Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@18:32:44 GMT

آموزش در دانشگاه ها مرتبط با بازار کار نیست

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۵۱۹۲۴

آموزش در دانشگاه ها مرتبط با بازار کار نیست

خبرگزاری شبستان: استاندار قزوین گفت: در بحث آموزش عالی ما مشکل وجود دارد و نه کارآفرین تولید می کنند و نه کسی که به بازار کار آشنا باشد و در واقع آموزش در متوسطه و آموزش عالی به بازار کار ارتباطی ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، عبدالمحمد زاهدی امروز (27 دی) در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: یکی از دغدغه ها این است که طرح اشتغال فراگیر و اشتغال روستائیان به سرنوشت طرح های قبلی دچار نشود بنابراین مهم است کار مشترک کرده و کار جزیره ای نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: روستائیان ما در تولید موفق هستند ولی در تأمین مواد اولیه و بازاریابی موفق نیستند بنابراین ما باید یک چرخه و سازماندهی برای این کار تعریف کنیم  زیرا در غیر این صورت موفق نمی شویم.

 

استاندار قزوین اضافه کرد: ما در روستاها نگاه امدادی و حمایتی داشتیم و هیچگاه این نگاه توسعه ای نبوده است.

 

وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کار افزود: بحث فرهنگ کار موضوعی است که سال هاست آن را مطرح  می کنیم و بخشی از این امر با آموزش و پرورش است و باید کتاب های درسی به گونه ای باشد که دانش آموزان با ضرورت و فرهنگ کار آشنا شوند.

 

زاهدی اعلام کرد: ما باید سیستمی در کشور تعریف کنیم که با کار درآمد ایجاد شود ولی در کشور ما بسیاری کار می کنند ولی درآمد کمی دارند و در مقابل برخی هم کار نمی کنند و درآمد دارند بنابراین با این روش ها به نتیجه نمی رسیم و فرهنگ کار به همین شکل خواهد بود.

 

وی تأکید کرد: در بحث آموزش عالی ما هم مشکل وجود دارد و نه کارآفرین تولید کرده و نه کسی که به بازار کار آشنا باشد و در واقع آموزش در متوسطه و آموزش عالی به بازار کار ارتباطی ندارد.

 

در ادامه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین اظهار کرد: جمعیت استان قزوین در پایان دولت یازدهم 623 هزار و 262 نفر بود که از این تعداد 468 هزار و 122 نفر شهری و 155 هزار و 140 نفر روستایی بود.

 

معصومه مرادیان عنوان کرد: نرخ اشتغال زنان در پایان دولت دهم 79.8 درصد بود و نرخ بیکاری زنان در پایان دولت یازدهم 12.2 درصد بوده است.

 

وی اضافه کرد: اگر بخواهیم مشاغل را به سنتی، کمتر توسعه یافته و نوین تقسیم کنیم، اکثریت  زنان در بحث اشتغال سنتی قرار می گیرند و این موضوع به دلیل وجود موانع بر سر راه اشتغال زنان از جمله میزان سواد، عوامل اجتماعی و خانوادگی، بحران اقتصادی و قوانین ناظر بر خانواده است.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین یادآور شد: 38.82 درصد بانوان در بخش آموزش و فرهنگی مشغول فعالیت هستند و کمتر از پنج درصد هم در بخش مهندسی فعالیت دارند و مابقی در مشاغل سنتی فعالیت می کنند و قزوین نیاز به توجه ویژه و خاص به این حوزه دارد.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۱۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان

غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حاشیه بازدید از نمایشگاه رویداد صدرا «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با بیان اینکه برگزاری این چنین رویداد‌ها در دانشگاه ضروری است، ادامه داد: به همین دلیل بخش‌هایی در دانشگاه آزاد واحد همدان برای انجام این امور در طول سال از جمله دفتری با عنوان ارتباط با صنعت و بخش پژوهشی مرکز رشد فعالیت می‌کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان افزود: بخش دیگر پایش مشکلات استان همدان و ارائه راهکار دانشگاهی در این حوزه است؛ به نحوی که هسته‌های فکری و دانشگاهی تشکیل شده و فعالیت می‌کنند.

خاکساری با بیان اینکه در حوزه آموزش نیز همین روند وجود دارد، تبیین کرد: حرکت دانشگاه به سوی رشته‌های مهارتی است؛ به طوری که رغبت دانش‌آموزان نیز به سمت تحصیل در هنرستان و آموزه‌های فنی بیشتر شده است.


وی متذکر شد: افزون بر دانشگاه، مدارس سما نیز فعال هستند، از سوی دیگر درصددیم با توجه به کارگاه‌های مجهز دانشگاه، هنرستان‌هایی در جوار دانشگاه برای رشته‌های کامیپوتر، گرافیک، صنایع شیمیایی و مکانیک با رویکرد مهارت‌محوری راه‌اندازی کنیم و در ادامه آن در حوزه تحصیلات دانشگاهی نیز استاد در عرصه به تدریس بپردازد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با اشاره به اینکه این اقدامات در راستای یافتن راه اشتغال دانشجو در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: رویداد صدرا با همت معاونت آموزشی و دانشکده مهارت برگزار و استقبال از آن بسیار خوب ارزیابی شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با تأکید بر اینکه دانشجویان موافق استمرار چنین رویدادهایی هستند، گفت: از همین رو طرحی به‌منظور استقرار نمایشگاه دائمی همزمان با برگزاری کارگاه‌های مهارتی و کارآفرینی در دستورکار است تا ارتباط با دانشگاه و صنعت تقویت شود.

به گزارش آنا؛ رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی با شعار صنعت، دانشگاه، راه اشتغال و برای اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان و با حضور فعال نمایندگان صنایع بزرگ در دانشگاه آزاد اسلامی همدان به‌منظور مصاحبه، جذب و استخدام دانشجویان و دانش‌آموختگان توانمند برپا شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • پیشتازی قزوین در مولدسازی دارایی‌های مازاد
  • تولید ۸۵ هزار تن مرغ در قزوین تا پایان سال جاری
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • گردهم آمدن تمام نهادهای مرتبط با ترافیک در کرمانشاه
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • ساخت بیش از هزارو ۷۰۰ کلاس درس درآذربایجان غربی
  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است