Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرکرد-نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: مسجد را باید روحانیت با کمک مردم، مومنین و متدین اداره کنند و از خیرین برای رونق و آبادانی مسجد تا جایی که امکان دارد باید کمک گرفت.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین،حجت الاسلام و المسلمین نکونام روز چهارشنبه در دیدار با دبیران ستادهای هماهنگی امور مساجد شهرستان‌های استان مسجد را مهم ترین مسئله و در عین حال مظلوم‌ترین مکان دانست تصریح کرد: مسجد مهم ترین مسئله است چرا که نقش کلیدی در کمال انسان دارد اما مظلوم ترین است زیرا متاسفانه مورد حمایت قرار نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام نکونام تشکیل کانون های فرهنگی و هنری، پایگاه های بسیج و برگزاری برنامه های جزئی را حمایت اساسی و کلیدی از مسجد ندانست و ادامه داد: مسجد به همان اندازه‌ای که نقش کلیدی می آفریند باید مورد حمایت قرار گیرد ولی متاسفانه سیاست این نیست و مساجد باید توسط خود مردم و اهل مسجد و خیرین حمایت و آباد شود.

وی تاکید کرد: اگر گرداننده مسجد اهل ایمان، خیرین، متدینین و انسان های دل به خدا بسته باشد برای مسجد خوب و مفید است و هر کجا مومنین و خیرین گردانندگان و حمایت کنندگان مسجد بودند، مسجد آباد شده است.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم مسجد را با جیب مردم اداره کرده و از مسئولان و متولیان امر قطع امید کنیم اظهار کرد: وابسته کردن مسجد به متولیان امر، دولت، دستگاه حاکمه و امثال این‌ها مصلحت و سیاست نیست بلکه مسجد را باید روحانیت با کمک مردم، مومنین و متدین اداره کنند و از خیرین برای رونق و آبادانی مسجد تا جایی که امکان دارد باید کمک گرفت.

نماینده ولی فقیه در استان تاکیدکرد: رمز موفقیت و رسیدن ما به مقصد این است که اولاً دل به کمک حکومتی ها و متولیان امر نبندیم، دوم آنکه استقامت داشته و محکم بایستیم، سوم آنکه مرتب جلسه گذاشته و متولیان و دست اندرکاران مساجد را دور هم جمع کنیم و با مساجد ارتباط داشته باشیم و چهارم نیز امور مساجد را مرتب نظارت و رصد کنیم تا مساجد بدانند ناظر دارند و کسی آن ها را نظارت و رصد کرده، کارهای آن ها را پیگیری می کند و رها نیستند.

حجت الاسلام نکونام با تشکر ویژه از دبیران ستادهای هماهنگی امور مساجد شهرستان‌های استان گفت: تشکر ویژه از بابت آن است که کاری که در آن پول نباشد، امکاناتی هم نباشد و پشتیبانی هم نشود و با بی مهری و انواع چالش ها مواجه باشد اما  انسان همچنان در صحنه حضور داشته باشد و تلاش کند، نشانه استقامت و خسته نشدن است که این جای تشکر دارد.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه داشتن چنین روحیه مومنانه شایسته قدردانی است افزود: اینکه جلسات متعددی برای یک موضوع خاص  برگزار و مسائل مختلف در آن مطرح  و سخنان شنیده شود ولی نتیجه ای حاصل نگردد نشان از ایستادگی در این عرصه است.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام تاکیدکرد: اگر در یک جلسه ای نتیجه مطلوب گرفته شد و به هدف نرسیدیم نباید خسته شویم بلکه باید جلسات بعدی را برگزار شود و پیگیر باشیم چرا که قطعا یک دری را که ده بار و بیست بار انسان بکوبد بالاخره آن در باز خواهد شد و انسان نتیجه خواهد گرفت.  

وی همچنین با تشکر از کارکنان مرکز رسیدگی به امور مساجد استان، خدمتگزاران در این مجموعه را افرادی خستگی ناپذیر و تلاشگر خواند و عنوان کرد: این عزیزان بسیار تلاش می کنند اما از نظر مادی کمکی به آن ها نمی شود از ما این وجود خسته نمی شوند و همچنان به تلاش خود ادامه می دهند که قطعا خدا هم به کار آن ها برکت می دهد.

در ادامه حجت الاسلام علیرضا ملک محمدی مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان در نشست  با دبیران ستادهای هماهنگی امور مساجد شهرستان‌های استان با اشاره به ابلاغ آیین نامه جدید هیأت امنای مساجد و حسینیه های استان به تمام ائمه جماعات، متولیان و دست اندرکان مساجد استان گفت: آئین نامه جدید تشکیل هیأت امنای مساجد و حسینیه‌های استان به منظور ساماندهی امور مساجد و استفاده حداکثری از ظرفیت نمازگزاران و ارکان مسجد و امکانات هیأت امناء تدوین و پس از تصویب در شورای سیاست گذاری امور مساجد استان به مساجد سراسر استان برای اجرا ابلاغ شد.

مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان گفت: با اجرایی شدن این آیین نامه در تمام مساجد استان هیات امنای مساجد و حسینیه‌ها با ترکیب جدید متشکل از دو گروه که شامل اعضای حقوقی که عبارتند از امام جماعت، مسئولین پایگاه بسیج، کانونهای فرهنگی و هنری و هیأت های مذهبی و نماینده شورای اسلامی روستا و گروه دیگر اعضای حقیقی که منتخبی از نمازگزاران هستند، انتخاب خواهد شد.

حجت الاسلام ملک محمدی تاکید کرد: قطعا این اعضا با هم‌افزایی، همفکری، مشارکت و استفاده از توانمندی‌های یکدیگر فصل جدید و درخشانی را در راستای شکوفایی و آبادانی بیش از پیش مساجد و حسینیه ها رقم خواهند زد.

مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان در پایان گفت: مهلت اجرای این آیین نامه و تشکیل هیأت امنای جدید در سطح مساجد استان تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۲۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ مجلد مجموعه آثار بقیع رونمایی شد

همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» در سالن همایش‌های ساختمان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت، در قم برگزار شد.

در این همایش آئین رونمایی از ۱۵ مجلد از مجموعه آثار بقیع با حضور آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و حجت الاسلام والمسلمین نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد.

در پایان نیز از ۶ نفر از پژوهشگران فعال در عرصه بقیع، تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • پیوند مسجد و جوانان نقطه مثبتی در احیای کارکردهای مسجد است
  • نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: بقیع باید بازسازی شود
  • ۱۵ مجلد مجموعه آثار بقیع رونمایی شد
  • مرکز تخصصی تئاتر مساجد در مازندران رونمایی شد
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه
  • بازدید از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام با دوچرخه
  • تربیت نوجوانان با فرهنگ مهمترین هدف کانون های مساجد است