Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌جنوبی از اجرای ۸ پروژه بین‌المللی ترسیب کربن در خراسان‌جنوبی خبر داد. ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا نصرآبادی صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: پروژه ترسیب کربن با همکاری دفتر عمران ملل متحد در ایران، با هدف احیای مراتع تخریب یافته، توسعه روستایی و توانمندسازی روستائیان در سربیشه مشغول فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین پروژه ترسیب کربن با همکاری شرکت تعاونی روستایی الغدیر علاوه بر انجام فعالیت‌های احیایی به منظور درآمدزایی و کاهش مهاجرت برای مردم محروم منطقه، در بحث ایجاد مشاغل پایدار و جایگزینی دامداری نیز اقدام می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه درآمدی که از این پروژه‌ها به دست می‌آید سبب می‌شود میزان وابستگی روستائیان به مراتع کم شود بیان کرد: در این راستا باید بتوانیم گامی برای حفظ منابع طبیعی و محیط زیست برداریم.

نصرآبادی پروژه ترسیب کربن سربیشه را یکی از الگوهای موفق و جزو 10 پروژه تعریف شده در سطح بین‌المللی عنوان و تصریح کرد: تاکنون از این پروژه بیش از 200 نفر خارجی بازدید داشته‌اند.

وی همچنین پروژه کسب و کار پایدار صنایع دستی برای حفاظت از منابع طبیعی را بخشی از پروژه ترسیب کربن عنوان و خاطرنشان کرد: این پروژه با هدف احیای هنرهای بومی و ایجاد معیشت مکمل برای جامعه محلی سبب کاهش وابستگی اقتصادی روستائیان به منابع طبیعی می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌جنوبی با اشاره به فعالیت موزه عروسک فرهنگ و هنر استان یادآور شد: متأسفانه بسیاری از مردم با این موزه آشنا نیستند که نیاز است این موزه که نشان از فرهنگ بومی استان است به مردم معرفی شود.

نصرآبادی با بیان اینکه باید کودکان و نوجوانان با فرهنگ بومی منطقه خراسان‌جنوبی آشنا شوند اظهار داشت: در این راستا دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از محصولات موزه عروسک فرهنگ و هنر به عنوان سوغات استفاده تا یک چرخش اقتصادی در سطح کشور و استان شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه در فراز ملی تغییر اقلیم، گرمایش زمین، کم آبی، کاهش فضای سبز و بیابان‌زایی منجر به مهاجرت بی رویه و حاشیه نشینی شده است افزود: بستر زندگی بشر به تهدیدات طبیعی دچار شده که در بسیاری از این تهدیدات اگر بشر دخالت کند بحران به وجود می‌آید.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌جنوبی گفت: کم‌آبی منجر به کاهش کیفیت آب شده و با این شرایط حاد در سطوح بین‌المللی، ملی و منطقه‌ای برای ساماندهی شرایط موجود کشورهای توسعه یافته به فکر راهکار اساسی افتاده‌اند.

نصرآبادی با اشاره به اینکه در این راستا پروژه‌های بین‌المللی تعریف و کشور ایران جزو 10 کشور برتر دنیا از محل الگوسازی پروژه‌های بین‌المللی شناخته شده است بیان کرد: در بین 30 استان کشور تنها 6 استان دارای یک تا دو پروژه بین‌المللی هستند که در این راستا خراسان‌جنوبی دارای 4 پروژه بین‌المللی است.

وی از اجرای 8 پروژه بین‌المللی توسط خراسان جنوبی خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد 4 پروژه در حال اجرا و 4 پروژه نیز تا مرحله انعقاد قرارداد پیش رفته است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌جنوبی تصریح کرد: در زمینه گرفتاری‌ها در سطوح بین‌المللی، ملی و استانی در سطح خوبی نیستیم و در حال حاضر یک هفتم سرانه جمعیت دنیا مربوط به کشور ایران و همچنین سرانه بیایانی هر ایرانی نیز  4 برابر مقیاس جهانی است.

نصرآبادی با بیان اینکه در حال حاضر خراسان‌جنوبی در مقایسه با کشور در وضعیت بدتری قرار دارد اظهار داشت: همچنین خشکسالی‌های 19‌ ساله و قرار گرفتن بین دو کویر شرایط استان را حادتر کرده است.

انتهای پیام/

R41348/P1486/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۱۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس کبریایی‌زاده در آیین افتتاحیه «دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و دارویی» و «سیزدهمین همایش طلای سبز» که صبح امروز، ۲۹ فروردین برگزار شد، اظهار کرد: اولین اصل درباره موضوع گذار نسل، نگاه و رویکرد استراتژیک است. آنچه که در حوزه مکمل‌های غذایی، طب سنتی و مکمل‌های گیاهی اتفاق افتاده ماحصل یک نگاه استراتژیک است.

وی با اشاره به سبقه مکمل‌های گیاهی و مکمل‌های غذایی گفت: بررسی تاریخچه مکمل‌های غذایی و مکمل‌های گیاهی کشور بیانگر این است که تولید مکمل در کشور سابقه ۱۴ ساله دارد و همچنین ساخت مکمل‌های گیاهی در کشور به دهه ۴۰ بازمی‌گردد.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی گفت: دستاورد‌هایی که در حوزه تولید مکمل‌ها به دست آورده‌ایم، نتیجه یک نگاه استراتژیک و رویکردی است که در گذشته وجود داشته است. آموزه‌های حکمرانی خوب بیانگر این است که اگر خواهان داشتن حکمرانی خوب هستیم باید نگاه حاکمیتی و نگاه مشارکتی داشته باشیم.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است هر گاه نگاه مشارکتی داشته‌ایم به موفقیت‌های متعددی نائل آمده‌ایم. به طور مثال، نگاه مشارکتی در دوران جنگ تحمیلی موجب پیروزی شد واگر نگاه مشارکتی وجود نداشت به موفقیت نمی‌رسیدیم. اجماع ذهنی و مشارکت نیز طی چند روز گذشته در برخورد با یک جنایتکار شکل گرفت.

کبریایی‌زاده گفت: بازهم تاکید می‌کنم باید امر مشارکت‌جویی و توجه به ذی‌نفعان را در کانون توجه قرار دهیم. اگر بخواهیم آینده خوبی داشته باشیم باید لازمه‌های حکمرانی خوب را بدانیم؛ نگاه استراتژیک، مشارکت‌جویی، اجماع، همفکری و همدلی جزو لازمه‌های حکمرانی خوب هستند.

وی با بیان اینکه حکمرانی خوب بر بستر شفافیت استوار است، افزود: حکمرانی خوب باید بر بستر شفافیت استوار باشد و هرگاه غیر شفاف عمل کنیم یک حکمرانی خوب صورت نمی‌گیرد. اگر شفافیت ایجاد شود و اطمینان خاطر ایجاد کنیم به سمت شکوفایی حرکت می‌کنیم.

کبریایی‌زاده در پایان گفت: پیشرفت‌های خوبی در حوزه طب گیاهی صورت گرفته است که این موضوع حاصل نگاه استراتژیک و حمایت‌های سازمان غذا و دارو است.

در ادامه این همایش همچنین محمدرضا شمس اردکانی - دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی اظهار کرد: اگرچه از منظر دسترسی به منابع طبیعی در کشور بسیار غنی هستیم، اما از منظر استفاده از ظرفیت منابع طبیعی به خوبی عمل نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید دارد، افزود: کمک و حمایت معاونت علمی ریاست‌جمهوری و همچنین حمایت سازمان غذا و دارو از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه دارویی می‌تواند در زمینه استفاده از ظرفیت بی‌نظیر منابع طبیعی اثرگذار باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: معاونت علمی به موضوع ورود بخش خصوصی در زمینه منابع طبیعی ورود کرده است. این ورود با هدف استفاده بیشتر از منابع طبیعی است که بتوانیم از منابع طبیعی در حوزه سلامت و رونق بیشتر حوزه سلامت استفاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری بیش از ۵ هزار نفر از مجرمین و تعرض‌کنندگان به عرصه‌های ملی و جنگلی کشور
  • دو مدال طلای جهانی بر گردن دانشجوی مخترع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
  • خام فروشی ثروت‌ها و منابع طبیعی را یکی از مشکلات جامعه است
  • توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد
  • جذب ۴ هزار نیرو در یگان حفاظت منابع طبیعی کشور
  • ایجاد چهار هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۴۲۳۵ فرصت شغلی برای نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • اجرای پروژه مشارکتی آبخیزداری و آبخوان‌داری با اعتبار ۳۵ میلیارد تومانی در اقلید
  • سمنان پیشرو کشور در تثبیت مالکیت اراضی ملی و منابع طبیعی است
  • سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است