Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با بیان اینکه مهم‌ترین هدف عملیاتی‌شدن اقتصاد مقاومتی حفظ اشتغال و افزایش ظرفیت تولید است، گفت: رفع بروکراسی و موانع اقتصادی، گام مهمی در راستای ایجاد ظرفیت‌های اقتصادی، در تولید و اشتغال‌زایی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدمصطفی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، مهم‌ترین هدف عملیاتی‌شدن اقتصاد مقاومتی را حفظ اشتغال و افزایش ظرفیت تولید عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ضرورت تقویت تولید داخلی در تحقق اقتصاد مقاومتی، افزود: از مؤلفه‌های مهم اقتصاد مقاومتی، اقتصاد درون‌زا و برون‌گرا است و در اقتصاد درون‌گرا، به تولید داخلی اهمیت ویژه داده می‌شود و کیفیت و بسته‌بندی و کاهش هزینه‌ها، مورد توجه است.


مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران گفت: رفع بروکراسی و موانع اقتصادی، گام مهمی در راستای ایجاد ظرفیت‌های اقتصادی، در تولید و اشتغال‌زایی است.

موسوی خاطرنشان کرد: شناخت ظرفیت‌های داخلی، بازنگری در برخی از قوانین تولید، مدیریت هزینه‌ها و افزایش کیفیت تولید از دیگر عوامل موثر در تحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی در پایان متذکر شد: ارتباط تنگاتنگ دستگاه‌های اجرایی به بخش تولید موجب هم‌افزایی و برطرف شدن موانع واحدهای تولیدی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۲۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن اراکی ظهر چهارشنبه در همایش «اقتصاد اسلامی در مواجهه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران» اظهار کرد: چرخه اقتصادی متشکل از تولید اولیه و ثانویه و عرضه می‌باشد که اقتصاد جامعه نیز وابسته به آن است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: نظر به اینکه واسطه معامله موجب تثبیت بازار می‌شود، یک مسئه فقهی است و مبنای معامله نیز می‌بایست از ارزش حقیقی برخوردار باشد.

آیت الله اراکی ابراز کرد: پول با شمایل کاغذی آنچنان ارزش حقیقی ندارد ولی آمریکا با چاپ دلار و عرضه آن به کل دنیا در ازای دریافت کالا بزرگترین سرقت بشری را مرتکب می‌شود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه کشور عنوان کرد: در جوامع امروز پول یک ارزش سیاسی دارد چراکه هر قدرتی بنابه مواضع قدرتش این کاغذ را ارزش گذاری می‌کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: انبار سکه‌های طلا در خانه خیانتی به سرمایه‌های کشور است، زیرا پول و این سکه‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی مملکت را رفع کند و خلق پول نیز در بازار اقتصادی اسلامی ممنوع می‌باشد.

وی ادامه داد: تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند چراکه آنان پول‌های بی ارزش و اعتباری را برای منفعت خودشان جمع می‌کنند و تورم نیز با کاهش پول اعتباری افزایش پیدا می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه گرانی با افزایش تولید کاهش پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: پولی ارزش حقیقی خود را دارای باشد موجب می‌شود تا قدرت خرید افزایش پیدا کند و امروز عدم عرضه و افزایش تقاضا نشان دهنده این اسن که پول ارزشی حقیقی خود را حفظ نکرده است.

کد خبر 6081475

دیگر خبرها

  • چالش‌های تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • تخصیص ۴۵ میلیارد برای ساخت پنل خورشیدی در تنگستان
  • بهره برداری فاز توسعه یک شرکت شیمیایی/۳ بازدید انجام شد
  • تولید شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند
  • چک‌های ۵۰۰ هزار تومانی در راه بازار / نقدینگی افزایش می‌یابد؟
  • افزایش تعاونی‌ها به حل مشکلات استان‌ها کمک می‌کند
  • افتتاح دفتر حمایت از تولید و سرمایه گذاری در دادگستری
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای