Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، آمریکایی ها پس از اجرای برجام بارها تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع کرده اند و اکنون هم به دنبال تغییر توافق و تشدید فشارها علیه تهران هستند.

 

 

پس از اظهارات اخیر ترامپ، اروپایی ها هم با وی همصدا شده و به دنبال مذاکرات جدیدی برای به اصطلاح "اصلاح برجام" هستند.

 

 

روزنامه فایننشال تایمز (FT)  در گزارشی زیر عنوان "کشورهای اروپایی در قبال تهدید ترامپ، فشارها بر ایران را افزایش داده اند" به این موضوع پرداخته که خلاصه ای از آن در پی می آید:

 

 

کشورهای اروپایی فشارها بر برنامه موشک های بالستیک ایران و نقش این کشور در درگیری های منطقه ای را افزایش داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

این اقدامات در واقع تلاش اروپایی ها برای واکنش نشان دادن به تهدید "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا مبنی بر کنار گذاشتن توافق هسته ای تاریخی با تهران بوده است.

 

 

وزرای خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس در کنار "فدریکا موگرینی" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ایران به توافق رسیده اند تا "مذاکرات فشرده و جدی" را درباره برنامه موشکی تهران و نفوذ آن در منطقه برگزار کنند.

 

 

"سیگمار گابریل" وزیر خارجه آلمان پس از دیدار مقامات اروپایی با "محمد جواد ظریف" که هفته گذشته [میلادی] در بروکسل انجام شد، "رکس تیلرسون" همتای آمریکایی خود را در جریان این طرح قرار داده است.

 

 

دیدار با ظریف یک روز پیش از آن انجام شده بود که آقای ترامپ به امضاء کنندگان اروپایی توافق هسته ای 2015 هشدار داده بود که این "آخرین شانس" آن ها برای اصلاح توافق می باشد.

ترامپ همچنین اعلام کرد که تعلیق تحریم های هسته ای ایران را برای آخرین بار تمدید می کند.

 

 

کشورهای اروپایی برای حفظ برجام تلاش می کنند؛ توافقی که از نگاه آنان نمونه ای از توافق های بین المللی است که توانسته یک بحران پیچیده در سطح جهانی را آرام سازد ... اما برخی تحلیلگران هشدار می دهند حفظ برجام بدون حمایت آمریکا ممکن نیست.

 

 

دیپلمات های اروپایی اکنون مصرانه به دنبال کسب اطلاعات بیشتر از مقامات کاخ سفید هستند تا بفهمند آنچه آقای ترامپ می خواهد دقیقا چیست و چگونه می توانند به خواسته های وی طی ضرب الاجل 120 روزه پیش رو جامه عمل بپوشانند.

 

 

یکی از دیپلمات های اروپایی گفته است: اساسا اظهارات ترامپ یک اولتیماتوم برای اروپاست. یعنی اگر اروپایی ها طی چهار ماه آینده برجام را اصلاح نکند در کنار ایران ایستاده اند نه آمریکا.

 

 

هرچند مقامات رسمی آمریکا می گویند مذاکراتشان با اروپایی ها کاملا پیشرفت داشته است اما دیپلمات های اروپایی می گویند هنوز نیاز به اطلاعات بیشتری دارند تا جزئیات خواسته های کاخ سفید را درک کنند.

 

 

 

 

111

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حسین جلالی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید اینها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.
نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است

دیگر خبرها

  • ۱۴۰۳ در حوزه سیاست خارجی سال سختی خواهد بود
  • حجم تبادل تجاری ایران و ترکمنستان در حال افزایش است/رئیس جمهور به عشق آباد سفر می‌کند
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • توافق وزرای اروپایی برای کاهش خشم کشاورزان
  • پیشنهادی برای احیای برجام از طریق پوتین به ترامپ داده شد (فیلم)
  • دفاع اروپایی مقابل تکروی آمریکایی / خطر بازگشت ترامپ؛ قاره سبز چه گزینه هایی دارد؟
  • حماس: امکان توافق آتش‌بس با اشغالگران وجود ندارد
  • عادت اشتباهی که درد کمر را افزایش می‌دهد
  • ترامپ در جمع ۵۰۰ ثروتمند جهان
  • واکنش دوحه به خروج هیأت اسرائیلی از مذاکرات آتش‌بس غزه