Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشــورهای عضو ســازمان همکاری اســلامی با حضور نمایندگان ۴۴ کشور که حدود ۱۷ رئیس مجلس و ۱۴ نایب رئیس در حال برگزاری است. این کنفرانس دیروز با حضــور رئیس جمهــور و نیز رئیس مجلس شورای اسلامی به اوج فعالیت خود رسید.

قدس آنلاین-سیزدهمین دوره کنفرانس کشــورهای عضو ســازمان همکاری اســامی با حضور نمایندگان ۴۴ کشور که حدود ۱۷ رئیس مجلس و ۱۴ نایب رئیس در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کنفرانس دیروز با حضــور رئیس جمهــور و نیز رئیس مجلس شورای اسلامی به اوج فعالیت خود رسید. سیزدهمین کنفرانس مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی از روز شنبه ۲۳ دیماه با سی ونهمین نشست کمیته اجرایی آغاز به کار کرده و تا امروز ادامه دارد. در این اجلاس بر موضوعات متعددی از جمله مسئله فلسطین، مبارزه با تروریسم و افراط گرایی، کشتار مســلمانان میانمار و روهینگیا، ارتقای جایگاه زنان و نیز همکاری های اقتصادی و فرهنگی تأکید شــد.

ایــن کنفرانس می تواند فرصت مناســبی را برای رایزنی های پارلمانی و همگرایی کشورهای مسلمان در جهت اتحاد و تأمین منافع و مصالح جمعی فراهم کند. ســازمان همکاری اســلامی در ســال ۱۹۶۹ میــلادی و در پی آتش ســوزی مسجدالاقصی، با توافق سران کشورها و با عضویت ۲۵ کشور تأسیس شد و پس از گذشت حدود ۴۰ سال، تعداد اعضا به ۵۷ کشور افزایش یافت. کنفرانس مجالس نیز هرساله برگزار می شود. این سازمان با ظرفیت های بزرگی که دارد، می تواند برای حل بحران ها و مشکلات جهان اسلام از جمله اشغالگری رژیم صهیونیستی و مسئله فلسطین، تروریسم، افراطی گری و همچنین کشتارهای نژادپرستانه و مذهبی گام بردارد.

این اجلاس می تواند سلســله اقدامات راهبردی را برای جمع گسترده ای از مسلمانان به ارمغان بیاورد. در این راستا، سران کشورهای اسلامی می تواننــد برای تبادل بهتر و نیز تأمین منافع اعضــا اقدام به وضع پول واحد و مشترک بین کشورهای اسلامی کنند. اقدام به این کار، فارغ از منافع اقتصادی و تجاری آن، می تواند از سلطه سیاسی و اقتصادی غرب و سیستم پولی آن بکاهد. کنفرانس مذکور می تواند صدای میلیون ها مســلمان باشد که دچار معضلاتی همچون تروریســم، کشتار و نسل کشــی و همچنین حکومت های دیکتاتوری هســتند. اعضا باید در پی ارائه راهکارهای عملی برای رفع این مسائل باشند؛ به گونه ای که در حد برگزاری نشست چندروزه باقی نماند.

گردهمایی کشورهای اسلامی فارغ از گرایش ها

دکتر مثنا امین، نماینده پارلمان عراق و رئیس فراکســیون حزب اتحاد اسلامی کردستان، در گفت وگو با خبرنگار قدس در این باره اظهار کرد: همه مسلمانان باید بایکدیگر در برابر مسائلی همچون تروریسم یا اقدام اخیر رئیس جمهور آمریکا رو به رو شوند. اهمیت این کنفرانس نیز بدین جهت است که می توان از آن برای رسیدن به اهداف بهره برد.

وی گفت: ملت و دولتی دموکراتیک است که بتواند به اشغالگری در سرزمین های اسلامی پایان دهد. مسلماً تا زمانی که سران کشورها وابسته باشند، نمی توان برای وحدت مسلمانان اقدام مفیدی انجام داد. اما این کنفرانس می تواند ملت ها را، فارغ از مذهب گرایی، گرد هم آورد تا بتوانند به مردم جهان کمک کنند.

همچنین رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامیبه قدس گفت: جمهوری اسلامی بنیان گذار کنفرانس اتحادیه بین المجالس است و پارلمان های جهان اسلام به پیشنهاد ایران چنین تشکلی را تأسیس کردند. غیبت کشورهایی همچون عربستان، بحرین و امارات به ضرر خود آنهاست و در واقع، آنها خارج از مدار جهان اسلام که یک دستور قرآنی است، قرار گرفته اند. علاءالدین بروجردی افزود: چنین اجلاســی به اتحاد بیشــتر مسلمانان کمک می کند و محور موضوعات آن محکومیت تندروی و تشکیل گروه های تروریستی و توطئه های قدرت های استکباری علیه مسلمانان است. همچنین در دیدارهای مقامات کشــورمان با نمایندگان دیگر کشــورها در حاشیه اجلاس، بر حقانیت جمهــوری اســلامی در مواضع اصولی خود از جمله برجام تأکید شــد. چنین نشست هایی می تواند تریبون کشورها برای اعلام مواضع آنان در مسائل مختلف باشد.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۸۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است

به گزارش حوزه سیاست خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم‌ این پروژه دانست و تصریح کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

رئیسی با اشاره به تامین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تامین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تامین آب شرب و آب کشاورزی برای 5 هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه 120 مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از 20 کشور جهان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه 45 سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از دکتر رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

دیگر خبرها

  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • ایران به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
  • تعامل با کشورهای آفریقایی اقتصاد استان یزد را تقویت می کند
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است