Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این گزارش آمده است: وجود منابع غنی انواع سنگ آهن، آهک، مرمر، گرانیت، پوکه و طلا ظرفیت کردستان را از سایر استان‌های کشور متمایز ساخته است.
چند سالی است که ظرفیت معادن سنگ مرمر شهر سریش‎آباد به حد مطلوبی رسیده و 19 کارگاه مصنوعات سنگی در زمینه فرآوری این منبع غنی فعالیت دارند.
امسال‎ نیز توسط شهرداری، شرکت توسعه بنیاد معادن کوثر و سرمایه‎گذار بخش خصوصی این واحدها افتتاح شد اما چند ماهی است با وجود تولید بیش از 18 نوع محصول تعطیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


** ایجاد شغل و تولید
مدیر کارگاه مصنوعات سنگی شهر سریش‎آباد می‌گوید: این منطقه دارای معادن غنی سنگ مرمر است از این رو شهرداری سریش‌آباد از 2 سال پیش با همکاری شرکت توسعه معادن کوثر اقدام به راه‎اندازی یک مجتمع کارگاهی 19 واحدی فرآوری سنگ کرد.
محمدتقی عبدی ادامه می ‌دهد: شهرداری سریش‌آباد با در نظر گرفتن یک قطعه زمین چهار هزار متری و سرمایه ‎گذاری شرکت توسعه معادن کوثر بنای این مجتمع کارگاهی را در سال گذشته به اتمام رساند.
بدلیل اینکه امتیاز بهره‎برداری از چند معدن سنگ مرمر این منطقه بر عهده شرکت توسعه معادن کوثر است، ایجاد مجتمع کارگاهی مصنوعات سنگی زمینه بهره‎برداری از آن را به چند برابر رساند.
عبدی اظهار کرد: سنگ معدن این منطقه دارای مرغوبیت، زیبایی، استحکام و در نتیجه بازارپسندی قابل توجهی است‌.
همچنین این ظرفیت ها موجب شده که مصنوعات سنگی از قبیل ظروف آشپزخانه، انواع گلدان، مجسمه، کتیبه، نرده (سراحی) با الهام گرفتن از طبیعت در این مجتمع تولید شود.
وی می‎گوید: در اوایل راه اندازی این مجتمع کارگاهی تولید مصنوعات سنگی بدلیل برخی مشکلات تعطیل شد ولی با همکاری شورای شهر، شهرداری، فرمانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان دوباره راه‌اندازی شد و با همکاری یک سرمایه‌گذار بخش خصوصی در مدت زمان 9 ماه و صرف هزینه 600 میلیون تومان این مجتمع تجهیز شد.
عبدی گفت: بدلیل وجود منابع غنی و سفارشات متعدد در این کارگاه 30 نفر نیروی کار فعالیت داشتند همچنین به طور میانگین ماهانه بیش از 40 میلیون تومان سودآوری خالص به همراه دارد.
**ظرفیت مجتمع کارگاهی
فرد میانسالی که به ‌عنوان سرکارگر این مجتمع مصنوعات سنگی فعالیت دارد، می‌ گوید: در این مجتمع مصنوعات سنگی 19 واحد کارگاهی وجود دارد که در صورت تامین مواد اولیه و تجهیزات می توان آن را به 25 واحد افزایش داد.
اکبر عربیان ادامه می ‌دهد: بطور میانگین هر کارگر ماهانه بیش از یک و نیم میلیون تومان درآمد ثابت از این مجتمع کارگاهی دریافت می‌کند‌ همچنین علاوه بر شغل ثابت، رونق اقتصادی منطقه و توسعه صنایع سنگی را نیز به همراه داشته است.
وی افزود: عمده سنگ خامی که در این کارگاه‎ها مورد استفاده قرار می ‌گیرد جزو سنگ لاشه نامرغوب با عیار 300 کیلوگرم است که ارزش خاصی ندارد و با استفاده از تجهیزات سنگ تراشی و هنر دست استادکاران از آنها محصولات با کیفیتی ساخته می شود که ظرفیت صادرات و ورود به بازارهای خارج از کشور را دارد.
عربیان تاکید کرد: بدلیل برخی مشکلات شرکت توسعه معادن کوثر از ارائه مواد خام به این مجتمع صنایع سنگی خودداری کرده است و این رویه موجب تعطیلی کارگاه‎ها شده و تنها یک نفر استاد کار در واحد صنعتی فعالیت دارد.
**دور ریز کم مصنوعات سنگی
یکی از استادکاران این مجتمع تولید مصنوعات سنگی می‌ گوید: بیشتر محصولاتی که در این کارگاه‎ها تولید می ‌شود به صورت دستی و با بهره گیری از ماشین آلات نیمه صنعتی تولید می شود که این رویه موجب کاهش تولید و افزایش قیمت برخی محصولات شده است.
جواد اشکان می‎ گوید: در صورت خرید تجهیزات صنعتی و ماشین آلات به روز دنیا می توان علاوه بر افزایش تولید روزانه، قیمت محصولات را تا یک پنجم کاهش داد.
این فرآیند علاوه بر صادرات، زمینه ورود به بازارهای شهرهای کم درآمد استان را فراهم خواهد ساخت چرا که یک محصول 50 هزار تومانی به راحتی با قیمت 10 هزار تومان در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.
اشکان ادامه می دهد: خرید تجهیزات فرآوری مصنوعات سنگی(CNC) نیازمند اعتبار 50 میلیون تومانی است که از طریق جذب سرمایه‎گذار بخش خصوصی می توان به آن دست پیدا کرد.
هوشنگ کاوه یکی از معدن ‎داران شهر سریش‌آباد که حاضر است در این زمینه تا 2 میلیارد تومان سرمایه‎گذاری کند و با تامین مواد اولیه که سنگ مرمر است می ‎توان توان تولیدی این مجتمع کارگاهی را افزایش داد.
این استادکار حوزه صنایع سنگی می گوید: بدلیل محصولات متنوعی که می توان از سنگ مرمر این منطقه تولید کرد میزان دور ریز آن بسیار کم است و علاوه‌ بر صنایع تزئینی در زمینه مصنوعات زینتی نیز کاربرد دارد و محصولاتی مانند گردنبندهای زیبا می توان تولید و آنرا روانه بازار کشورهای متقاضی مانند هند نمود.
**خام فروشی مشکل اصلی صنایع سنگی
شهردار سریش‌آباد هم گفت: بدلیل اینکه بسیاری از مشتریان مصنوعات سنگی این شهر چینی بودند طی یک سفر به این کشور بسیاری از تجهیزات مجتمع کارگاهی مصنوعات سنگی به ارزش 300 میلیون تومان از 2 شهر یونگ فو و جون ساز خریداری شد‌.
هادی کرمی ادامه ‌داد: ظرفیت مواد خام این مجتمع بیش از 900 تن در ماه است در حالیکه فعالیت واحدهای کارگاهی آن تنها با یک سوم این میزان صورت می گیرد‌ و دلیل عمده آن کم توجهی شرکت توسعه معدن کوثر به تولید مصنوعات سنگی در این شهر است‌.
وی می‎افزاید: به دلیل روابط ضعیف تجاری کشورهای عربی مانند دبی امکان داد و ستد به صورت مستقیم با این کشورها وجود ندارد.
مصنوعات سنگی به خریداران کشور ترکیه عرضه می شود و عرب‎ها آنرا از این طریق به صورت غیر مستقیم خریداری می کنند‌.
کرمی یادآور شد: بخاطر کمبود امکانات، تولید برخی مصنوعات صنعتی لوکس در این شهر وجود ندارد و سهم عمده ای از مواد خام این مجتمع کارگاهی به صورت استوانه ای روانه بازار کشور چین می شود.
همچنین قیمت هر تن این استوانه‎ها نزدیک به سه میلیون تومان است، در حالیکه در کارگاه‎های این کشور با فرآوری به محصولاتی مانند لوستر تبدیل می شود و ارزش آن برای هر تن در بازار کشورهای اروپایی به چهار هزار دلار (بیش از 15 میلیون تومان) افزایش پیدا می ‌کند.
کرمی اظهار کرد: علاوه بر کشور چین، بخشی از تولید مصنوعات سنگی این شهر در بازار شهرهای تهران به فروش می‎رسد که در زمینه بازار خرید هیچ مشکلی وجود ندارد.
شهردار سریش‌آباد ادامه می ‌دهد: علاوه بر اختصاص زمین، خرید تجهیزات، بکارگیری استادکاران ماهر، انتقال حامل‎های انرژی برای این مجتمع کارگاهی مصنوعات سنگی 200 میلیون تومان هزینه در برداشت که توسط شرکت توسعه معادن کوثر تامین شد.
وی افزود: ضرورت دارد با وجود این سرمایه‎گذاری کلان شاهد تولید دوباره مصنوعات سنگی در این مجتمع باشیم چرا که تعطیلی هر روز آن زیان های اقتصادی فراوانی به همراه دارد.
**حمایت از صنایع کوچک
یک کارشناس اقتصادی می ‌گوید: در شهر سریش‌آباد معادن زیادی وجود دارد که عملیات استخراج آن نیازمند سرمایه گذاری کلان است از این رو سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از طریق واگذاری و مشارکت به بخش خصوصی این راه را همراه ساخته است.
رضا حسینی ادامه می ‌دهد: در طول هر هفته ده ها تریلر چند 10 تنی انواع سنگ مرمر این شهر را برای فروش و فرآوری وارد بازار سایر شهرهای کشور می کنند در حالیکه تنها مجتمع کارگاهی مصنوعات سنگی نیازمند مواد اولیه یا همان سنگ خام مرمر است.
وی ‎افزود: از ظرفیت های طبیعی منطقه در حوزه معادن می توان در زمینه احداث کارگاه‎های فرآوری انواع مصنوعات سنگی بهره برد که علاوه بر رونق اقتصادی، اشتغالزایی، توسعه صنایع سنگی و دهها ظرفیت دیگر را به همراه خواهد داشت.
حسینی اظهار کرد: بدلیل خام فروشی سنگ مرمر این شهر به کشورهایی مانند چین شاهد تولید محصولات گران قیمتی هستیم که در بازارهای مختلف کشورهای دنیا با نام چین عرضه می شود.
به گفته وی، در طولانی مدت ادامه این فرآیند می‎تواند آسیب بزرگی به حوزه معادن و صنایع وابسته به آن در کشور وارد کند.
این کارشناس اقتصادی می‌ گوید: با جذب سرمایه گذار، احداث کارگاه‎های تولید مصنوعات سنگی، ایجاد بازار خرید بین الملی، حمایت از تولید کنندگان، جلوگیری از خام فروشی و تامین مواد خام برای صنایع کوچک، می‌ توان صنعت اقتصادی منطقه در حوزه معادن و تولید مصنوعات سنگی را رو رونق بخشید‌ که این مهم نیازمند همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی است.
منبع: هفته نامه آریز(آئریز)
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین المللی تهران،دکتر محسن احمدزاده مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی و امور بین الملل نمایشگاه های بین المللی،در گزارشی به اهمیت جایگاه بخش روابط عمومی در توسعه کسب و کار داخلی و بین المللی پرداخت.

اهمیت روابط عمومی در رونق کسب و کار‌ها از دو جنبه به شمار می‌رود. اولاً، روابط عمومی می‌تواند به عنوان یک ابزار ارتباطی قوی بین سازمان و مشتریان، رقبا و جامعه در حفظ و تقویت روابط تجاری و ایجاد اعتماد بین طرفین مؤثر باشد. با استفاده از روش‌ها و استراتژی‌های مناسب در حوزه روابط عمومی، سازمان می‌تواند تصاویر مثبت و قدرتمندی در ذهن مشتریان و جامعه ایجاد کند که از اهمیت بالایی برای تصمیم‌گیری و وفاداری به سازمان برخوردار است.
دوماً، روابط عمومی می‌تواند نقش مهمی در ترویج و توسعه کسب و کار‌ها در ابعاد بین المللی داشته باشد. با استفاده از استراتژی‌های مناسب در حوزه روابط عمومی، سازمان می‌تواند تصویری قوی و مثبت از خدمات و محصولات خود در بازار‌های جهانی ایجاد کند. این تصویر می‌تواند به تعریف مشتریان بین‌المللی، جلب نمایندگان تجاری بین‌المللی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی کمک کند. همچنین، روابط عمومی می‌تواند در فرایند ایجاد شبکه‌های کسب و کار بین‌المللی و بالا بردن شناخت سازمان در بازار‌های خارجی نیز نقش مهمی ایفا کند.
بنابراین، روابط عمومی به عنوان یک ابزار استراتژیک و جهانی در رونق کسب و کار‌ها و گسترش آن در ابعاد بین المللی، بسیار اهمیت دارد. سازمان‌ها باید به طور جدی به برنامه‌ریزی و اجرای استراتژی‌های مناسب در حوزه روابط عمومی توجه کنند تا بتوانند رونق و موفقیت در بازار‌های داخلی و بین‌المللی را به دست آورند.
آقای دکتر احمدزاده چه ابزار‌ها و استراتژی‌هایی در حوزه روابط عمومی می‌تواند به سازمان‌ها در شناخت بازار‌های خارجی کمک کند؟
در حوزه روابط عمومی، تعدادی ابزار و استراتژی می‌توانند به سازمان‌ها در شناخت بازار‌های خارجی کمک کنند. به‌طور کلی، این ابزار‌ها و استراتژی‌ها به منظور ترویج و تبلیغات، ارتباطات عمومی، و تعامل با مخاطبان خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زیر تعدادی از این ابزار‌ها و استراتژی‌ها را ذکر می‌کنم:
-رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها: برگزاری رویداد‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط با صنعت و محصولات سازمان، فرصتی مناسب برای جذب نمایندگان تجاری و مشتریان بین‌المللی است. این رویداد‌ها به سازمان امکان می‌دهد تا با مخاطبان خارجی در ارتباط باشد و تصویری قدرتمند از خدمات و محصولات خود را ارائه دهد.
-رسانه‌های اجتماعی: استفاده از رسانه‌های اجتماعی، امکان ایجاد تعامل با مشتریان و مخاطبان خارجی را فراهم می‌کند. سازمان‌ها می‌توانند از پلتفرم‌های مختلفی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و لینکدین برای ارتباط مستقیم با مخاطبان خارجی استفاده کنند و اطلاعات مربوط به محصولات و خدمات خود را به اشتراک بگذارند.
-وب‌سایت و وبلاگ: ایجاد یک وب‌سایت فعال و جذاب برای سازمان، امکان دسترسی به اطلاعات و خدمات سازمان را برای مخاطبان خارجی فراهم می‌کند. همچنین، نوشتن وبلاگ‌های مرتبط با صنعت و محصولات سازمان می‌تواند به ارائه محتوای ارزشمند و جذاب به مخاطبان خارجی کمک کند.
-روابط عمومی بین‌المللی: استفاده از استراتژی‌های روابط عمومی بین‌المللی، به سازمان امکان می‌دهد تا ارتباطات مؤثر با مخاطبان بین‌المللی برقرار کند و تصویر قدرتمندی از خدمات و محصولات خود در بازار‌های خارجی ایجاد کند.
-همکاری با رسانه‌ها: برقراری همکاری با رسانه‌های معتبر و مرتبط با صنعت نیز یکی دیگر از این اهمیت به شمار می‌رود
آقای دکتر محسن احمدزاده به نظر شما رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها چه فرصتی را برای سازمان‌ها فراهم می‌کنند؟
رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی برای سازمان‌ها فراهم می‌کنند تا به مخاطبان خارجی خود نزدیک‌تر شوند و ارتباط برقرار کنند. این رویداد‌ها به سازمان امکان می‌دهد تا:
-جذب نمایندگان تجاری و مشتریان خارجی: رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی مناسب برای جذب نمایندگان تجاری و مشتریان بین‌المللی است. با حضور در این رویدادها، سازمان می‌تواند با مخاطبان خارجی در ارتباط باشد و فرصتی را برای برقراری ارتباطات تجاری و ارائه محصولات و خدمات خود به آنها فراهم کند.
-نمایش و ارائه محصولات و خدمات: در رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها، سازمان می‌تواند محصولات و خدمات خود را به صورت مستقیم به مخاطبان خارجی نمایش دهد. این فرصت به سازمان اجازه می‌دهد تا به‌طور مستقیم با مشتریان و نمایندگان تجاری در مورد ویژگی‌ها و مزایای محصولات خود صحبت کند و آنها را متقاعد کند.
-ایجاد تصویر قدرتمند: حضور در رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها به سازمان امکان می‌دهد تا تصویری قدرتمند از خدمات و محصولات خود را ارائه دهد. با نمایش محصولات در یک محیط حرفه‌ای و با حضور در کنار رقبا و همچنین با ارائه ارزش افزوده به مخاطبان خارجی، سازمان می‌تواند تصویر خود را در بازار‌های خارجی تقویت کند.
-اطلاعات و تحقیقات بازار: رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی مناسب برای جمع‌آوری اطلاعات و تحقیقات در مورد بازار‌های خارجی است. سازمان می‌تواند با حضور در این رویدادها، اطلاعات مربوط به رقبا، روند بازار و نیاز‌های مشتریان را به دست آورده و به بهبود استراتژی‌های بازاریابی و فروش خود بپردازد.

دیگر خبرها

  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • عرضه طلای تقلبی در بازار تایید شد
  • نتایج عیارسنجی مصنوعات طلا در سطح بازار اعلام می شود
  • عرضه طلای کم عیار به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • عرضه طلای تقلبی به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول