Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، علی اصغر کار اندیش در حاشیه بازدید از مجتمع فرهنگی نیمه ساخت رامسردرگفت وگویی گفت: شهرستان رامسر با ۷۰ هزار نفر جمعیت و گردشگران بیشماری که به این شهرستان سفر میک نند ، قطعا نیازمند یک فضای فرهنگی بوده و دولت وظیفه دارد که این فضا را بسازد.
وی افزود: بر این اساس در گذشته فضایی بدین منظور در رامسر ساخته شد اما طی فرآیندی به نیروی انتظامی رامسر واگذار شده و پس از ان ، مکان فعلی انتخاب و مصوب شد تا این بنا احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کار اندیش با بیان اینکه پس از جانمایی مکان فعلی مجتمع فرهنگی رامسر، برای آن ردیف اعتباری در نظر گرفته شده و عملیات اجرایی آن حدود ۱۸ سال قبل آغاز شد.
وی اضافه کرد: پس از گذشت چندین سال میراث فرهنگی با این توجیه که باغ سی و سه هکتاری رامسر باید به ثبت جهانی برسد ، از ادامه ساخت پروژه جلوگیری کرده و کار را متوقف کرد که این کار میراث فرهنگی منطقی نبود و دولت باید این موضوع را حل کند.
وی با بیان اینکه دولت باید تکلیف این پروژه را مشخص کند ، خاطر نشان کرد: نمی شود این مکان سالها بدون استفاده و نیمه کاره رها بشود .
معاون منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: دولت یا باید ساخت این پروژه را تکمیل کرده و به مردم تحویل بدهد و اگر هم پی گیر ثبت جهانی باغ سی و سه هکتاری هستند ، مکانی دیگر را برای ساخت این پروژه در نظر گرفته و هزینه آن را متقبل بشوند.
وی با بیان اینکه نسبت به این موضوع معترض بوده و آن را در کمسیون های مختلف هم مطرح کرده ام، گفت: من از استاندار مازندران می خواهم که ظرف یک ماه تکلیف این موضوع را روشن کند.
کار اندیش افزود: این پروژه در سال جاری ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار دارد که باید کار شود و نمی توانیم این اعتبار را برگشت بزنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • تخصیص بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های راه آذربایجان شرقی
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • ◄ تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه های آذربایجان شرقی
  • تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه‌های آذربایجان شرقی
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساخت آسمان نمای دیجیتال
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد