Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از واحد علوم و تحقیقات، دکتر فاطمه عزیزآبادی فراهانی با اعلام این خبر گفت: مرکز رشد «بیوفناوری، اصلاح ژنوم های جانوری و گیاهی، توسعه وکتورهای نوترکیب و نانوفناوری» واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در راستای ایجاد، توسعه و رشد کسب‌وکارهای کوچک و دانش‌بنیان و تجاری‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی و فناورانه در حوزه‌های تخصصی مربوط به این مرکز رشد، مرحله تأسیس را گذرانده و در حال فعال‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات، با ارایه خدمات حمایتی از ایجاد و توسعه کسب‌وکارهای جدید توسط کارآفرینان در قالب واحدهای نوپای فعال صاحب ایده در حوزه‌های نانوفناوری، بیوتکنولوژی و تولید ژنوم‌ها و وکتورهای نوترکیب پشتیبانی می‌کند.

معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات اظهار داشت: دکتر فرهاد رهبر بر جذب ایده‌های پژوهشی و طرح‌های توجیهی و حمایت از آنها در قالب طرح‌های فناورانه تاکید بسیار دارند بنابراین در واحد علوم و تحقیقات با تمام توان از کارآفرینان و متقاضیانی که بر روی ایده و یا محصولات اولیه در حوزه‌های مورد اشاره فعالیت می‌کنند، حمایت خواهیم کرد.

دکتر عزیزآبادی فراهانی با بیان اینکه متقاضیان می‌توانند درخواست‌ها و اعلام آمادگی خود را به دفتر توسعه فناوری، کارآفرینی و ارتباط با صنعت واحد علوم و تحقیقات ارائه کنند، خاطرنشان کرد: مرکز رشد «بیوفناوری، اصلاح ژنوم‌های جانوری و گیاهی، توسعه وکتورهای نوترکیب و نانوفناوری» واحد علوم و تحقیقات با ارائه فضای اداری، فنی و آزمایشگاهی همراه با خدمات حمایتی با حداقل هزینه برای شرکت‌های نوپا و کارآفرین، به یاری این شرکت‌های کوچک در حوزه‌های تخصصی مربوطه می‌پردازد.

وی مراکز رشد را بستری برای تبدیل نوآوری‌ها و دستاوردهای تحقیقاتی به محصولات و نیز ترغیب کارآفرینی و توسعه تکنولوژیک دانست و افزود: واحدهای فناور مستقر در این مراکز، از امکاناتی نظیر تامین فضای کاری اداری در حد مقدورات واحد علوم و تحقیقات، اینترنت دانشگاه و سالن‌های کنفرانس، دوره‌های آموزش و مشاوره در حوزه‌های در حوزه مدیریت کسب‌وکار و مشاوره‌های حقوقی، مدیریتی و تجاری‌سازی و... بهره‌مند خواهند شد.

معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات از ارزیابی عملکرد و ارائه مشاوره به واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد به عنوان مهمترین حمایت این واحد دانشگاهی از صاحبان ایده نام برد و گفت: معرفی واحدهای فناور در افکار عمومی و بازارهای هدف، از طریق ابزارهای اطلاع‌رسانی واحد علوم و تحقیقات و کمک به آنها جهت دریافت تسهیلات مالی، از دیگر حمایت‌هایی است که توسط این واحد صورت خواهد گرفت.

دکتر عزیزآبادی فراهانی در پایان با اشاره به ظرفیت علمی واحد علوم و تحقیقات برای پشتیبانی علمی – تخصصی از فعالیت‌های مرکز رشد و مراکز تحقیقاتی، گفت: وجود دانشکده های متعدد، گروه‌های آموزشی تخصصی، اساتید برجسته و شاخص و همین طور ظرفیت قابل اتکای دانشجویان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۳۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلیل عمادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد در نشست هم‌اندیشی این دانشگاه با مسئولان و مدیران دوره متوسطه آموزش و پرورش شهرستان برخوار گفت: فرآیند‌های صحیح استعدادیابی در دوران مدرسه، منجر به شکوفا شدن استعداد‌های نسل جوان در دانشگاه خواهد شد.

وی عنوان کرد: هدایت درست و استعدادیابی‌های اصولی دانش‌آموزان در پایه‌های تحصیلی مدارس، این امکان را به دانش‌آموز خواهد داد تا بر اساس علاقه‌مندی‌ها و استعداد‌های خود بهترین تصمیم را در انتخاب رشته و ورود به دانشگاه داشته باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد خاطرنشان کرد: این دانشگاه با وجود زیرساخت‌های بسیار مناسب آموزشی و پژوهشی و همینطور وجود هسته‌های فناور مرکز رشد، ظرفیت بسیار خوبی برای جویندگان علم، دانش و پژوهش به‌خصوص داوطلبین شهرستان برخوار است.

عمادی با تشریح طرح پویش افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد طرح پویش شرایط بسیار مناسبی را برای دانشجویان فراهم کرده تا با ورود به دانشگاه آزاد و استفاده از این طرح، علاوه بر رها شدن از دغدغه شهریه، مهارت‌های عملی مورد نیاز رشته خود را نیز فرا گرفته و برای ورود به عرصه اشتغال آماده شود.

وی تبیین کرد: امسال شاهد هستیم شیب داوطلبین ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بسیار زیاد شده و این تهدیدی برای کشور است، چراکه این موضوع بیانگر کمبود مهندس و تکنیسین در آینده خواهد بود و نیاز است مسئولان توجه جدی به این موضوع داشته باشند.

به گزارش آنا، در پایان این نشست مسئولان و مدیران آموزش و پرورش شهرستان برخوار از قسمت‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد بازدید و از نزدیک با امکانات این دانشگاه بیش از پیش آشنا شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت