Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@03:36:23 GMT

بخش اعظم نقدینگی کشور در دلالی‌ها فعال است

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۵۲۸۹۶

بخش اعظم نقدینگی کشور در دلالی‌ها فعال است

نایب رئیس برنامه و بودجه مجلس مهمترین مسئله کشور را مسئله بیکاری دانست و گفت: اگر به جای خریدهای خارجی به تولیدات داخلی توجه شود، بخش تولید کشوررونق می یابد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، هادی قوامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 27 دی ماه) مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش کمیسیون ویژه تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی در خصوص بخش تولید با رویکرد اجرای قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تأمین نیازهای کشور گفت: ما باید به مطالبی که در گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مطرح شد، توجه جدی کنیم، معجزه نظام خلقت در تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزش تولید حاصل قیمت ضربدر مقدار است، متاسفانه در سال گذشته فقط از طریق افزایش قیمت ها، ارزش ها را تغییر داده ایم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود:از یک میلیارد و 500 میلیون یورو، که خرید خارجی انجام شده است،می توانستیم این خریدها را از طریق تولید داخل مورد توجه قرار دهیم و این فاجعه بار است که در این شرایط به تولید خارجی ها کمک شود.

قوامی افزود:بخشی از کسانی که در روزهای گذشته مطالباتی داشته و دارند، درخصوص تقاضای شغل مطالبه داشتند، چرا که مهمترین مسئله کشور در حال حاضر بیکاری است. دلار را روزی 7 تومان، در یک روز 175 تومان و در یک مقطع یکهزار تومان به فروش رساندیم. در شروع دولت تدبیر و امید که امید داشتیم که درآمد سالم وارد بودجه شود، در بودجه سال 97 برای دلار قیمت های 3500 و همچنین 3850 در نظر گرفته شده است و آنچه محقق می شود دلار 4400 تومانی است که این یعنی آهنگ افزایش قیمت ها را از طریق فشار به درآمدهامدنظر قرار داد، در حالی که در نظام اسلامی کار و تولید و درآمد شایسته باید مدنظر باشد و درآمد ناشی از افزایش مقدار باشد و نه رشد قیمت.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلای افزود: اگر به جای خریدهای خارجی به تولیدات داخی توجه و درآمد سالم به خزانه وارد می شد، دیگر چهارپنجم یک هزار و 450 هزار میلیارد تومان نقدینگی وارد کار دلالی نمی شد.

گفتنی است؛قوامی در پایان یک قطعه شعر نیز بیان کرد که بدین شرع است:

خدایا دور کن از فولاد و پای گستر / سکوت نفت و مکر چین و دلالان مالی را

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۲۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، بازار حبوبات بیش از دو سال است که نوسان قیمت داشته و امسال تنها نخود است که تغییر قیمت زیادی نداشته است.

سال گذشته که تولید نخود کم بود و نرخ آن در بازار افزایشی شد برخی کشاورزان را به این سو هدایت کرد که نخود بکارند. از آنجا که تولید محصول در حوزه کشاورزی بدون برنامه انجام می‌شود و کشاورزان بر اساس رصد ساده بازار مبادرت به کشت محصولی می‌کنند معمولاً هر ساله با پدیده کم‌بود و بیش‌بود محصولات رو به رو هستیم.

سال گذشته کشور کمبود نخود را تجربه کرد و امسال با مازاد تولید رو به رو هستیم که اجازه صادرات هم ندارد. از این رو در حالی که هر کیلو گرم نخود در بازار بین ۶۵ تا ۷۲ هزار تومان به فروش می‌رسد نرخ انواع لوبیاچیتی، قرمز و سفید بالای ۱۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

ناصر مرادی، رئیس شورای ملی نخود و عضو هیأت مدیره انجمن حبوبات ایران پیش تر به مهر گفته بود، صادرات نخود در طول این سال‌ها با توجه به میزان تولید بین ۱۰ تا ۲۰ هزار تن در سال بود. سال ۱۴۰۲ با توجه به بهبود قیمت حبوبات از جمله نخود کشاورزان مبادرت به کشت بیشتر انواع حبوبات کردند. همچنین بارش خوب و نبود آفت آمار تولید را دو برابر کرد. همچنین مساله دیگر نرخ دلار بود. نخود ایرانی با توجه به خوش طعمی و کیفیت آن بازار پسند بوده و کشورهایی مانند پاکستان و عراق مشتری آن هستند و سال گذشته ازبکستان و امارات هم اضافه شدند. رشد قیمت حبوبات در بازار جهانی بازار حبوبات کاران را بهبود بخشید.

همچنین بر اساس گزارش گمرک جمهوری اسلامی در ۱۰ ماهه نخست سال گذشته نزدیک به ۷۵ هزار تن نخود از کشور صادر شد.

علیرضا پیمان پاک، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در برنامه‌ای تلویزیونی درباره تنظیم بازار حبوبات عنوان کرد، در بازارهای جهانی انواع حبوبات تا ۷۰ درصد افزایش قیمت داشت و از هر تن ۱۱۰۰ دلار به میانگین ۱۷۰۰ دلار رسیده است؛ اما قطعاً با عرضه زیاد، تقویت تولید داخل و دورنمای کاهش قیمت در بازارهای جهانی قیمت حبوبات هم اصلاح خواهد شد.

وی یادآور شد که فصل برداشت جهانی حبوبات از خرداد شروع می‌شود و قیمت‌ها روند کاهشی خواهد داشت.

این مسؤول دولتی اظهار کرد، با تأمین ارز از سوی بانک مرکزی و عرضه فراوان حبوبات قیمت‌ها در بازار تثبیت خواهد شد.

کد خبر 6098247 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • ورود هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم