Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@19:52:00 GMT

اجرای طرح صبحانه سالم در مدارس سلماس

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۵۳۶۵۳

اجرای طرح صبحانه سالم در مدارس سلماس

همزمان با هفته بسیج ملی تغذیه سالم مراسم صبحانه سالم با مشارکت مسئولان و تمامی دانش آموزان در مدارس سلماس برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذرپیام: رسول موسی زاده رییس اداره آموزش و پرورش سلماس صبح امروز درمراسم صبحانه سالم که به مناسبت هفته بسیج ملی تغذیه سالم و با شرکت مسئولین آموزش و پرورش، شبکه بهداشت و درمان و نیز تمامی دانش آموزان آموزشگاه ابن سینا و شاهد صفایی سلماس برگزار شد، با اشاره به اهمیت صبحانه در پیشرفت و رشد دانش آموزان، اظهار کرد: تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن در طول روز، ارتقای عملکرد افراد در طول روز از جمله مزایای خوردن صبحانه سالم است و دانش آموزان که نیاز به تمرکز و شادابی بیشتری در کلاس درس دارند، باید در خوردن صبحانه ای مقوی و مغذی جدی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسی زاده با اشاره به اضافه و وزن و چاقی به عنوان عوامل مهم ابتلای دانش آموزان به فشار و چربی خون بالا و نیز دیابت در آینده، تصریح کرد: نخوردن صبحانه باعث افت قند خون دانش آموزان میشود که علاوه بر ضعف آنها در طول فعالیت های مدرسه افزایش اشتهای آنها برای صرف ناهار را درپی دارد و همین مسئله موجب چاقی و اضافه وزن آنها در بلندمدت خواهد شد و به همین دلیل والدین باید به صرف وعده صبحانه و داشتن انرژی لازم توسط فرزندشان در فعالیتهای مدرسه اهمیت دهند.

تورج سلاطین تمر معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش سلماس نیز در این مراسم با اشاره به عادات غذایی غلط رایج در بین خانواده ها و دانش آموزان از جمله مصرف بی رویه فست فود‌ها، سوسیس، کالباس، همبرگر، پیتزا، سیب زمینی سرخ کرده، چیپس و … تاکید کرد: غذا‌های چرب و سرخ شده، نوشابه‌های گازدار که حاوی مقدار زیادی قند هستند، شیرینی و شکلات، مصرف کم سبزی ومیوه و بی تحرکی از دلایل مهم اضافه وزن و چاقی در دانش آموزان هستند.

سلاطین تمر یادآور شد:  صرف غذا به همراه خانواده و تشویق دانش آموزان به کاهش مصرف غذا‌های غیرخانگی، مصرف بیشتر سبزی و سالاد در وعده غذایی و خودداری از مصرف غذا یا تنقلات هنگام تماشای تلویزیون از جمله مواردی است که والدین باید به آن توجه کافی داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۳۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • همایش پیاده روی خانوادگی و صرف صبحانه سالم در روستای یار عزیز تکاب
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز