Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیساریای عالی انتخابات عراق در حالی اسامی فهرست هایی که در انتخابات پارلمانی ۲۰۱۸ مشارکت می کنند را منتشر کرده است که برخی ائتلاف ها خواستار تعویق انتخابات هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، کمیساریای عالی انتخابات عراق اسامی فهرست هایی که در انتخابات پارلمانی ۲۰۱۸ مشارکت خواهند کرد را منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسامی این فهرستها عبارتند از؛

ائتلاف دولت قانون که شامل مالکی، جریان الوسط، حمد الموسوی، احمد ملا طلال، یاسر صخیل و علی المالکی می شود.

ائتلاف فتح المبین که شامل سازمان بدر، الصادقون، جنبش اسلامی عراق، حزب طلیعه اسلامی و مجلس اعلای اسلامی عراق است.

ائتلاف اصلاح سائرون که شامل حزب الاستقامه، مضر شوکت، سعد عاصم الجنابی، عدنان العزاوی، حزب کمونیست، احزاب و تجمعات و شخصیت های دیگر می شود.

ائتلاف النصر: حیدر العبادی، تشکل مستقلون، حزب کنگره ملی عراق، گروهها و شخصیت ها در برخی استانها، تشکیلات کوچک و برخی شخصیت های مستقل.

ائتلاف الوطنیه: ایاد علاوی، سلیم الجبوری، صالح المطلک، فرماندهان عشایری در نینوا و الانبار و گروهها و شخصیت های دیگر.

ائتلاف اسامه النجیفی وخمیس الخنجر و سلمان الجمیلی با هفت حزب و شخصیت های سیاسی مانند ظافر العانی و دیگر عشایر را شامل می شود.

ائتلاف دیالی که شامل ناهده الداینی، طلال الزوبعی، حزب الوفاء، عمر الحمیری، عامر حبیب الخیزران است.

ائتلاف الانبار که شامل الوفاء، العراقیه الحره، الجماهیر، سور العراق به همراه شیوخ عشیره الجغایفه است.

ائتلاف صلاح الدین که شامل جنبش الحل، استاندار احمد الجبوری، ایهم السامرائی وزیر برق سابق، اتحاد نیروهای ملی و جبهه نجات ترکمن می شود.

ائتلاف جنبش التغییر، جماعت اسلامی و ائتلاف به خاطر دموکراسی و عدالت به رهبری برهم صالح در کرکوک و مناطق مورد مناقشه.

ائتلاف ترکمن ها در فهرست واحد به ریاست ارشد الصالحی رئیس جبهه ترکمن عراق.

ائتلاف نیروهای عربی در لیست واحد در کرکوک با نام التحالف العربی فی کرکوک.

ائتلاف الانبار و شامل حزب الحل، و محمد الحلبوسی استاندار و نیز سعدون الدلیمی و دیگران می شود.

این در حالی است که برخی از جمله ائتلاف الوطنیه تحت رهبری ایاد علاوی، نخست‌وزیر اسبق عراق خواهان تعویق انتخابات پارلمانی این کشور به مدت شش ماه شد.

محمد الکربولی نماینده تشکل الحل نیز مشابه علاوی خواستار تعویق انتخابات شد.

از سوی دیگر جلسه امروز پارلمان عراق که قرار بود در آن تعویق انتخابات بررسی شود به علت نرسیدن حدنصاب لازم به فردا موکول شد.

انتخابات پارلمانی ۲۰۱۸ عراق قرار است بهار آینده برگزار شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر «طوفان القوافی»/ اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان القوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر«طوفان االقوافی»/اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند