5 درصد افزایش یافته است.

معاون صنایع دستی استان همدان بیان اینکه از مشکلات موجود در حوزه تولیدات در سطح کشور بسته‌بندی است که این موضوع در حوزه صنایع دستی بیشتر مشاهده می‌شود، اظهار داشت: تنوع در صنایع‌دستی از یک سو می‌تواند مزیتی مناسب و از طرف دیگر تبدیل به معایب شود چرا که تنها در حوزه سفال می‌توان گفت که یک هزار نوع تولید سفال وجود دارد.

قاسمی با بیان اینکه تنوع ابعاد و نوع محصولات در صنایع دستی سبب شده که بسته‌بندی مناسب، جایگاه اصلی خود را پیدا نکند، تأکید کرد: امیدواریم با شناسنامه دار کردن و برندسازی صنایع‌دستی مشکلات بسته‌بندی نیز به خودی خود رفع شود.

انتهای پیام/

R41405/P1361/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۱۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین همدان، محسن معصوم‌علیزاده اظهار داشت: با توجه به رشد گردشگری و توسعه زیرساخت ها در شهرستان ملایر مانند پروژه خوب جهان کوچک و تبلیغ خوب صنایع دستی، این دیار، به سرعت تبدیل به مقصد جذاب گردشگری خواهد شد. 

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار پرتلاش و حمایت های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم، افزود: شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است و سعی بر آن داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها باشیم.
فرماندار شهرستان ملایر نیز در این دیدار گفت: ملایر با ظرفیت خود می تواند باعث رونق اقتصادی غرب کشور باشد 

سلمان اسماعیلی، معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر با اشاره به اینکه ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی به حوزه میراث فرهنگی و امورگردشگری باعث رونق اقتصادی و تحقق شعار سال مبنی بر مردمی سازی امور می شود، بیان کرد: ملایر با پتانسیل بالای خود و دو نشان بین المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور بوده و در اطلس سرمایه گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است و قلب این مرکز اقتصاد، عرضه صنایع دستی ملایر خواهد بود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایردر ادامه گفت: در کنار این اقدام تقویت آنلاین فروشگاه ها  در سکوهای مجازی بسیار پر اهمیت است.

فرماندار شهرستان ملایر در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت سال جاری شاهد افتتاح مجموعه مینی ورد به صورت رسمی باشیم.

دیگر خبرها

  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • برپایی دوره‌های آموزش صنایع دستی در استان همدان