Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی از برگزاری مانور مدیریت بحران به زودی در خراسان جنوبی خبر داد. ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷ استانها خراسان جنوبی نظرات

فرزاد فیروزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، اظهار داشت: در بیمارستان شهید رحیمی بیرجند فعالیت‌های قابل توجهی انجام شده است.

وی از برگزاری مانور مدیریت بحران به زودی در خراسان جنوبی خبر داد و افزود: در بخش مدیریت بحران سایت مقابله با بحران و پدافند غیر عامل در حال تکمیل است که کار بسیار بی‌نظیری است و تنها 3 تا 4 درصد کار باقیمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: در این راستا فضاهایی که موجود است که به سهولت در عرض چند ساعت تبدیل به بیمارستان کامل می‌شود و با ظرفیت نزدیک 50 تخت و اگر اتفاقی مانند زلزله بیفتد این امر برای مردم بسیار ارزشمند خواهد بود.

فیروزی تصریح کرد: این ایده برای اولین بار در بخش درمان سازمان تامین اجتماعی این استان آغاز شده که قسمت‌های مختلف یک بیمارستان را به صورتی ایجاد کنند که هم در شرایط عادی اقدامات روزمره انجام شود و هم در شرایط بحران تبدیل به یک بیمارستان کامل شود.

وی خاطرنشان کرد: این الگو می تواند در سایر نقاط کشور نیز استفاده شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی یادآور شد: تمام فعالیت‌های انجام شده در بخش درمان استان حاکی از یک تلاش مستمر، پیگیر و شبانه‌روزی بخش درمان تامین اجتماعی است که سالها در حال خدمت بودند و در حال حاضر نیز در حال توسعه فعالیت‌های خود هستند.

فیروزی اظهار داشت: در حال حاضر تعهدات ساختارهای اجرایی روز به روز بیشتر می‌شود و در عین حال اجتماع نیز باید نسبت به سیستم‌ها مسئولیت‌های خود را انجام دهد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بحران تعهد متقابل بیمه‌شدگان را پیش رو داریم افزود: در گذشته متوسط مراجعه هر نفر از بیمه شدگان به تامین اجتماعی در بخش خدمات سه مورد در سال بود در حالی که امروزه این عدد از 14/5 گذشته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: این امر نشان دهنده آن است که ما با جهش تقاضای خدمات مواجه هستیم که بخشی از آن ناشی از افزایش سطح خدمات، راحتی دسترسی به  خدمات و بخشی ناشی از وضعیت فرهنگی ما است.

فیروزی با بیان اینکه باید این امر را تدبیر کنیم و نباید هزینه‌ها صرف خدماتی که ممکن است ضرورت و اولویتی نداشته باشند شود بیان کرد: این امر موجب اتلاف منابع عمومی و منابعی که مربوط به خود مردم است می‌شود.

انتهای پیام/

R41348/P1486/S6,56/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۷۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • هشدار مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی برای تردد در محور خوسف_ قلعه زری