Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تکیه بر این فرهنگ را ضامن پیشرفت و تعالی جامعه عنوان کرد و گفت: فرهنگ ایثار و شهادت ریشه در فرهنگ عاشورا دارد لذا این فرهنگ باید به صورت محتوایی و منطقی برای نسل جوان و نوجوان جامعه تبیین و بازگو شود.
وی وظیفه آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها را در ترویج و توسعه این فرهنگ، بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: در بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انتظاری ویژه از آموزش و پرورش داریم زیرا این دانش آموزان و دهة هفتادی هستند که نیازمند الگو گرفتن از این فرهنگ برای تعالی جامعه اند و همین دانش آموزان و جوانان نسل حاضر مدیران آینده کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار کرمانشاه با تاکید بر تدوین برنامه‌های لازم برای ترویج این فرهنگ از طریق آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش استان باید ضمن تدوین برنامه‌های خود برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اقدامات خود را برای ترویج این فرهنگ جهت انتقال به نسل جوان جامعه گزارش دهد.
بازوند با بیان اینکه جلسات این شورا یکی از جلسات اعتقادی ما می‌باشد و به این فرهنگ قلباً اعتقاد ویژه داریم، افزود: سرچشمة این فرهنگ از عاشورا نشات گرفته و این فرهنگ در طول ۸ سال جنگ تحمیلی خودش را نشان داد که چگونه می‌توان حتی بدون داشتن سیم خاردار، با پیروزی و سربلندی از جنگ بیرون آمد بنابراین ما برای تعالی و پیشرفت کشور نیازمند ترویج این فرهنگ هستیم.
وی با بیان اینکه با تکیه بر همین فرهنگ می‌توان خودباوری و اعتماد به نفس را در جوانان افزایش دهیم به نقش موثر دانشگاه‌ها برای آشنا ساختن دانشجویان با این فرهنگ نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌ها هم نقش موثری در ترویج این فرهنگ ارزشمند دارند و باید با کار‌های پژوهشی و علمی در راستای ترویج این فرهنگ اقدامات بیشتری انجام دهند زیرا کار‌های پژوهشی هستند که می‌توانند در ارتقای بهره وری و خودباوری جوانان بسیار موثر واقع شوند.
استاندار کرمانشاه از دستگاه‌های اجرایی استان خواست که در جلسات آینده برنامه‌های خود را در ۶ ماهه اول سالجاری که در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام داده اند، گزارش دهند.
بازوند همچنین از صداوسیمای استان خواست که به تهیه برنامه‌ای برای انجام یک کار محتوایی جهت آشنا ساختن بیش از پیش نسل جوان جامعه با این فرهنگ بپردازد که در همین راستا مقرر شد اعتبارات تهیه این فیلم از سوی استانداری و صداوسیمای مرکز کرمانشاه تامین شود.
مهندس بازوند در ادامه شهدای مدافع حرم را مظلوم‌ترین شهدا عنوان کرد و گفت: در شعار‌هایی که در واقعه اخیر داده شد بیشتر می‌توان به مظلومیت آن‌ها پی برد لذا باید یکسری اقدامات موثر و اثربخش برای شناسایی و انتقال ساختن اهداف بلند آنان که هم در جنگ تحمیلی و هم در دیگر کشور‌ها برای دفاع از کیان انقلاب اسلامی در مقابل دشمنان ایستادگی کردند، صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۳۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود

علی حسن زاده گفت: در آستانه دهه کرامت قرار داریم و از سالروز میلاد حضرت معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) برنامه های متنوع با محوریت توسعه خدمات و فرهنگ رضوی برگزار می شود.

دبیر خادم یاران خدمت رضوی استان اردبیل افزود: قبل از شروع دهه کرامت و همزمان با هفته معلم به همت کانون تعلیم و تربیت آستان قدس رضوی در استان اردبیل تجلیلی را از معلمان خادم یار رضوی شاهد بودیم و سعی کردیم به تلاشگران سنگر تعلیم و تربیت ادای احترام کنیم.

به گفته او، با حضور در آموزش و پرورش ناحیه یک و دو و منزل تعدادی از فرهنگیان فعال کانون سعی کردیم تا با تقدیم تحفه رضوی به آنها قدردان تلاش های یک سال گذشته معلمان در ترویج فرهنگ رضوی باشیم.

حسن زاده با اشاره به راه اندازی کانون های خدمت مدرسه محور در اردبیل بیان کرد: با تاکید مقام معظم رهبری امروز حرم امام رضا (ع) تنها در مشهد محدود نشده بلکه کل کشور حرم رضوی محسوب می شود و مردم در طیف ها و سلایق مختلف عشق خدمت رسانی به امام رضا (ع) را به نمایش می گذارند.

او افزود: در حال حاضر ۱۹ کانون تخصصی در سطح استان فعالیت می کنند و در کنار آن ۴۰ کانون معین محلات نیز به عنوان کانون های خدمت رضوی در سطح استان ماموریت توسعه و ترویج فرهنگ رضوی را برعهده دارند.

دبیر خادم یاران خدمت رضوی استان اردبیل تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا در همه مناطق استان کانون های خدمت رضوی را توسعه داده و از وضعیت رابط آنها را به کانون های فعال با حضور جوانان علاقمند و فرهیختگان جامعه تبدیل کنیم.

حسن زاده با اشاره به فعالیت های ارزشمند کانون تعلیم و تربیت خدمت رضوی در استان اردبیل گفت: با هدف ترویج فرهنگ خدمت رسانی و همچنین فرهنگ رضوی کانون های خدمت در مدارس راه اندازی و ما همراهی جامعه فرهنگیان و دانش آموزان را در این راستا شاهدیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است