Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-06@22:40:49 GMT

کاهش بهاي نفت در بازار آسيا

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۴۳۶۵۷

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، بهاي نفت خام تحت تاثير نگراني بازارها از افزايش توليد نفت شيل آمريکا و خروج احتمالي روسيه از توافق با اوپک در مورد کاهش سطح توليد، روز چهارشنبه در بازار آسيا کاهش يافت.
صبح امروز در معاملات الکترونيک بازار آسيا، هر بشکه نفت خام سبک شيرين آمريکا (وست تگزاس اينترمدييت/ نفت پايه آمريکا) براي تحويل در ماه فوريه با 12 سنت کاهش، 63 دلار و 61 سنت داد و ستد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هر بشکه نفت خام برنت درياي شمال (نفت پايه اروپا) نيز براي تحويل در ماه مارس با 16 سنت کاهش به 68 دلار و 99 سنت رسيد.
بهاي نفت خام پس از آنکه روز سه شنبه تحت تاثير سود ناشي از افزايش بها در روز قبل کاهش داشت، صبح امروز معاملات نفت در بازار آسيا با افزايش شروع شد، اما کمي بعد روند آن معکوس شد.
به گفته تحليلگران، تقاضاي بالا و همچنين سقوط ذخاير نفت خام آمريکا به بالا بودن بهاي نفت کمک مي کند، اما بهاي نفت همچنان در برابر افزايش توليد نفت شيست آمريکا آسيب پذير است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از سنگاپور، گرِگ مک‌کِنا (Greg McKenna) تحليلگر موسسه « اکسي تريدر » (AxiTrader) گفت: « بازاراها انتظار دارند که توليد نفت آمريکا به زودي به 10 ميليون بشکه در روز برسد و با روسيه به عنوان بزرگترين توليدکننده جهاني نفت رقابت کند. به نظر مي رسد که دست کم در کوتاه مدت، بهاي نفت با کاهش مواجه شود.»
از نظر استفِن اينِس، تحليلگر موسسه « Oanda » ، سرمايه گذاران نگران خروج احتمالي روسيه از توافق کاهش سطح توليد هستند که بين سازمان کشورهاي صادرکننده نفت (اوپک) با ديگر شرکايش از جمله روسيه منعقد شد و مهلت آن تا پايان سال کنوني ميلادي است.
وي گفت: « البته برخي نگران آن هستند که مبادا روسيه آماده پايان دادن به شراکتش با اوپک باشد. اما تا زماني که يک روش ساده و قابل سنجش براي توازن بازار جهاني نفت نداشته باشيم، در پيش گرفتن چنين مسيري (براي روسيه) خيلي زود خواهد بود. واقعيت اين است که نه اوپک و نه شرکايش نمي توانند کاهش مجدد و قابل توجه بهاي نفت را تحمل کنند.»
در پايان معاملات روز سه شنبه در بازار نيويورک (نايمکس)، هر بشکه نفت خام پايه آمريکا يک دلار و هشت سنت کاهش يافت و به 63 دلار و 73 سنت رسيد.
در بازار لندن نيز هر بشکه نفت خام برنت درياي شمال با يک دلار و 11 سنت کاهش به 69 دلار و 15 سنت رسيد.

­

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۳۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روند شاخص ارزی در تعطیلات هفته قبل برخلاف گذشته کاهشی بود. به‌طور معمول در روزهای تعطیل و نیمه‌تعطیل فعالان افزایشی با استفاده از عمق کم معاملات اقدام به رشد نرخ ارز می‌کنند، اما در چند روز گذشته این اتفاق رخ نداد و نرخ فردایی دلار کاهشی ثبت شد. همچنین در روزهای اخیر انتشار یک خبر جدید از سوی سازمان امور مالیاتی نیز احتمال بازگشت رونق به بازار طلا را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: قیمت طلا، سکه و دلار پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

روند معاملات فردایی دلار در بازار تعطیل روز شنبه کاهشی بود. به عقیده برخی از کارشناسان میل بازار ارز غیررسمی به افت قیمت است. پس از تخلیه هیجانات و ریسک‌های سیاسی بازار در هفته‌های اخیر نرخ ارز غیررسمی دچار یک افت قیمت چشمگیر شد. به‌طور مثال قیمت هر برگ اسکناس دلار آزاد که برای ساعاتی در کانال ۷۰ هزار تومانی قیمت خورده بود تا رقم ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان کاهش یافت. این افت قیمت چشمگیر سبب شد برخی از فعالان ارقام پایین‌تر را نقطه ورود مناسب جهت خرید دارایی تلقی کنند و در نتیجه یک تقاضای جدید وارد بازار شد. پس از ورود تقاضای مذکور شاخص‌های ارزی دچار اصلاح نرخ شدند و قیمت دلار آزاد مجددا به کانال ۶۲ هزار تومانی بازگشت. اما مشاهدات به عمل آمده از روند معاملات این ارز گویای آن است که نرخ به سطوح قیمتی پایین‌تر میل می‌کند. عمدتا در روزهای تعطیل، معامله‌گران خرد با استفاده از غیبت معامله‌گران کلان اقدام به رشد نرخ در بازار فردایی می‌کنند. اما این در حالی است که در روز شنبه نه تنها این اتفاق صورت نگرفت، بلکه نرخ‌های فردایی از آخرین نرخ نقدی هفته گذشته نیز پایین‌تر ثبت شد. به عقیده برخی از تحلیلگران کاهش ریسک‌های سیاسی در کنار وجود سیگنال‌هایی از بهبود شرایط منطقه سبب شده تا چشم‌انداز نرخ ارز برای برخی از فعالان بازار با ثبات یا کاهشی باشد. گفتنی است که هر برگ اسکناس دلار در بازار غیررسمی روز پنج‌شنبه با حدود ۱۵۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز چهارشنبه در رقم ۶۱ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد. این در حالی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی روز شنبه در بازه قیمتی ۶۱هزار تا ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان ثبت شد.

منبع: دنیای اقتصاد

انتهای پیام/

کد خبر: 1229468 برچسب‌ها دلار

دیگر خبرها

  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز/ قیمت‌ها ریزشی شد
  • دلار باز هم نزولی شد
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته