Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس یگان حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان اینکه پدیده تیراندازی به محیط‌بانان در خوزستان، تنها مختص به یک منطقه خاص نیست، گفت: تیراندازی به محیط‌بانان در خوزستان بیشتر با سلاح شکاری صورت می‌گیرد.

سرهنگ حسن آقاشیرمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ با اشاره به وضعیت تیراندازی به محیط‌بانان در کل کشور اظهار کرد: تیراندازی به محیط‌بانان چه با سلاح شکاری و چه با سلاح جنگی، پدیده‌ای است که در خوزستان تنها به منطقه یا مناطق خاصی ارتباط ندارد و کل استان از شمالی‌ترین نقطه تا جنوبی‌ترین نقطه و از شرقی‌ترین تا غربی‌ترین نقطه استان را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته از لحاظ آماری، تیراندازی به محیط‌بانان خوزستانی از میزان متوسط کشوری کمتر است اما پدیده‌ای است که وجود دارد. سازمان حفاظت محیط زیست کشور تاکنون 120 شهید محیط‌بان را در راه دفاع از حیات وحش تقدیم کرده است که تعدادی از این شهدا خوزستانی بود‌ه‌اند.

رئیس یگان حفاظت محیط زیست خوزستان تصریح کرد: تیراندازی به محیط‌بانان در خوزستان یا با سلاح جنگی یا با سلاح شکاری صورت می‌گیرد. از اسلحه جنگی برای شکار حیوانات چهارپا و درشت پیکر استفاده می‌شود بنابراین استفاده از این سلاح بیشتر در شمال خوزستان دیده می‌شود.

آقاشیرمحمدی افزود: از اسلحه شکاری در دشت و بیشه و برای شکار پرندگان استفاده می‌شود که بُرد مؤثر این سلاح حدود 300 متر است. تیراندازی به محیط‌بانان در خوزستان بیشتر با اسلحه شکاری صورت می‌گیرد. اما این طور نیست که از سلاح جنگی به هیچ وجه استفاده نشود.

وی ادامه داد: شکارچیان متخلف و صیادان غیرمجاز زمانی که قصد فرار از چنگال محیط‌بانان را دارند، اقدام به تیراندازی کور به سمت محیط‌بانان می‌کنند که همین تیراندازی کور، بیشتر باعث زخمی شدن محیط‌بانان می‌شود.

رئیس یگان حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: از سویی شکارچیان خطرناکی وجود دارند که هم اسلحه آنها غیرمجاز است و هم به طور غیرقانونی اقدام به شکار می‌کنند که مستقیما برای ترساندن محیط‌بانان از اسلحه جنگی استفاده می‌کنند.

آقاشیرمحمدی ادامه داد: برای مثال در "هورالعظیم" شکارچیان خطرناکی داریم که اغلب هم معتاد هستند و حتی کراک می‌کشند و با اسلحه جنگی مستقیما به سمت محیط‌بانان ما تیراندازی می‌کنند. در همین ماه گذشته، سه بار در هورالعظیم به سوی ما تیراندازی شد که اگر مهارت نداشتیم، قطعا تلفات می‌دادیم.

وی افزود: چند ماه پیش نیز شکارچیان مختلف در امیدیه، خودروی محیط زیست را به رگبار بستند که موجب شد یکی از محیط‌بانان‌مان به نام آقای احمدی به شدت مجروح شود.

رئیس یگان حفاظت محیط زیست خوزستان اظهار کرد: غیر از تیراندازی، محیط‌بانان ما با اسلحه‌های دیگر نیز گاهی مورد تهاجم یا حمله برخی از شکارچیانی که به کمین نشستند، قرار می‌گیرند.

آقاشیرمحمدی ادامه داد: اخیرا با روی کار آمدن سرهنگ جمشید محبت‌خانی در رأس فرماندهی یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست کشور تغییرات و تحولات مثبتی در یگان حفاظت محیط زیست رخ داده است. از جمله این تغییرات، برنامه برای تأمین تجهیزات انفرادی برای محیط‌بانان از جمله جلیقه ضدگلوله، شوکر، دستبند و لباس عملیاتی است که در این خصوص، آمار محیط‌بانان خوزستان به تفکیک مناطق مختلف به منظور تأمین این تجهیزات به سازمان حفاظت محیط زیست ارسال شده است.

وی افزود: پیش‌بینی شده که تا پایان سال، محیط‌بانان به جلیقه ضدگلوله مجهز شوند. البته اینکه چند محیط‌بان به این جلیقه‌ها مجهز می‌شوند را بحث تأمین اعتبارات مشخص خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۶۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد

حاتمی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: بارندگی‌های اخیر به تالاب کجی نمکزار نهبندان جانی دوباره داد و با ۸۰ درصد آبگیری زنده شد.  

تالاب کجی نمکزار نهبندان با وسعت ۵۷۷ هکتار محدوده آبگیر که در داخل پناهگاه حیات وحش کجی نمکزار نهبندان واقع شده، از سوی حفاظت محیط زیست مدیریت می‌شود.

این تالاب در فصل زمستان و پاییز همه ساله پذیرای صد‌ها قطعه پرنده مهاجر از نوع آبزی، کنار آبزی و همچنین میزبان برخی پرندگان خشکزی که قسمتی از سال حیاتشان وابسته به شرایط زیستی تالاب است، می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست