Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج؛ ظهر امروز اجلاسیه شهدای روحانی شیعه و سنی استان سیستان و بلوچستان با حضور هزاران نفر از روحانیون، مولویان و طلاب این استان در حسینیه ثارالله زاهدان برگزار شد.
در این مراسم با شکوه آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و سردار غیب پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین سخنرانی نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سردار غیب پرور با گرامی داشت یاد و خاطره بیش از 2 هزار شهید استان سیستان و بلوچستان گفت: حیات طیبه اسلام مرهون جان فشانی مردان و زنان بزرگی است که جان و عمر خود را برای اعتلای کلمه الله صرف کردند که در خط مقدم اینان، شهیدان سرافراز هستند.
وی شهیدان را ستارگانی پر فروغ و چراغ هدایت دانسته و اظهار داشت: شهدای روحانیت طلایه داران شهیدان هستند و همواره در طول اسلام علمای بزرگوار پیش قدم بوده اند.
رییس سازمان بسیج مستضعفین با گرامی داشت یاد و خاطره شهید ثانی، نواب صفوی و شیخ فضل الله نوری تاکید کرد: انقلاب اسلامی را نبایستی صرفاً در اضمحلال حکومت پهلوی عیار سنجی کرد و این نوع نگاه کوچک کردن این انقلاب عظیم و با شکوه می باشد چرا که انقلاب یک بار دیگر هوای اسلام را در پهنای عالم برافراشته است.
سردار غیب پرور در همین خصوص گفت: از غرب و شرق لیبرال ها و کمونیست ها همواره تبلیغ می کردند که دین نمی تواند جامعه را اداره کرده و حکومت کند دشمنان می گفتند دین امری شخصی است و در میان جامعه جایی ندارد
وی ادامه داد: اما مشیت پروردگار این بود که امام بزرگوار ما که هیچگاه زندگی اش با آسایش نبوده و همواره در تهدید و رنج و مشقت و سختی توامان بوده است عَلم حکومت اسلام را برافرازد.
جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج با بیان این که امام راحل بیرق اسلام را به شایستگی بلند کرد افزود: اگر چه انقلاب با تمام فراز و نشیب هایش پیروز شد اما دشمنان از همان روز اول انواع توطئه ها و فتنه ها را طراحی و آغاز کردند .
وی با اشاره به 17 هزار روحانی رزمنده 7 هزار روحانی جانباز 4 هزار روحانی شهید و 30 روحانی شهید مدافع حرم تصریح کرد: اسلام به روحانیت زنده است و خط جان فشانی روحانیت کماکان ادامه داشته و مستمر است.
سردار غیب پرور افزود: دشمنان هم نقش بی بدیل روحانیت را فهمیده اند لذا تلاش می کنند تا میان روحانیت و مردم فاصله بیندازند که به فضل الهی موفق نخواهند شد.
رییس سازمان بسیج مستضعفین به هدایت های داهیانه ولایت اشاره نموده و خاطر نشان کرد: امروز به لطف الهی مقام معظم رهبری که اسلام شناسی عمیق است سکاندار روحانیت بوده و فخر اسلام می باشند.
وی به شعار پوچ صهیونیست ها که از نیل تا فرات را طرح می کردند گفت: با مجاهدت های سید حسن نصرالله و روحانیان مجاهد در جبهه مقاومت امروز رژیم غاصب اسرائیل به دنبال نگه داشتن دیواره های غصبی دور تا دور خودش می باشد.
سردار غیب پرور در بخش دیگری از سخنان خود اختلاف افکنی و نفوذ را دو طرح جدی نظام سلطه خوانده و گفت: باید مراقب اختلاف افکنی دشمنان باشیم چرا که اسرائیل اساس اسلام را نمی خواهد و برای او شیعه و سنی اهمیتی ندارند.
وی با بیان اینکه علمای اهل سنت نور چشم ما هستند عنوان نمود : هرگاه پای اسلام به میان بیاید شیعه و سنی همه پای دین و انقلاب هستند.

 رییس سازمان بسیج مستضعفین افزود: قطعا آمریکا زمانی راضی خواهد شد که نامی از اسلام و اثری از قرآن نبوده و بر گلدسته های ما سروش اذان گفته نشود.
وی رمز اصلی پیروزی را جلوگیری از اختلاف خوانده و در خصوص نفوذ بیان کرد: دومین تلاش دشمن فرستادن اهریمنانی است در لباس قدیس تا بتوانند در جای جای کشور نفوذ کنند.
وی با اشاره به فتنه های اخیر و خواب پریشان دولت مستکبر امریکا گفت: دلم برای مردم امریکا می سوزد که گرفتار رییس جمهوری احمق شده است.
جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج در پایان سخنرانی خود گفت : شهدا درس بصیرت را به ما آموختند تا در مقابل دشمن بهنگام و به اندازه عمل کنیم و مجلس شهیدان درس غیرت و ایستادگی را به ما می آموزد و یاد آور می شود
گفتنی است در این مراسم از تمبر یاد بود شهدای روحانی و 3 جلد کتاب در این خصوص رونمایی شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!

روزنامه جمهوری اسلامی به انتقاد از تخصیص بودجه دولتی برای حوزه های علمیه و حرم امام خمینی پرداخت.

این روزنامه نوشت: به مناسبت بررسی بخش هزینه‌های لایحه بودجه کل کشور سال ۱۴۰۳ فهرستی از بودجه‌های پیشنهادی دولت برای نهاد‌های فرهنگی و مذهبی در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شد که با اعتراض‌هائی همراه است.

اعتراض‌ها عموماً بر این محور‌ها متمرکز هستند که در شرایط دشوار اقتصادی کشور چرا به این نهاد‌ها بودجه تعلق می‌گیرد و یا چرا چنین مبالغ زیادی برای آن‌ها پیشنهاد شده است؟ محور دیگر اعتراض نیز اینست که این نهاد‌ها تأثیر ملموسی بر زندگی مردم ندارند و به همین دلیل تخصیص چنین بودجه‌هائی به آن‌ها منطقی نیست.

طبق آنچه در فهرست منتشرشده آمده، جمع مبلغ پیشنهادی برای نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷۰ هزار میلیارد ریال است که البته رقم قابل توجهی است.

بدون اینکه درباره محور‌های اعتراضات یادشده قضاوتی داشته باشیم، بر این نکته تأکید می‌کنیم که بعضی از نهادهائی که نامشان در فهرست آمده اصولاً وجودشان ضرورتی ندارد، بعضی دیگر از آن‌ها خاصیتی ندارند، تعدادی نیز به میزان بودجه‌ای که برای آن‌ها پیشنهاد شده اثربخشی ندارند و در مورد حرم امام خمینی نیز همانطور که در سال‌های گذشته بار‌ها تذکر دادیم اصولاً اینهمه توسعه و خرج‌تراشی خلاف مشی خود امام است. باقی می‌ماند بودجه‌ای که برای حوزه‌های علمیه پیشنهاد شده که اشکال اساسی آن مربوط به استقلال روحانیت است.

در سال‌های گذشته هنگامی که به تخصیص بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه و نهاد‌های مرتبط با آن‌ها انتقاد می‌کردیم، بعضی از طلاب و علما در قالب گلایه به ما می‌گفتند مگر از وضع شدیداً فلاکت‌بار طلاب و روحانیین از نظر معیشت خبر ندارید که به بودجه مربوط به حوزه‌های علمیه اعتراض می‌کنید؟

جواب این بود و اکنون نیز اینست که می‌دانیم بسیاری از طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه و حتی علمای شهرستان‌ها با فقر و ناداری دست و پنجه نرم می‌کنند و تعداد زیادی از آن‌ها بخش قابل توجهی از وقت خود را به کار‌های خدماتی از قبیل پیک موتوری، مسافرکشی و تمیز کردن خانه‌ها و شرکت‌ها مشغولند تا بتوانند از عهده حداقل هزینه زندگی برآیند. با اینحال به دلایل متعدد معتقدیم روحانیت نباید از بودجه دولتی ارتزاق کند.

ممکن است افرادی به دلایل خاصی که دارند، اعتقادی به آنچه ما به عنوان دلایل متقن برای ضرورت اجتناب روحانیت از پذیرش بودجه دولتی مطرح می‌کنیم نداشته باشند. این، حق طبیعی آنهاست که اینگونه فکر کنند و از تخصیص بودجه دولتی به حوزه‌های علمیه دفاع نمایند. می‌بینیم که در عمل نیز تفکر آن‌ها بر کشور حاکم است و متولیان امور به آنچه دیگران با نیت خیرخواهی و مصلحت‌اندیشی برای روحانیت می‌گویند اعتنائی نمی‌کنند و ترتیب اثر نمی‌دهند.

مهم‌ترین دلیل برای این تفکر که حوزه‌های علمیه و دستگاه‌های مرتبط نباید از بودجه دولتی ارتزاق کنند اینست که وابسته شدنشان به بودجه دولتی آن‌ها را به دولت و حکومت وابسته می‌کند و استقلال را که سرمایه اصلی روحانیت است از آن سلب می‌نماید.

هیچکس نمی‌تواند ادعا کند که روحانیت می‌تواند به بودجه دولتی وابسته باشد و در عین حال استقلال خود را هم حفظ کند. علت اینکه امام خمینی هرگز اجازه استفاده حوزه‌های علمیه از هیچ بودجه‌ای غیر از آنچه مردم با طیب خاطر به آن‌ها می‌دهند را ندادند، همین بود که آن را با استقلال روحانیت در تضاد می‌دانستند.

تجربه چند دهه اخیر نیز بر صحت نظر امام خمینی مهر تأیید گذاشته است. مراجع صاحب‌نام و ذی‌نفوذی مانند مرحوم آیت‌الله فاضل لنکرانی و آیت‌الله صافی گلپایگانی نیز بر همین عقیده بودند و همین مسیر را ادامه دادند.

نکته دیگری که باید مورد توجه روحانیت قرار گیرد اینست که تنگنا‌های معیشتی در حال حاضر به آن‌ها اختصاص ندارد. این، گرفتاری بزرگی است که ده‌ها میلیون نفر از مردم کشورمان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. افتخار روحانیت در طول تاریخ این بود که مانند ضعیف‌ترین اقشار جامعه زندگی می‌کرد و به همین دلیل، خودش محبوب و کلامش نافذ بود.

حالا هم باید مانند مردم عادی زندگی کند تا مردم پذیرایش باشند. مردم وقتی استقلال روحانیت را ببینند و احساس کنند که حامی آن‌ها و زبان گویای آنهاست، حاضرند هرچه دارند را با روحانیت تقسیم کنند تا این نهاد باقی بماند و بتواند در مقاطع حساس در برابر ظلم و ناروا بایستد.

خوبست این را هم به عنوان نکته پایانی بگوئیم که بودجه‌های دریافتی حوزه‌ها بیش از آنکه صرف طلاب نیازمند شود به پشت‌میزنشینانی می‌رسد که حوزه‌های علمیه بدون آن میز‌ها هم می‌توانند ادامه حیات بدهند و چه بسا حیات بهتر. با توجه به این واقعیت‌ها آیا بهتر نیست روحانیت خودش پیش‌قدم شود و از گرفتن بودجه دولتی خودداری کند؟

دیگر خبرها

  • چمران: در شورایی که زنده است اختلاف‌نظر طبیعی است
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش یک روحانی به ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس
  • روحیه عقیدتی میان نیروهای انقلابی تقویت شود