Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل برنامه و بودجه سازمان هدفمندی یارانه ها با اشاره به اینکه حذف یارانه افراد پردرآمد در انتظار مصوبه مجلس است، گفت که تا زمان تصویب مجلس، هیچ تغییری در حذف افراد یارانه بگیر اتقاق نمی افتد.

به گزارش ایرنا، نرگس پرستاری سه شنبه در جلسه هدفمندسازی یارانه ها با محوریت طرح پژوهشی میزان اثربخشی اجرای طرح هدفمندی یارانه ها در استانداری تهران اظهار کرد: جلسات کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری است و هنوز هیچ تصمیم جدیدی در باره حذف یارانه بگیرها گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هنوز هیچ چیز مشخص نیست و هر تصمیمی که مجلس اتخاذ کند، دولت موظف به اجرای آن خواهد بود.

پرستاری از انجام مطالعات پژوهشی در راستای بررسی تاثیرات منفی و مثبت یارانه ها در حوزه های فرهنگی اجتماعی کشور خبر داد و گفت: این مطالعات در پنج استان تهران، کرمانشاه، سیستان بلوچستان، مازندران و خوزستان انجام شده که البته نتایج این پژوهش هنوز تحلیل نشده است.

مدیرکل برنامه و بودجه سازمان هدفمندی یارانه ها ادامه داد: این پژوهش هیچ ارتباطی به حذف یارانه پردرآمدها ندارد اما این طرح در تصمیم گیری دولت در سرنوشت یارانه ها موثر است.

پرستاری با بیان اینکه حذف یارانه پردرآمدها تا کنون بارها به دلیل تبعات اجتماعی و فرهنگی متوقف شده است اظهار کرد: براساس تحلیل های کارشناسی شکی وجود ندارد که نحوه پرداخت یارانه ها به شکل فعلی، نه تنها مشکلی را حل نکرده بلکه مشکلاتی نیز بوجود آورده است.

وی اضافه کرد: ماهانه سه هزار و 800 میلیارد تومان بابت یارانه نقدی افراد پرداخت می شود که این مبلغ می توانست در بخش های دیگر سرمایه گذاری شود.

وی عدم حمایت از بخش تولید و عدم سرمایه گذاری در مولدهای انرژی را از نواقص طرح هدفمندی یارانه ها دانست و اظهارکرد: از ابتدا قرار نبود دولت هزینه اضافه ای بابت یارانه ها بپردازد و قرار بود 50 درصد از منابع صرف پرداخت نقدی و 50 درصد دیگر در حوزه های بهره وری انرژی و حمایت از تولید، اشتغال و سلامت هزینه شود، این در حالیست که دولت در ابتدا با حمایت حدود سه هزار میلیاردی این طرح کار را آغاز کرد و در 9 ماهه امسال بیش از 14 هزار میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرده است.

وی با تاکید بر بازتعریف شاخص های یارانه بگیران و لزوم حذف یارانه پردرآمدها تصریح کرد: محاسبه پرداخت یارانه از ابتدا دقیق نبوده و در این زمینه بیش برآوردی صورت گرفته که منجر به مشکلات کنونی شده است.

پرستاری افزود: از ابتدای طرح تا کنون یارانه بیش از چهار میلیون نفر قطع شده که یارانه حدود یک میلیون نفر مجددا برقرار شده است که نشان می دهد میزان خطای در حذف افراد زیاد بوده است.

** شیر کالای لوکس شده است

معاون جهاد کشاورزی استان تهران نیز در این نشست گفت: 25 تا 30 درصد واحدهای تولیدی بخش کشاورزی نیمه فعال یا تعطیل هستند.

ابراهیم کمالوندی افزود: افزایش قیمت تمام شده باعث افزایش قیمت محصولات کشاورزی و کاهش مصرف عمومی شده که این مساله منجر به از رده خارج شدن تعدادی از واحدهای تولیدی شده است.

وی با اشاره به کاهش مصرف شیر از زمان هدفمندی یارانه ها اظهار کرد: بعد از هدفمندی یارانه ها، شیر یک کالای لوکس تلقی می شود و تقاضای شیر کاهش یافته است، در پی این مساله تعدادی از واحدهای گاوداری نیز از رده تولید خارج شده است.

وی با بیان اینکه هدفمندی یارانه ها به بیکاری دامن زده است تاکید کرد: در زمینه میانگین مصرف دهک های پایین جامعه بعد از هدفمندی یارانه ها باید بررسی صورت گیرد.

کمالوندی گازسوز کردن واحدها را یکی از مزایای طرح هدفمندی یارانه ها دانست و اظهار کرد: از سال 90 تا کنون یک هزار و 540 واحد بخش کشاورزی گازسوز شده اند و بیش از 2 برابر این تعداد نیز در برنامه هستند که به دلیل نبود نقدینگی این کار متوقف شده است.

بخشدار مرکزی تهران نیز در این نشست گفت: طرح هدفمندی یارانه ها نه تنها موجب توسعه اشتغال نشده بلکه منجر به بحران های اجتماعی نیز شده است.

حسین سروری با بیان اینکه بی هدفی در طرح هدفمندی یارانه ها منجر به چالش های جدی شده افزود: در این طرح نه دولت به خود رسیده و نه رضایتمندی مردم حاصل شده است، به عبارتی هر دو طرف منافعی از این طرح به دست نیاورده اند.

سروری تاکید کرد: به نظر می رسد 20 درصد جمعیت فعلی به یارانه نقدی نیاز داشته باشند.

وی همچنین گفت: از سال 95 تاکنون هشت هزار و 31 مورد مراجعه در رابطه با یارانه ها در این بخشداری تشکیل شده که 2 هزار و 178 مورد مربوط به طلاق، یک هزار و 12 مورد حضانت، یک هزار و 284 مورد رسیدن فرزندان به سن بلوغ، 135 مورد مربوط به زندانیان و 461 مورد مربوط به بدسرپرست ها بوده که درخواست تفکیک یارانه را داشته اند.

سروری تصریح کرد: یارانه نقدی در برخی روستاها منجر به تنبلی و تن پروری سرپرست خانوار شده و در برخی مناطق نیز باعث اختلافات خانوادگی بین همسران و یا والدین و فرزندان شده است.

مدیرکل بهزیستی استان تهران نیز در ادامه این نشست گفت: پرداخت یارانه نقدی سرپرست های بی کفایت خانوارها را جری تر و بی تعهدتر کرده است.

اصغر باقری افزود: در برخی از خانوارهای پرجمعیت شاهد هستیم که سرپرست خانوار با استفاده از یارانه نقدی اقدام به ازدواج مجدد کرده و خانواده اول خود را ترک کرده است.

وی باقری خواستار بازنگری در نحوه پرداخت یارانه نقدی به خانوارها شد و اظهار کرد: در حال حاضر 34 هزار نفر در تهران در آستانه طلاق هستند که می توانستیم در طرح هدفمندی یارانه ها در این بخش کمک هایی انجام دهیم.

منبع: ایرنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۱۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات بر عایدی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز در جریان بررسی ایرادت شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی ماده ۱۲ این طرح را اصلاح کردند.

صدر ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ماده ۱۲- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۶) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:
ماده ۴۶- کلیه اشخاص غیرتجاری انتقال‌دهنده «عین» یا «حق‌واگذاری‌ محل» در خصوص انتقال دارایی‌های زیر مشمول مالیات بر عایدی سرمایه هستند:

۱- املاک با انواع کاربری و حق واگذاری محل
۲- انواع خودرو سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی
۳- انواع طلا، نقره، پلاتین و مسکوکات آنها و جواهرآلات
۴- انواع ارز

تبصره (۱) و (۲) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۱- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، صدور صورتحساب الکترونیکی تنظیم وکالت بلاعزل با موضوع انتقال دارایی‎های موضوع بندهای (۱) و (۲) این ماده، در این قانون در حکم انتقال است و مشمول مالیات موضوع این فصل می‌‎شود و موکل اصلی یا موکلین بعدی وکالت بلاعزل مسئول پرداخت مالیات متعلق هستند. مبلغ درج شده در صورتحساب‌ الکترونیکی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، مبنای محاسبه عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع این تبصره است.

آیین‌نامه اجرایی این تبصره حداکثر یک سال پس از لازم ‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

تبصره ۲- در این قانون و قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، صدور صورتحساب الکترونیکی تعویض شماره انتظامی (پلاک) دارایی‎‌های مشمول مقررات شماره‌گذاری، در حکم انتقال دارایی‌های مذکور تلقی می‌گردد.
تبصره (۳) و (۴) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:
تبصره ۳- اخذ مالیات موضوع این فصل مشروط به استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.
تبصره ۴- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، معاملات دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) این ماده که مرتبط با فعالیت‌های شغلی نیستند، صرفاً مشمول مالیات موضوع این فصل هستند و مشمول مالیات موضوع ماده (۹۳) این قانون نمی‌شوند.

تبصره (۵) و (۶) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۵- در صورت فروش داراییهای موضوع بندهای (۳) و (۴) این ماده توسط اشخاص غیرتجاری به اشخاص موضوع اجزای (۳) و (۴) بند «ث» ماده (۱۶مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، عایدی حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور معاف از مالیات موضوع این فصل است. در صورت فروش دارایی‌های مذکور به سایر اشخاص، کل درآمد یا وجوه دریافتی حاصل از انتقال دارایی‌های فوق مشمول مالیات موضوع فصل ششم باب سوم این قانون می‌شوند.

تبصره ۶- اشخاص غیرتجاری بالای هجده سال که داراییهای موضوع بند (۳) این ماده را مستقیماً از اشخاص موضوع جزء (۳) بند «ث» ماده (۱۶مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان خریداری کرده‌اند، می‌توانند دارایی‌های مذکور را به سایر اشخاص غیرتجاری انتقال دهند. ثبت انتقال مذکور با درج شماره منحصربفرد مالیاتی صورتحساب الکترونیکی خرید اولیه، در حکم صدور صورتحساب الکترونیکی است و صورتحساب الکترونیکی مذکور با درج بلاعوض بودن یا درج مبلغ معامله فوق به‌صورت خودکار به کارپوشه غیرتجاری خریدار منتقل میشود. خریدار مکلف است ظرف سی روز از تاریخ درج صورتحساب الکترونیکی در کارپوشه غیرتجاری، نسبت به اعلام پذیرش یا عدم پذیرش این صورتحساب الکترونیکی اقدام کند. عدم اظهارنظر ظرف مدت مذکور به منزله عدم تأیید صورتحساب الکترونیکی مربوط می‌باشد.

تبصره (۷) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بهابازار (بورس)ها و بازارهای خارج از بهابازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات موضوع این فصل نمی‌باشد.

تبصره (۸) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۸- اخذ مالیات موضوع این ماده، مانع از اجرای سایر قوانین از قبیل قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نمی‌باشد. همچنین سازمان موظف است مجموع درآمدهای موضوع این فصل متعلق به هر شخص غیرتجاری را برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال نماید.

دیگر خبرها

  • تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا
  • ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره در انتطار مصوبه مجلس
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات بر عایدی
  • مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟
  • منابع و مصارف هدفمندی در بودجه ۱۴۰۳/ پیشنهاد پرداخت یارانه تشویقی کالابرگ الکترونیکی