Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: طرح حمایت از پایان‌نامه‌های دکتری میز آموزش و پرورش قطب‌های فکری فرهنگی با هدف حمایت از پایان‌نامه‌هایی که در راستای موضوعات تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش تصویب شود، اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دفتر تبلیغات اسلامی، حسین مرادی، دبیر اجرایی طرح حمایت از پایان‌نامه‌های دکتری میز آموزش و پرورش قطب‌های فکری فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی درباره هدف اجرای این طرح، اظهار کرد: این طرح در جهت حمایت از پایان‌نامه‌هایی که در راستای موضوعات تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش تصویب می شود، اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این که این طرح ویژه دانشجویان دکتری و سطح چهار حوزه است، گفت: متقاضیان برای شرکت در این طرح، باید طرح تحقیق خود را به همراه مدارک لازم، به پست الکترونیک که در پورتال دفتر تبلیغات اسلامی به نشانی www.dte.ir درج شده است، ارسال کنند.

 

دبیر اجرایی طرح حمایت از پایان‌نامه‌های دکتری میز آموزش و پرورش قطب‌های فکری فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی، افزود: طرح تحقیق ارسالی در کمیته طرح حمایت از پایان‌نامه‌ها بررسی می‌شود و مواردی که تصویب شوند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.

 

وی با اشاره به این که 57 موضوع برای این طرح پیش بینی شده است، تصریح کرد: این موضوعات با مشورت استادان و صاحب‌نظرانِ مباحث آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت، جمع‌آوری، بررسی و ارزیابی شده است، که در پورتال دفتر تبلیغات اسلامی قرار گرفته و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به این موضوعات، اگر موضوع مورد نظرشان در راستای همین موضوعاتی که مصوب شده باشد به راحتی در این طرح شرکت کنند.

 

مرادی ضمن بیان ویژگی پایان‌نامه‌های مشمولان این طرح، ابراز کرد: در ارزیابی طرح‌ها، مواردی که مد نظر قرار می‌گیرد، به این صورت است که موضوع پیشنهادی پس از بررسی باید در راستای موضوعات مصوب، مسأله‌محور و کاربردی، متضمن نوآوری و به‌روز، معطوف به معضلات و مسائل راهبردی و عینی آموزش و پرورش، در جهت بومی‌سازی و اسلامی‌سازی آموزش و پرورش باشد که مورد بررسی قرار می گیرد و ما طرح تحقیق را به جهت تبیین موضوع (روش‌شناسی، پیشنیه، دامنه پژوهش، چارچوب نظری) بررسی می‌کنیم.

 

 

وی با بیان اینکه توانایی‌های فردیِ متقاضی و تیم راهنمایی و مشاوره نیز مد نظر قرار می‌گیرد، تاکید کرد: در این طرح، دو نوع حمایت صورت می‌گیرد و موضوعاتی که کاملاً منطبق با موضوعات مصوب و مد نظر باشد، حمایت نوع اول را شامل و موضوعاتی که در راستای موضوعات مصوب باشد، از حمایت نوع دوم بهره‌مند می‌شوند.

 

دبیر اجرایی طرح حمایت از پایان‌نامه‌های دکتری میز آموزش و پرورش قطب‌های فکری فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به چاپ پایان‌نامه‌های مناسب، گفت: نوع اول این حمایت‌ها، مالی است و در حمایت‌های غیرمادی مواردی مد نظر قرار گرفته که وقتی این پایان‌نامه به انجام رسید و تمامی مراحل آن انجام شد، تلاش می‌شود که با چند ناشر رایزنی شده و موضوعاتی که از اتقان خوبی برخوردار و در راستای کارهای ما است، به چاپ برسند.

 

وی افزود: نوع دیگر حمایت‌ها، برگزاری نشست علمی، کرسی ترویجی و کارگاه آموزشی برخی از موضوعات با دعوت از مجری پایان‌نامه است و در مواردی ممکن است که از مجری بخواهیم یک طرح پژوهشی یا آموزشی یا فرهنگی از پایان‌نامه‌اش استخراج کند.

 

مرادی درباره زمان اعطای حمایت مالی تصریح کرد: برای طرح‌هایی که تصویب می‌شوند، در کمیته حمایت ناظری انتخاب می‌ شود تا بر عملکرد دانشجو در پایان‌نامه نظارت ‌کند، یعنی وقتی که 50 درصد از رساله نگاشته شد، پس از تأیید ناظر مرحله‌ای از پرداخت انجام می‌شود و مرحله آخر نیز پس از اتمام طرح و دفاع دانشجو از پایان‌نامه‌اش در دانشگاه و یا مرکز حوزوی خود و تأیید ناظر، پرداخت می شود.

 

وی با اشاره به مدارک لازم جهت شرکت در این طرح بیان کرد: برای شرکت در این طرح، فرم ثبت نامی را در پورتال مذکور قرار داده‌ایم که متقاضیان می‌توانند پس از دانلود و تکمیل فایل word آن، گواهی اشتغال به تحصیل و گواهی قبولی در آزمون جامع یا گذراندن امتحانات شفاهی درس خارج برای طلاب، همراه طرح تحقیق پایان‌نامه، رزومه علمی متقاضی و استاد راهنما (شامل فعالیت‌های آموزشی، تدریس، پژوهش، علمی اجرایی) را به آدرس الکترونیکی قید شده، ارسال کنند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: پس از بررسی طرح، چنانچه مصوب شد و در برنامه طرح حمایت قرار گرفت، مدارک تکمیلی مانند رونوشت شناسنامه، کارت ملی و شماره حساب متقاضی دریافت خواهد شد تا عقد قراردادی برای حمایت صورت گیرد.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۲۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش

مسلم حدیدی رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه، امروز (دوم اردیبهشت) در آیین افتتاحیه این طرح و آغاز همکاری مشترک دو نهاد که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و مدیرکل و جمعی از مسئولین آموزش و پرورش برگزار شد، از جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد ماموریت گرا یاد کرد و گفت : جهاددانشگاهی همواره در تلاش است تا مسئله‌ای از مسائل کشور را حل کند، بنابراین هر جا که خلایی در جامعه احساس کنیم، ورود می‌کنیم.

وی با اشاره به جایگاه مهم آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش هم حوزه‌ای است که پیشرفت و تعالی آن در نهایت منجر به پیشرفت و تعالی جامعه می‌شود، بنابراین هر اقدامی که برای پیشرفت این حوزه صورت گیرد در حقیقت گامی برای پیشرفت تمام جامعه است. 

وی با اشاره به تفاهم نامه همکاری منعقده بین سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش در دی ماه سال گذشته، افزود: این تفاهم نامه در هشت بند منعقد شده که تمام آنها بر اساس ساحت‌های شش گانه سند تحول آموزش و پرورش از جمله ساحت تعلیم و تربیت، ساحت کارآفرینی، ساحت علمی و فناوری و ... تدوین شده و از امروز (دوم اردیبهشت ماه) با آغاز به کار دبیرخانه مشترک همکاری‌های دو نهاد، اجرای آن رسما کلید می‌خورد.

حدیدی از نامگذاری این طرح و همکاری مشترک با نام «شهید نوروز نژاد» خبر داد.

رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه در تشریح بند‌های این تفاهم نامه، از طرح اردو‌های «راهیان پیشرفت» به عنوان یکی از مهمترین آنها یاد کرد و افزود: کشور و استان ما در دهه‌های اخیر پیشرفت‌های بسیاری در تمام حوزه‌ها داشته که متاسفانه قشر نوجوان و جوان ما عمدتا از آن بی اطلاع هستند.

وی افزود: بسیاری از دانش آموزان ما نمی‌دانند که در همین استان چه پیشرفت‌هایی صورت گرفته و اگر اطلاع پیدا کنند قطعا روحیه امید و خودباوری در آنها تقویت می‌شود. بطور مثال ما صاحب بزرگترین برج فناوری کشور در کرمانشاه هستیم که هم اکنون ۷۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور در آن مستقر هستند. همچنین ما تولید کننده ۲۰ محصول فناورانه هستیم که در سطح کشور بصورت انحصاری تنها در کرمانشاه تولید می‌شوند.

حدیدی گفت: در همین راستا یکی از برنامه‌های ما در قالب این تفاهم نامه، برگزاری اردو‌های «راهیان پیشرفت» است تا دانش آموزان طی این برنامه از نزدیک با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور و نیز بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی آشنا شوند.

وی افزود: برنامه دیگر «نیشتمان» است که اسمی کُردی به معنی «سرزمین» است. در این برنامه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی، مربیان با فرهنگ کارآفرینی آشنایی پیدا کرده و از ابتدای سال تحصیلی جدید به عنوان «راهبرِ دانش آموزان» در این زمینه فعالیت خواهند داشت.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از «مناظرات دانش آموزی» به عنوان دیگر برنامه همکاری مشترک دو نهاد در این تفاهم نامه یاد کرد و افزود: جامعه ما به شدت به ترویج فرهنگ گفتمان و بویژه گفتمانِ مستند و مستدل نیاز دارد و ضروری است که این فرهنگ از سنین پایین در جامعه فراگیر شود.

وی افزود: جهاد دانشگاهی متولی برگزاری مناظرات دانشجویی است و با توجه به ضرورت ترویج فرهنگ گفتمان در نظر داریم این مناظرات را در سطح دانش آموزی هم برگزاری کنیم و از مهر ماه امسال این برنامه در سطح مدارس استان کلید می‌خورد.

حدیدی از «مرکز شتابدهی شغلی» هم به عنوان برنامه مشترک دیگر در این تفاهم نامه یاد کرد و افزود: در این مرکز واحد‌های فناور به عنوان کارگزار حضور داشته و به دانش آموزان در مسیریابی درست به سمت هدفشان کمک می‌کنند.

وی افزود: در این مرکز هم آموزشِ دانش آموزان پیگیری شده و هم با برگزاری دوره‌های کارآموزی دانش آموزان کم کم آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را کسب می‌کنند و حتی می‌توانند جذب همین واحد‌های فناور شوند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از برگزاری مسابقات فرهنگی، علمی و آموزشی و نیز «تولید محتوا» به عنوان بند‌های دیگر همکاری دو نهاد در این تفاهم نامه یاد کرد.

حدیدی برنامه مشترک دیگر را «سفیران جهاد علمی» عنوان و تصریح کرد: در این برنامه پیگیر تقویت ارتباط آموزش و پرورش با زیست بوم فناوری هستیم.

وی از «اندیشکده امید و آینده کرمانشاه» هم به عنوان یکی دیگر از برنامه‌ها در قالب تفاهم‌نامه مشترک دو نهاد یاد کرد و افزود: این اندیشکده می‌تواند به شناسایی هرچه بهتر مسائل و دغدغه‌ها و چالش‌های حوزه دانش آموزی کمک کند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در پایان از راه‌اندازی دفتر همکاری‌های مشترک این سازمان با آموزش و پرورش خبر داد و افزود: از این به بعد مسائل مربوط به حوزه آموزش و پرورش و نحوه همکاری‌های مشترک در این دفتر بصورت جدی پیگیری می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود
  • معلمان نظام فکری شهید مطهری را سرلوحه خود قرار دهند
  • لزوم تربیت چند ساحتی دانش آموزان
  • آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش
  • بنای موزه تاریخ کانون پرورش فکری در سازمان میراث فرهنگی ثبت شد
  • ثبت ملی محتوا و بنای موزه تاریخ کانون در سازمان میراث فرهنگی
  • موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد