Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@19:06:31 GMT

خودم را تکرار نمی‌کنم

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۵۰۴۸۹

خودم را تکرار نمی‌کنم

ساعت 24-ناصر همان یکه‌تاز مجموعه سایبان است که سعی می‌کند تکانی به زندگی خواهرش نسترن (هستی مهدوی‌فر) بدهد، اما شوهر خواهرش سعید (محمد ولی‌زادگان) نمی‌پذیرد که با او همکاری کند و مرتب با هم چالش دارند. او برای سعید یک قلدر است و برای خواهرش فرشته مهربان. نقش ناصر را کامران تفتی در این سریال بازی می‌کند که در کارنامه‌اش طیف نقش‌های متفاوت را از خلافکار گرفته تا جوان علاف تا پلیس و کارخانه‌دار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سریال‌های او می‌توان به میکائیل، ستاره حیات، بی‌صدا فریاد کن، راز پنهان، ولایت عشق، تبریز مه‌آلود، کارآگاهان و شهر دقیانوس اشاره کرد. به بهانه بازی تفتی در مجموعه سایبان با او به گفت‌وگو نشسته‌ایم .

شما در سال‌های اخیر، بیشتر ایفاگر نقش‌های خاکستری بودید و این اتفاق هم در مجموعه سایبان افتاده است. ناصر با وجود دعواهایی که با سعید، شوهرخواهرش دارد، اما وقتی به خواهرش می‌رسد، مهربان می‌شود. چطور شد به سمت نقش‌های خاکستری تمایل پیدا کردید و نقش ناصر برایتان چه ویژگی‌هایی داشت؟

در تمام این سال‌هایی که از کارم در عرصه بازیگری گذشته، به این نتیجه رسیده‌ام که کاراکترهای خاکستری واقعی‌تر و قابل باور هستند. به همین دلیل، گرایش و میلم به سمت کارکردن شخصیت‌های خاکستری رفته است. ناخودآگاه شخصیت‌پردازی این نوع کاراکترها درست در می‌آید. همچنین لباس درست‌تری می‌پوشند، ضمن این‌که جزئیات زندگی کاراکترهای خاکستری برای مخاطب واقعی‌تر است.

نمونه آدم‌هایی مثل ناصر در جامعه فراوان هستند و همه این موارد انگیزه من شد تا با گروهی کار کنم که نگاه و اندیشه آنها را در مدیوم سینما و تلویزیون خیلی می‌پسندم و این که قصه‌هایشان واقعی و تک تک سکانس‌های کارهایشان از جنس مردم است. برادران محمودی (نوید و جمشید) از دوستان نزدیک من هستند. اولین کارم با آنها تله‌فیلم کورگره بود که نوید تهیه کننده و جمشید کارگردانش بود. این تله‌فیلم بشدت قابلیت یک اثر سینمایی را داشت. این فاکتورها در سریال سایبان هم رعایت شده است. سهم من هم از این مجموعه نقش ناصر بود. خدا را شکر که با یک گروه حرفه‌ای کار کردم.

گرچه برادران محمودی جوان هستند، اما بسیار پخته و باتجربه شده‌اند. تکلیفشان در کار معلوم است و اندیشه بکر دارند. خوشبختانه سریال هم مورد توجه مردم قرار گرفته است. بازیگران جوان این مجموعه همچون مجتبی پیرزاده، محمد ولی‌زادگان و بازیگران خانم همه عالی کار کردند. مردم ما بسیار باهوش هستند و سریال‌ها را دقیق رصد می‌کنند، بنابراین علاقه‌مند هستند، بیننده آثاری باشند که از جنس زندگی خودشان باشد.

پس چون مابه‌ازای نقش‌های خاکستری در جامعه فراوان است، شما را به این نوع کاراکتر علاقه‌مند کرده است؟

بله، کاملا همین طور است.

فکر نمی‌کنید،‌ همین منجر به یک روند یکنواخت در کارنامه هنری شما شود؟ علاقه‌مند نیستید نقش‌های مثبت و منفی را تجربه کنید؟

نه، چون نمونه‌های متفاوت کاراکترهای خاکستری را بازی می‌کنم که هر کدام ویژگی‌ها و روحیات خاص رفتاری خودشان را دارند. البته طبیعی است که بازیگر علاقه‌مند باشد، نقش‌های مختلف را تجربه کند. من هم بارها دلم برای نقش‌های مثبت سفید تخت و منفی سیاه لک زده است، اما تجربه نشان می‌دهد، مردم کاراکتر خاکستری رشید را در مجموعه میکائیل نعمت‌الله و مقدم دوست دارند و به دلیل خاکستری بودنش خیلی در دل مردم جا باز کرد و او را درک می‌کردند.

هر چه قصه واقعی‌تر باشد، مردم بیشتر علاقه‌مند به پیگیری آن هستند. شخصیت ناصر در سریال سایبان ویژگی‌های خاص خودش را دارد و با دیگر کاراکترهایی که بازی کرده‌ام، فرق می‌کند. خودم را تکرار نمی‌کنم، بلکه سعی می‌کنم نقش‌هایی را بپذیرم که از جنس زندگی مردم باشند. فراواقعی نباید نگاه کرد. مردم هم دوست دارند مجموعه‌هایی را تماشا کنند که به زندگی خودشان نزدیک است.

یعنی معتقدید شما به تکرار نیفتادید و اجرای نقش‌ها برایتان همراه با چالش است؟

بله. من به هیچ وجه خودم را تکرار نمی‌کنم.

ناصر با سعید بگو مگو زیاد دارد. این مباحث چقدر شما را به چالش دعوت می‌کرد؟

به نظرم، قصه ناصر خودش یک سریال 50 قسمتی است. کاراکترهای این مجموعه را دوست دارم و برایم ارزشمند است، ضمن این که واقعا از فیلمنامه لذت بردم.

خودتان خارج از فیلمنامه، چیزی به شخصیت ناصر هنگام بازی اضافه کردید؟

اگر این طور نباشدکه بازیگری دیگر معنا پیدا نمی‌کند. من هم در اجرا دستم خالی نبود . برادران محمودی تعامل خوبی با بازیگر دارند.

ناصر در برخی صحنه‌ها با زبان خوش با سعید حرف می‌زند و در برخی سکانس‌ها تند و از موضع بالا. تیپ شخصیتی ناصر را چطور ارزیابی می‌کنید؟

از دیدگاه من به قصه، ناصر محق است و حرف‌های درستی می‌زند.

یعنی به او حق می‌دهید؟

بله. چون ایدئولوژی زندگی ناصر این‌طور است. شیوه زندگی او با سعید تفاوت دارد. سعید روشی را پیش رو گرفته که معلوم نیست چقدر جواب می‌دهد. باید قصه جلوتر برود. نمونه آدم‌هایی مثل ناصر بشدت در جامعه فراوان است. ناصر جنگیده و به دست آورده و حالا سعی دارد، سفره‌ای پهن کند و به دیگران نان برساند. او نگران زندگی تنها خواهرش است. حال، شیوه او منت گذاشتن است. به هر حال باز هم معتقدم زندگی‌ها در مجموعه سایبان باورپذیر است و دور از واقعیت نیست.

بازیگر نقش مقابل اهمیت زیادی دارد. بیشتر صحنه‌های شما با هستی مهدوی‌فر، محمد ولی‌زادگان و مجتبی پیرزاده است. بازی در کنار این بازیگران چطور بود؟

خیلی خوب بودند. هر سه با وجود آن که جوان هستند، اما بسیار عالی بازی کردند.

یعنی شما پیر هستید؟

به لحاظ سن من از آنها بزرگ‌ترم و تجربه بیشتری دارم، اما هر سه فوق‌العاده بودند. کار با یک گروه حرفه‌ای خیلی لذتبخش است و برای من خالی از تجربه نبود، ضمن این که بازیگران پیشکسوت آقای امین تارخ، خانم‌ها رویا تیموریان و پریوش نظریه رونق زیادی به کار دادند. یکی از ویژگی‌های سایبان این است که بازی‌ها یکدست است.

برای انتخاب نقش‌هایتان چه رویه‌ای را دنبال می‌کنید و علاقه‌مند هستید مردم کامران تفتی را با خلق چه تیپ شخصیتی بشناسند؟

دوست دارم،‌ تصویر واقعی کاراکترهایی باشم که برای مردم قابل لمس است. برایم مدیوم تئاتر، سینما و تلویزیون فرق نمی‌کند. دوست دارم این نوع جنس کار از من در میان مردم به یادگار بماند؛ چیزی که دور از واقعیت نباشد. به همین دلیل کارهایی را می‌پذیرم که قلبم می‌گوید. سریال سایبان را دوست دارم، زیرا در روزگار پر از تکرار، اتفاق ویژه‌ای است که دو جوان خوشفکر، خوش‌آتیه و بدون ادعا یک سریال مردمی تولید کنند. به همه عوامل این مجموعه خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم از این دست کارها زیاد ساخته شود.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۰۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی

سریال ۳۰ قسمتی «مشاور» که کمتر از ۱۰ روز از پخش آن گذشته و ۲۰ روزی تا پایان آن باقی مانده است، بر مدار سیاست شبکه ۲ بر مبنای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی تولید شده و در تلاش برای حل و فصل چالش‌های خانوارهای ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، این شب‌ها سریالی به نام «مشاور» روی آنتن شبکه دو است که به دور از هیاهو و شلوغی زندگی سریع و ماشینی امروز، دل به دریای مشکلات مختلف جامعه امروز، به‌ویژه مسائل مربوط به ازدواج و طلاق و اختلافات خانوادگی زده است.

مشاور این سریال «فرهاد قائمی» است که در لباس یک روحانی در اتاقی در یک مسجد نشسته و پذیرای افراد و زوج‌هایی است که هر کدام مشکل خاص خودشان را دارند و برای حل و فصلشان به مشاور مراجعه می‌کنند و بر همین اساس انتخاب شخص سید روحانی به عنوان نقش اول مشاور، آن هم در حجره‌ای در فضای معنوی یک مسجد دلگشا و دلنشین، به نظر حکایت از انتخاب درست کارگردان دارد.

انتخابی که هر بار خانواده‌ای را به بهانه یک مشاوره گرفتن هم که شده، راهی مسجد و برخورد با مشاور روحانی می‌کند تا علاوه بر توصیه و نسخه گرفتن، نمازی هم به جماعت بخواند و از این فضای دلنشین بهره ببرد.

سریال در عین سادگی و دور از هیاهو، مملو از نمایش مشکلات و معضلات ریز و درشتی است که در هر قسمت مطرح شده و هر کدام نسخه مختص به خود را برای گره گشایی دریافت می‌کنند.

یکی برگه دروغین آزمایشگاه برای نشان دادن اینکه سرطان دارد درست کرده و دیگری پدری است که فرزندش را به حال خود رها کرده و برای تربیت و آرامش او اقدامی نکرده و مادر هم به مانند همان پدر، بی تفاوتی را پیشه کرده.

دختر دبیرستانی که پدرش به دلایل مالی در زندان است و برای پول درآوردن به تبلیغات با پوشش زننده اینستاگرامی روی آورده و دبیر فیزیک او با رفتن نزد مشاور این چالش را حل می‌کند، خانواده‌ای دیگر زنی را نشان می‌دهد که همه چیز برایش فراهم است اما همسری دارد که با او حرف نمی‌زند و همین سکوت باعث اشکالات و اختلافاتی شده که تا مرحله جدایی و متارکه هم رسیده است و دیگری که به خاطر قیاس‌های غلط خانواده همسر، دلش شکسته و درخواست طلاق داده است.

شکست آدم‌ها را بزرگ می‌کند، شریک زندگی به غیرت نیاز دارد، همدلی اصل اول زندگی مشترک است، فراموشی گذشته بزرگترین عامل سقوط انسان‌ها، ابراز علاقه به کلام تنها نیست و آدابی دارد و حرف‌هایی شنیدم که دلم شکست؛ تک دیالوگ‌های خوب این سریال ۳۰ قسمتی هستند که به نوعی آموزش و مشاوره دادن را به مخاطب را هدف گرفته‌اند.

این مجموعه از داستان‌های خانوادگی با رویکرد ارائه راه حل برای زندگی بهتر و در پی گره گشایی از اختلافات است که در شبکه دو شبکه زندگی، می‌کوشد با به تصویر کشیدن ریزترین و جزئی‌ترین اتفاقات و رخدادهای خانواده‌ها به مخاطب امروز نزدیک و نزدیک‌تر شود برای ساعتی هم که شده فکر و ذهنش را از روزمرگی‌های پرپیچ و خم روزگار دور کند.

این سریال به نوعی نقش دین در زندگی را پررنگ‌تر نشان می‌دهد تا ثابت کند گرایش به سبک زندگی دینی و معنوی، حلال بسیاری از مسائل روزمره است و از قضا همین سبک زندگی است که در جامعه امروز کمرنگ شده و به سمت تجمل گرایی و دور شدن از آداب و سوم ایرانی و اسلامی رفته است.

مشاور شبکه دو در یک کلام، به دنبال باز کردن کلاف در هم پیچیده زندگی‌های امروزی است؛ کلافی که گاهی حتی ارزش کلافه شدن هم نداشته و به قدری به سادگی باز می‌شود که خود مشاور هم انگشت بر دهان می‌ماند.

یادداشت از: محمود افشاری خبرنگار ایمنا

کد خبر 746599

دیگر خبرها

  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • انعکاس چهره معلم در قاب جادو
  • فیلم| اعتراف اشکان خطیبی به زندگی سخت در خارج از ایران؛ خودم به همه چیز پشت پا زدم
  • فیلم| اشکان خطیبی به زندگی سخت در خارج از ایران اعتراف کرد: خودم به همه چیز پشت پا زدم
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود
  • پشیمانی بازیگر مطرح از رفتن به خارج از کشور | خودم به همه چیز پشت پا زدم
  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی