Web Analytics Made Easy - Statcounter

تسهیلات حمایتی بانک صادرات ایران در استان اصفهان طی ٩ ماه اول سال ٩٦ از عملکرد قابل توجهی در راستای عمل به برنامه های اقتصاد مقاومتی و پشتیبانی از تولید و اشتغال، رفاه و ازدواج جوانان در مناطق کمتر توسعه یافته، حکایت دارد به نحوی که بخش های مختلف اقتصادی و اجتماعی این استان طی این مدت ٩٤٦٦ فقره تسهیلات حمایتی بالغ بر ٢٥٠٥ میلیارد ریال از این بانک دریافت کردند که در این میان وام های قرض الحسنه ازدواج، تسهیلات بنگاه های کوچک و متوسط در بخش صنعت و تسهیلات مسکن اقشار ویژه بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین، طی مدت مورد اشاره، بانک صادرات استان اصفهان در راستای حمایت از بخش های صنعتی در مناطق کمتر توسعه یافته ٩٣ فقره تسهیلات بالغ بر ٧٦٢ میلیارد ریال به بنگاه های کوچک و متوسط اعطا کرده و همزمان ٥٣ فقره تسهیلات به ارزش بیش از ١٠١ میلیارد ریال به بنگاه هایی از این دست در بخش کشاورزی استان  تخصیص داده شده است.

طی ٩ ماه ابتدای سال ٩٦ خانواده های محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران از ١٠٢٢ فقره تسهیلات ساخت و خرید مسکن بالغ بر ٧٥٣ میلیارد ریال برخوردار شده اند.

علاوه بر این در جهت حمایت از مشاغل خانگی ٢١٢ نفر از معرفی شدگان کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی از وام قرض الحسنه اشتغالزایی این بانک به ارزش ٢٧ میلیارد ریال استفاده کرده اند.

طی این دوره در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی ٨٠٥٩ فقره وام قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه به میزان بیش از ٨٥٢ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شد.

گفتنی است، تسهیلات حمایتی بانک صادرات ایران در این استان به بافت های مسکونی فرسوده تعلق گرفت به طوری که طی این مدت ١٧ خانواده از تسهیلاتی قریب به ٦ میلیارد ریال استفاده کردند. همچنین مدیریت بانک صادرات ایران در اصفهان از ١٠ زندانی نیازمند در این استان با پرداخت بیش از ٢/٢ میلیارد ریال وام قرض الحسنه حمایت کرد.

پرداخت تسهیلات بانک صادرات ایران در قالب برنامه های اقتصاد مقاومتی، رونق تولید و اشتغالزایی در حالی است که استان اصفهان به عنوان قطب صنعتی و گردشگری کشور از ظرفیت های گسترده این بانک در صنایع مادر از جمله فولاد، پتروشیمی و سایر کارخانجات و شرکت های بزرگ بهره می برد به نحوی که تا پایان مهرماه سال ٩٦ سهم بانک صادرات ایران از بازار تسهیلات این استان ١٥ درصد بوده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۹۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۹۱ درصدی صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران به ارمنستان

بهمن عشقی دبیرکل اتاق بازرگانی تهران در نشئت خبری  گفت:خوشبختانه منافع اقتصادی حاصل از عضویت در اتحادیه اقتصادی اوراسیا برای کشور ارمنستان در مقایسه با سایر کشورهای عضو اتحادیه قابل توجه بوده و سهم تجارت این کشور با اعضا اوراسیا، طی سال‌های گذشته پس از شکل‌گیری این اتحادیه معادل ۷ واحد درصد رشد داشته است.

او افزود: رویکرد کشورمان نسبت به ارمنستان از یک کشور متفاوت است دروازه ورود به اوراسیا و اروپای دریایی، تبدیل ارمنستان به هاب تجاری ایران در قفقاز جنوبی، تقویت چندجانبه‌گرایی با محوریت ایران و ارمنستان و مشارکت جمهوری آذربایجان، گرجستان و ترکیه، تقویت اقتصاد مرزنشینی و حمایت از سهولت دسترسی ارمنستان به بنادر و مرزهای ساحلی ایران از جمله دریای خزر از جمله این پیشنهادات است.

عشقی تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۹۱ درصد از صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران به ارمنستان صورت گرفت. همچنین پروژه‌های دیگری نیز در زمینه برق، نفت، گاز و پتروشیمی و آب و فاضلاب در این کشور به اجرایی   شده است.

او بیان کرد: اما با وجود این موارد، دسترسی به بازار مصرف حدود ۹ میلیارد دلاری ارمنستان، محصور بودن در خشکی و نیاز به توسعه روابط با کشورهای منطقه، سهم نسبتاً بالای ایران در واردات ارمنستان، زمینه‌های صادرات مجدد محصولات ایران به طرف‌های ثالث اوراسیا و اروپا و بهره‌برداری از مناطق آزاد تجاری برای تولید و سرمایه‌گذاری مشترک می‌تواند اهمیت توسعه مراودات با این کشور را نشان دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • رشد ۱۰ درصدی صادرات ایران به چین از ابتدای ۲۰۲۴
  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • رشد ۹۱ درصدی صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران به ارمنستان
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار