Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به بررسی ابعاد مختلف دقیق ماجرای خودکشی یک نفر در یکی از کلانتری‌ها در حوادث اخیر توسط پلیس گفت: از نظر ما کشته‌سازی در حادثه اخیر مشکوک است و این موضوع نیز توسط همکاران ما در حال بررسی است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار حسین اشتری در حاشیه نخستین همایش ملی ناجا و تمدن نوین اسلامی در پاسخ به سوالی درباره اغتشاشات اخیر و دستگیر شدگان توسط پلیس اظهار کرد: در همان روز نخست پالایشی انجام شد و کسانی که احتمال می‌دادیم نقشی در تخریب‌ها نداشتند، رها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه البته تعداد دیگری نیز وجود داشتند که هنوز نقش‌شان در اتفاقات و تخریب‌ها مشخص نشده و بررسی آنها تکمیل نشده بود، گفت: لذا برای آنکه در آینده به کارشان رسیدگی شود آزادشان کردیم و مقرر شد هر روز برای معرفی خود به کلانتری مراجعه کنند تا بررسی پرونده‌ آنها تکمیل شود.

فرمانده ناجا در پاسخ به سوالی درباره تعداد شهدا و مجروحان ناجا در حادثه اخیر اضافه کرد: خوشبختانه در این آشوب‌ها نیروی انتظامی هیچ شهیدی نداشت ولی تعدادی زیادی از نیروهای ما مصدوم شدند.

اشتری در پاسخ به سوال دیگری درباره استفاده نیروی انتظامی از سلاح جنگی در اغتشاشات توضیح داد: طبق دستورالعملی که داده شد و بر اساس آن نیروهای ما در صحنه حاضر شدند، ماموران به هیچ وجه مجهز به سلاح جنگی نبودند.

وی درباره بررسی ماجرای خودکشی یکی از دستگیر شدگان در کلانتری عنوان کرد: در حال حاضر این موضوع در دست بررسی است و ما پیگیر مشخص شدن آن هستیم.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره آمار کشته شدگان در اغتشاشات اخیر تصریح کرد : موضوع قابل تاملی است که از نظر ما کشته‌سازی در این ماجرا مشکوک است و این موضوع نیز توسط همکاران من در حال بررسی است.

فرمانده ناجا در واکنش به فراخوان تعدادی از شبکه‌ها برای حمله به نیروهای نظامی و انتظامی عنوان کرد: این صحبت‌ها شایعاتی بیش نیست و هیچ گاه عملی نخواهد شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۶۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران

اعتراف اخیر بلومبرگ نشان می‌دهد که آمریکا و رژیم اشغالگر قدس شدیداً از هم‌افزایی و همکاری ایران با بازیگرانی مانند روسیه، کوبا، بلاروس، چین، کره شمالی و... وحشت‌زده هستند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در حالی که رسانه‌های غربی در طول سال‌های گذشته و اخیر، همواره بر انزوای ایران در نظام بین الملل به مثابه گزاره و پیش‌فرضی تصنعی و القایی مانور داده‌اند، اخیرا برخی رسانه‌های آمریکایی و اروپایی نمی‌توانند نگرانی خود را بابت قدرت ائتلاف‌سازی استراتژیک ایران با شرکای راهبردی خود را پنهان سازند.

اخیرا پایگاه خبری بلومبرگ گزارشی درباره همکاری نظامی روسیه و جمهوری اسلامی ایران منتشر کرد، امری که باعث نگرانی رژیم اشغالگر قدس و متحدانش شده است. بلومبرگ در این‌خصوص نوشته است " سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، در دیدار با محمدرضا آشتیانی، همتای ایرانی‌اش، در شهر آستانه، پایتخت قزاقستان تاکید کرده است که مسکو آماده گسترش همکاری‌های نظامی مفید و متقابل با ایران است. در چنین شرایطی، نگرانی اسرائیل از پیامد‌های گسترش روابط دفاعی مسکو و تهران جدی‌تر از گذشته شده است، به‌ویژه آنکه روسیه پس از رگبار موشکی ۱۳ آوریل ایران علیه اسرائیل، از تهران طرفداری کرد و وزارت امور خارجه این کشور آن حمله را «دفاع از خود» توصیف کرد. "

واقعیت امر این است که جمهوری اسلامی ایران نه‌تن‌ها قواعد بازدارندگی را به خوبی آموخته و آن را محقق ساخته است، بلکه هم‌افزایی راهبردی با برخی بازیگران کلیدی در حوزه روابط بین الملل را نیز به‌گونه‌ای عملیاتی و به دور از توجه به هیاهوی جریانات طرفدار آمریکا و اروپا در دستورکار قرار داده است.

ابراز نگرانی رسانه‌های غربی (از جمله بلومبرگ) در خصوص ارتقای همکاری‌های امنیتی، نظامی و راهبردی ایران و کشور‌هایی مانند روسیه و چین برخاسته از همین حقیقت است. این موضوع نشان می‌دهد که انتقادات جهت‌داری که در خصوص تعمیق مناسبات دوجانبه ایران و روسیه در طول سال‌های گذشته مطرح شده، تا چه اندازه‌ای غیرواقعی بوده است.

هم‌افزایی راهبردی، فرمولی است که مطابق آن دو بازیگر با توجه به وجود تهدیدات یا فرصت‌های مشترک در حوزه روابط بین الملل، از ظرفیت‌های متقابل یکدیگر در معادلات جهانی استفاده می‌کنند. بدیهی است که هم‌افزایی راهبردی با یک بازیگر، به معنای وابستگی به آن کشور نیست و اتفاقا به معنای درکی واقع‌بینانه در قبال ماهیت مناسبات جهانی و حوزه روابط بین الملل است.

اعتراف اخیر بلومبرگ نشان می‌دهد که آمریکا و رژیم اشغالگر قدس شدیداً از هم‌افزایی و همکاری ایران با بازیگرانی مانند روسیه، کوبا، بلاروس، چین، کره شمالی و .. وحشت‌زده هستند و آن را مایه ایجاد ائتلافی می‌دانند که ثمره آن قطعا در تعارض مطلق با امیال مداخله‌گرایانه و توسعه‌طلبانه غرب در جهان امروز قرار دارد.

همین مسئله نشان می‌دهد که ائتلاف راهبردی با کشور‌های مخالف آمریکا (حتی اگر در مواردی با آن‌ها اختلاف نظر داشته باشیم) باید به‌صورتی جدی و مستمر در دستورکار دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشورمان قرار گیرد تا بتوان از ثمرات آن در ایجاد موازنه قدرت به سود جریان ضد غرب در نظام بین‌الملل استفاده کرد.

البته در طول سه سال اخیر گام‌های موثری در این خصوص برداشته شده و لازم است این نگاه راهبردی، تبدیل به یکی از ثوابت سیاست خارجی کشورمان شود.

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه
  • پرونده نیکا شاکرمی؛ ماجرای مرگ نیکا چه بود؟
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • سرقت خودرو از تهران کشف در میرجاوه
  • ناکامی قاچاقچی در انتقال ۴۲۴ کیلو تریاک
  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخری نیکا به مادرش
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • بانوان هنرمند انقلاب اسلامی به منویات اخیر رهبر انقلاب پاسخ دادند