Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس دانش آموزی خبرگزاری بسیج، وزارت آموزش و پرورش حجت الاسلام و المسلمین محی الدین بهرام محمدیان در آستانه برگزاری پانزدهمین جشنواره کتاب های آموزشی و تربیتی رشد افزود: کتاب‌های آموزشی و کمک درسی غیراستاندارد، مانع تحقق مفاد سند تحول بنیادین و یا برنامه درسی ملی هستند.

وی تاکید کرد: سند تحول یا برنامه درسی ملی، گریز از میدان حافظه محوری و ورود به میدان خلاقیت، تفکر و اندیشه را برای ما تکلیف کرده، ‌همانطور که اولین عنصر از عناصر پنج‌گانه برنامه درسی ملی،‌ ارتقای تفکر و حکمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی اظهار کرد: هنگامی که کتاب‌های غیر استاندارد آموزشی و کمک درسی به میدان می‌آیند، امکان و فضایی برای اندیشه و حکمت باقی نمی‌گذارند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی، محمدیان با بیان اینکه یکی از آثار رویکرد حل مسئله و توانمند شدن دانش‌آموز برای حل مسئله، ‌ایجاد لذت یادگیری است، خاطر نشان کرد: کتاب‌های کمک آموزشی و آموزشی، لذت یادگیری را محو می‌کند و آن در بین دانش‌آموزان از بین می‌برد چون بچه‌ها تلاشی انجام نمی‌دهند و برای حل مسئله کاری نکرده‌اند،‌ در حالیکه دانش‌آموزان اگر خود مسئله را بفهمند و آن را حل کنند، از این فهم خود لذت برده و از درک خود دفاع می‌کنند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تصریح کرد: این کتاب‌ها حتی در صورت استاندارد بودن هم، ذهن و فکر دانش آموزان را راحت طلب و تنبل بار می‌آورد. بچه‌ها باید به جای کتاب آموزشی و کمک آموزشی، کتاب‌های علمی و کتاب‌هایی که دانش آنها را توسعه می دهد، بخوانند.

محمدیان با بیان اینکه اکنون کتاب‌های کمک آموزشی عمدتا روی حل کردن و آسان کردن مسئله متمرکز است، خواستار آن شد که ناشران به سراغ تولید و انتشار کتاب‌های علمی که در مسیر توسعه دانش قرار دارند،‌ بروند.

وی با تاکید بر اینکه به تولید کتاب‌های آموزشی استاندارد معتقد است، اضافه کرد: کتاب‌های آموزشی باید از یک سو تسهیل گری کرده و از سوی دیگر به توسعه دانش بپردازند و روش‌های نو را در یاددهی - یادگیری پیشنهاد کنند تا تجربه‌های فردی یک معلم در کلاس به دیگران منتقل شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آثار تولید شده خوب و استاندارد را حمایت می‌کنیم، گفت: ما ناشران خوب را رقیب نمی‌دانیم زیرا ناشران و مولفان خوب و تولید کنندگان مواد آموزشی و تربیتی قوی و مناسب، دوستان و شرکای آموزش و پرورش هستند و از آنها حمایت می‌کنیم و برپایی جشنواره کتاب‌های آموزشی رشد نیز با هدف شناسایی و حمایت چنین مولفان و ناشرانی شکل گرفته است، چون کار جشنواره را به نوعی، خدمت به خانواده و معلمان می‌دانیم.

محمدیان کمیته علمی و داوری جشنواره را به هوشیاری و دقت بسیار در شناسایی و معرفی آثار برتر دعوت کرد و گفت: اکنون که اعتماد مردم به شما بیشتر شده است و کتاب‌هایی که از سوی شما به عنوان آثار استاندارد و مفید معرفی شده مورد اقبال قرار می‌گیرد، باید دقیق‌تر باشید و در انجام این مسئولیت بزرگ، از اعتماد مردم نهایت استفاده را ببرید تا سطح کیفی کار در مورد کتاب‌هایی که تایید و حمایت می‌کنید، مورد خدشه قرار نگیرد.

پانزدهمین جشنواره کتاب های آموزشی و تربیتی رشد با هدف معرفی کتاب‌های الگو برای ناشران، تجلیل از مؤلفان و ناشران کتاب‌های خوب و ترویج خواندن به شکل غیر مستقیم، تدارک یافته است و مراسم اختتامیه آن، یازدهم دی ماه در مدرسه دارالفنون برگزار می شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین روح الله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: شعاری که سال‌ها تکرار شد به عنوان میراث ماندگار در حوزه وقف به جهت تمرکز اولویت در حوزه دانش و توسعه دانش و رسیدن به مرز فناوری در این نمایشگاه قابل مشاهده است. در حوزه‌های علوم زیستی، دفاعی، هوش مصنوعی و علوم پزشکی در کنار مباحثی مانند فقه که مورد توجه بوده شاهد رشد و پیشرفت خوبی هستیم.

وی اظهار کرد: لازم است از تلاش‌های ریاست محترم سازمان اوقاف و امور خیریه تقدیر و تشکر کنیم که نظارت به فردا و حوزه‌هایی که زندگی آینده بشر را دستخوش تحول قرار می‌دهد دارند و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در این زمینه دنبال می‌کنند. طبیعتاً همه مجموعه‌های کشور باید مطابق سندهای توسعه پنج ساله به دانش بنیان شدن محصولات و سرمایه گذاری ها فکر کنند و طبیعتاً این الگو را می‌توانند مورد توجه قرار دهند.

حجت الاسلام حریزاوی بیان کرد: همه مؤمنان که می‌خواهند بعد از این دنیای فانی سرمایه‌هایشان به رشد و نمو برسد و ماندگار شود اگر بتوانند حوزه نگرشی خود را از وقف زمین و ملک و اموالی که برای امور دینی در نظر گرفته شده توسعه دهند و برای تولید قدرت امت اسلام و حکومت اسلامی برنامه ریزی کنند حتماً می‌تواند به ماندگارتر شدن موقوفات کمک کند. ما نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم و وقف در حوزه دانش بنیان می‌تواند نوید بخش باشد.

وی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی به جهت ارتباط تنگاتنگی که با سازمان اوقاف دارد یک ظرفیت خوبی برای معرفی این حوزه‌های جدید توسعه وقف دارد و ما اینجا حضور پیدا کردیم که با این دستاوردها آشنا شویم که بتوانیم از طریق شبکه تبلیغی که در سراسر کشور گسترش پیدا کرده در سطح خوبی معرفی کنیم.

کد خبر 6090636 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • اماکن مرتبط با مقاومت در کتاب‌های درسی معرفی شوند