Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگویی گفت: مازندران متعهد به ذخیره سازی ۲۵ هزار تن پرتقال برای شب عید شد که تاکنون ۲۰ هزار و ۲۰۰ تن آن در انبار‌ها ذخیره سازی شد.

وی با بیان اینکه پرتقال شب عید تاکنون در سایز‌های ۱۸۰ تا ۱۹۰ گرمی با نرخ هر کیلو ۲ هزار و ۲۰۰ تومان از باغداران خریداری می‌شود، افزود:حمل پرتقال‌های ذخیره سازی شده شب عید هفته آینده از مازندران به ۱۶ استان کشور آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندرانگفت: ۲۰ درصد مبلغ در زمان حمل، ۳۰ درصد مبلغ پس از حمل بار دریافت و بقیه مبلغ تا فروردین ۹۷ تسویه حساب خواهد شد. 

حیدرپور با بیان اینکه مرکبات مازندران شامل انواع پرتقال، نارنگی، لیمو، پج، نارنگی ژاپنی و پرتقال والنسیا است. افزود: ۹۰ درصد پرتقال‌ها، بیش از ۹۷ درصد نارنگی و ۱۰۰ درصد کیوی تاکنون برداشت شد.

وی گفت: پیش بینی می‌شود حدود ۲ میلیون و پانصد هزار تن مرکبات امسال از باغ‌های مازندران برداشت شود.

حیدرپور افزود: پرتقال‌های استان توسط مباشرت سازمان تعاون روستایی، تشکل‌های استان، سورتینگ داران و باغداران مرکبات شب عید در سردخانه‌ها در حال ذخیره‌سازی است، افزود: مقرر شد حمل پرتقال ذخیره سازی شده از مازندران به استان‌های متقاضی از هفته آینده انجام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: در هر واحد سورتینگ یک کارشناس مواد غذایی به عنوان ناظر حضور خواهد داشت.

وی با تاکید بر پراکندگی تولید در ارقام مرکبات به ویژه کشت انواع نارنگی، گفت: از ۱۲۵ هزار هکتار باغ مرکبات در مازندران ۳۰ هزار هکتار آن از نوع درجه سه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: باید پهنه بندی مرکبات را جدی بگیریم که در هر منطقه، چه ارقامی و در چه سطحی کشت شود.

دلاور حیدرپور گفت: با مشخص کردن آن، می‌توان نسبت به اصلاح و جایگزینی ارقام متناسب با بازار هدف کشت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: با توجه به شرایط اقلیمی مازندران و خسارت‌هایی که برف در سال‌های گذشته به باغداران وارد کرد باید ارقام زودرس و میان رس کشت شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۱۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: بارش‌های بهاری ابتدای اردیبهشت طی سه روز اخیر علاوه بر تقویت سفره‌های زیرزمینی و سیراب کردن زمین‌های کشاورزی و باغ‌ها، حدود هفت میلیون متر مکعب آب  به مخزن سد‌های استان وارد کرد.

سید محمد موسوی با بیان اینکه بارش مستمر و مناسب باران به افزایش آورد رودخانه‌ها و ارتقاءِ ذخیره آب در سد‌های استان منجر شد، افزود: میانگین بارندگی‌های سه روز اخیر در مازندران ۳۲.۷ میلیمتر بود.

موسوی خاطرنشان کرد: از ابتدای بارش‌ها تا صبح امروز -چهارشنبه- حدود هفت میلیون متر مکعب آب به مخزن سد‌های استان وارد شده که با توجه به جاری شدن سیلاب در سرشاخه‌های سد‌ها ذخیره‌سازی همچنان در حال اجراست و میزان ذخیره آب باز هم افزایش می‌یابد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: در سد شهید رجایی تا کنون حدود ۳.۵ میلیون متر مکعب ذخیره‌سازی صورت گرفته که مجموع حجم آب ذخیره شده در این سد از ۷۵.۵ میلیون متر مکعب فراتر رفته است.

موسوی درباره ذخیره سد آیت‌الله صالحی مازندرانی هم گفت: در این سد نیز از بارش‌های اخیر تا کنون ۳ میلیون متر مکعب به ذخیره اضافه شده و حجم فعلی آب موجود در مخزن به ۱۳۸ میلیون متر مکعب رسید.

به گفته وی در سایر سد‌های کوچک استان نیز با وجود تخلیه سد برای مصرف کشاورزی ذخیره‌سازی مجدد صورت گرفته و برخی از این سد‌ها نیز سرریز داشتند.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به نقش بارندگی‌های به‌هنگام در مدیریت مصرف آب و تأمین آب مورد نیاز کشتزار‌های استان، گفت: خوشبختانه این بارندگی‌ها در دشت هراز اثرگذاری مطلوبی داشت. دبی رودخانه هراز در پی این بارندگی‌ها به بیش از ۳۰ متر مکعب رسید که با مدیریت صورت گرفته برای مصارف کشتزار‌ها تقسیم و توزیع شد.

موسوی با بیان این‌که دبی فعلی رودخانه هراز ۲۴ متر مکعب بر ثانیه است، اظهار کرد: کل حجم آورد هفت رودخانه مهم استان شامل تالار، هراز، چالوس، بابلرود، چشمه‌کیله، تجن و نکارود طی سال آبی جاری -از یکم مهر ۱۴۰۲ تا پنجم اردیبهشت- یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون متر مکعب بود که ۲۷ درصد نسبت به درازمدت کمتر است.

 وی مجموع بارندگی ثبت شده در مازندران را از ابتدای سال آبی جاری تا کنون ۴۶۶ میلیمتر  اعلام کرد و گفت: این میزان نسبت به درازمدت ۳ درصد و نسبت به پارسال که ۳۱۵ میلیمتر بود ۴۸ درصد افزایش دارد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به پیش‌بینی بروز تنش آبی در نزدیک به ۳۲ هزار هکتار از کشتزار‌های سراسر استان تصریح کرد: هرچند که در بارش‌ها امسال شرایط بهتری نسبت به سال گذشته داریم، اما با توجه به افزایش میانگین دمای هوا و افت برخی شاخص‌های منابع آبی نسبت به درازمدت، همراهی مردم و به ویژه کشاورزان برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی ضروری است.

دیگر خبرها

  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • بروزرسانی های اساسی واتساپ در راه است
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • باغداران مبارزه به موقع با آفات درختان مرکبات را جدی بگیرند
  • فروش آنلاین میوه و تره‌بار در میادین پایتخت
  • جزییات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار
  • نحوه خرید آنلاین از میادین میوه و تره بار شهرداری تشریح شد | امکان بازگرداندن میوه و سبزیجات بی کیفیت