Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان با اشاره به اینکه باید گره کار نظام آموزشی و غفلت از پرورش موشکافی شود گفت: شورای آموزش و پرورش در استان اراده‌ای بر مفاد و متون آموزشی ندارد. ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۳ استانها کرمان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علیرضا رزم‌حسینی امروز صبح در همایش بزرگ شوراهای آموزش و پرورش سراسر استان کرمان که در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد اظهار داشت: بعضی مشکلات آموزش و پرورش ریشه‌ای است و اگر حل نشود در جاهای دیگر اثر خود را می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیامبر اسلام(ص) فرمود آموزش از کودکی آغاز می‌شود و نقش آن مانند حکاکی بر روی سنگ است که نشان از اهمیت آموزش در کودکی دارد گفت: مقایسه نظام آموزش و پرورش محرمانه نیست و باید آسیب‌شناسی شود.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه نظام آموزش و پرورش کشور، پرورشی نیست گفت: همه توفیقات از پرورش است و اولین کار در نظام‌های آموزشی در دنیا پرورشی است که مبنای اسلامی دارد.

وی با اشاره به اینکه آموزش در مرحله دوم است تصریح کرد: متاسفانه در نظام آموزش و پرورش کشور ما، پرورش کمرنگ دیده شده است.

رزم‌حسینی با بیان اینکه آموزش و پرورش باید افکار را پرورش داده و گفتگو محوری را از مهدهای کودک انجام دهد افزود: آستانه تحمل فرزندان را باید از کودکی افزایش داد.

وی با اشاره به اینکه باید گره کار نظام آموزشی و غفلت از پرورش موشکافی شود واین موضوع بسیار مهمی است تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی کار بسیار مهمی است.

استاندار کرمان با بیان اینکه در تربیت خانواده‌ها هم اهمیت داده نمی‌شود گفت: حوصله پدران و مادران در تربیت فرزندان کم شده و آثار بد آن را در اجتماع می‌بینیم.

وی خاطر نشان کرد: در بسیاری از مدارس دنیا سرایه‌دار وجود ندارد و مدرسه توسط خود دانش‌آموزان پاکیزه نگه داشته می‌شود تا تمیز بودن به دانش‌آموز آموزش داده شود.

رزم‌حسینی با اشاره به اینکه در نظام آموزشی ما تبعیض وجود دارد و تفاوت زیادی بین مدارس وجود دارد و به چشم دیده می‌شود گفت: این تفاوت‌ها در اجتماع ما اثرش را خواهد گذاشت و توسعه بدون نیروی انسانی پرورش یافته محقق نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در سند چشم‌انداز قرار بود که رتبه اول منطقه شویم که محقق نشده است و رتبه ما در حال حاضر متوسط است افزود: اگر امکان داشت که بخشی از نظام آموزشی به صورت کاملا منطقه‌ای اجرا شود آمادگی کامل آن را داشتیم و متاسفانه شورای آموزش و پرورش در استان اراده‌ای بر مفاد و متون اموزشی ندارد.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه مهارت‌آموزی بسیار اهمیت دارد و باید از مهدهای کودک و ابتدایی به فرزندان آموزش داده شود و امروز چالش اساسی است تصریح کرد: بیان مسائل و مشکلات در جلسات کارشناسی نباید باعث ناامیدی در جامعه شود و باید با بیان مشکلات برنامه‌ریزی دقیق‌تری انجام شود.

انتهای پیام/

R7860/P1486/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقدمه زندگی در عصر جدید حضور در حوزه فناوری است

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه گفت: مقدمه زندگی در عصر جدید، حضور در حوزه فناوری است چراکه زندگی در دستان قدرتمند علم است و فناوری زندگی را متحول می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی شعبانی امروز _ یکشنبه دوم اردیبهشت _ در آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت دستاوردهای فناوران و دانش‌بنیان‌ها در راستای برنامه اجرایی و عملیاتی تفاهم‌نامه منعقده بین آموزش و پرورش و سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه، اظهار کرد: برای آموزش دادن، تربیت کردن فرزند یا ورود به حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی باید با شناخت وضعیت مجموعه الگوها و باورها، اقداماتی متناسب با وضعیتی که در آن هستیم، داشته باشیم.

وی با اشاره به اهمیت فناوری در عصر جدید، افزود: فناوری همه چیز است و مقدمه زندگی عصر جدید، حضور در این حوزه است چون زندگی در دستان قدرتمند علم است و تکنولوژی و فناوری زندگی را متحول می‌کنند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه الزامات عصر جدید را داده‌محور، تجربه‌محور و نوآوری دانست و خاطرنشان کرد: عصر جدید ترکیبی از حوزه فیزیکی و الکترونیکی است و برای رشد باید داده، تجربه و نوآوری داشته باشیم.

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه نیز نقشه راه آموزش و پرورش در دولت سیزدهم را سند تحول بنیادین معرفی کرد و ادامه داد: در تلاش هستیم دانش‌آموزانی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تربیت کنیم تا به مراتبی از حیات طیبه برسند که مقدمه‌ساز ظهور امام زمان (عج) باشند.

وی ادامه داد: برای رسیدن به تربیت چند ساحتی دانش‌آموزان نیازمند همکاری منسجم و هماهنگ دیگر ظرفیت‌های نظام هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه یکی از بسترها برای رشد دانش‌آموزان را جهاد دانشگاهی دانست و تصریح کرد: در همین راستا در ۲۷ دی‌ماه سال ۱۴۰۲ تفاهم‌نامه‌ای با هدف گسترش تعامل و ترویج فرهنگ در همه ساحت‌های تعلیم و تربیت سند تحول بنیادین با جهاد دانشگاهی امضا شد.

محمدی ادامه داد: دانش‌آموزان در ساحت علمی و فناورانه با حضور در اردوهای راهیان پیشرفت از واحدهای فناورانه بازدید و با فضای کسب و کار و همچنین کارآفرینی آشنا می‌شوند و در قالب ساحت اجتماعی و سیاسی با شرکت در مناطره‌های دانش‌آموزی آگاهی پیدا می‌کنند.

کد خبر 746641

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان
  • بازوی رباتیک جایگزین نیروی کار انسانی می‌شود + فیلم
  • مقدمه زندگی در عصر جدید حضور در حوزه فناوری است
  • مدارس غیردولتی خود را از جریان آموزش و پرورش جدا ندانند