Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - رئيس اداره عمران و بهسازي شهري اداره کل راه و شهرسازي خراسان جنوبي گفت: با وجود اينکه حدود سه سال از اجرايي شدن پرداخت تسهيلات نوسازي بافت فرسوده در استان مي گذرد اما تاکنون فقط 800 متقاضي به بانک ها معرفي شده اند.

غلامرضا جلاليان پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينکه از اين تعداد 600 نفر موفق به عقد قرارداد و دريافت وام شدند ادامه داد: هر سال تعداد متقاضيان اين تسهيلات از سهميه استان کمتر بوده و استقبال رضايتمندي وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: صاحبان منازل مسکوني بيرجند مرکز استان مي توانند از تسهيلات 40 ميليون توماني و ساير شهرستان ها از تسهيلات 30 ميليون توماني براي بازسازي خانه هاي خود استفاده کنند.
وي استفاده از تسهيلات بازسازي بافت فرسوده را امتياز خوبي براي استفاده از تسهيلات مسکن دانست و گفت: متقاضيان مي توانند بدون سپرده و با ارايه پروانه و مدارک مورد نظر شهرداري بدون هزينه بلافاصله وام دريافت کنند.
رئيس اداره عمران و بهسازي شهري اداره کل راه و شهرسازي خراسان جنوبي اضافه کرد: اين در حاليست که اگر قرار باشد مردم از وام مسکن استفاده کنند بايد سپرده داشته يا حداقل يکسال انتظار بکشند يا اوراق تقدم وام بگيرند تا از طريق آن وام دريافت کنند.
وي وسعت بافت فرسوده استان خراسان جنوبي را 491 هکتار اعلام کرد و گفت: بافت فرسوده بيرجند 164 هکتار بود که در مصوبه جديد به 230 هکتار افزايش يافته است.
جلاليان پور اظهار کرد: براساس مطالعاتي که توسط مشاوران بافت فرسوده سال گذشته انجام شد با در نظر گرفتن آيتم هاي بافت فرسوده به لحاظ روزآمدي، نفوذ ناپذيري، ناپايداري و غيره بر سطح بافت فرسوده بيرجند افزوده شد.
وي اظهار اميدواري کرد: با اطلاع رساني مناسب ساکنان بافت هاي فرسوده استان هرچه سريعتر نسبت به زيباسازي و نوسازي محل سکونت خود اقدام کنند.
با توجه به وجود گسل هاي فعال و متعدد در استان خراسان جنوبي، نوسازي و مقاوم سازي واحدهاي مسکوني غيرمقاوم، راهکار اصلي مقابله با حوادث طبيعي و الزامي است.
سايت ايرنا خراسان جنوبي: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand
7557*3028
خبرنگار: رقيه محمدي * انتشار: رسول محمدحسني
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۰۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه

محمد آیینی مدیرعامل شرکت باز آفرینی شهری ایران  با بیان اینکه  در برخی از محلات  میزان فرسودگی واحد‌های مسکونی  افزایش یافته است گفت: در برخی از محلات ما شاهد آن هستیم که علاوه بر بافت‌های تاریخی سکونتگاه‌های غیررسمی هم وجود دارند که وجود این بنا‌های ناپایدار زمینه ساز به خطر افتادن  جان هم وطنان شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه برای ایجاد و تسریع در جریان نوسازی بافت‌های فرسوده و ایجاد سقف‌های امن  وزارت راه و شهرسازی دو راهکار اساسی در دستور کار قرار گرفته است افزود: به رغم همه تلاش‌هایی که صورت گرفته برای نوسازی بافت‌های فرسوده بیش از ۷۰  درصد مردم  و ساکنان این بافت‌ها از  بسته‌های تشویقی مطلع نیستند. بنابراین ارتباط دو طرفه برای اجرایی شدن این طرح‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: برای تسریع در اجرای این طرح‌ها ارتباط دو سویه برقرار کرده ایم و با استفاده از نیرو‌های مردمی و از محل اردو‌های مردمی بیش از ۷۰۰ نفر در گروه‌های جهادی در شهرستان‌ها حضور دارند.

آیینی با بیان اینکه با استفاده از پروانه‌های رایگان و با پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت و همچنین ارائه بسته‌های تشویقی شهرسازانه این طرح‌ها را شروع کرده ایم  گفت: ۲۴۵ شهر در این قالب بسته‌های بومی خود را طراحی کرده اند تا این طرح‌ها با همکاری جهادی گروه‌های جهادی از امروز  فعالیت‌های خود را شروع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور