Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سید علی آقازاده، استاندار مرکزی، در شورای راهبری توسعه مدیریت استان که امروز، 27 دی ماه در استانداری برگزار شد با بیان اینکه نیروی انسانی در هر کشوری مهمترین سرمایه محسوب می‌شود، گفت: آنچه در این باره اهمیت دارد چگونگی استفاده و بهره‌مندی از پتانسیل نیروی انسانی است در واقع هر چه بتوانیم نیروها را در راستای ظرفیت و توانمندی‌های خود هدایت کنیم ظرفیت و کارایی سازمانی را بالا برده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: باید نظارت و بازرسی بر عملکرد دستگاه‌ها موثر باشد و به درستی مشخص شود که دستگاه‌ها به چه میزان در روان شدن کارها و پاسخگو بودن به ارباب رجوع فعالیت می‌کنند. اختلاف نظرهایی بر شیوه اجرایی دستورالعمل میز خدمت وجود دارد ولی این دستور العمل وحی منزل نیست که بخواهیم بر اساس آنچه گفته عمل کنیم بلکه می‌توان با هم اندیشی آنچه مطلوب‌تر است را اجرا کرد.
آقازاده با اشاره به آمارهای اطلاعات مدیران و کارکنان دستگاه اجرایی گفت: در این آمارها باید وضعیت استان نسبت به وضعیت سایر استان‌ها و همچنین جایگاه مطلوبی که باید در آن قرار گیریم ارائه شود هر چند اعلام می‌شود که هنوز پایش درستی در کشور از این وضعیت صورت نگرفته است خوشبختانه استان مرکزی یکی از استان‌های پیشرو در بررسی این نوع آمارها می‌باشد.
استاندار مرکزی با ابراز نارضایتی از کمبود نیروی انسانی در ادارات شهرستان، گفت: متاسفانه در شهرستان‌ها حتی در اداراتی چون فرمانداری، دهیاری و... که خاکریز اول در خدمت رسانی هستند با کمبود نیرو انسانی مواجه هستیم ولی در مرکز استان با مازاد نیرو مواجه هستیم که باید توازن نیرو در کلیه شهرستان‌ها حفظ شود.
وی ادامه داد: برای برون رفت از این مشکل باید سیاست‌های تشویقی برای انتقال نیروی انسانی از مرکز استان به شهرستان بیش از گذشته تقویت شود تا فرد رغبت بیشتری به کار در شهرستان داشته باشد ولی آنچه در انجام این سیاست‌های تشویقی مهم است باید این سیاست‌ها بر مبنای قانون باشد.
آقازاده با اشاره به اینکه سن خدمت در دستگاه‌های اجرایی بالا رفته است، گفت: متاسفانه امروز به بحث کادرسازی و ذخیره نیروی انسانی و پرورش مدیران آینده توجهی نمی‌شود باید این نواقص در جلسات مهمی چون شورای راهبری توسعه مدیریت مورد بررسی قرار گیرد.
استاندار مرکز در پایان افزود: میز خدمت نقش بسیار مهم و اثر گذاری در اصلاح سازمان اداری و نظام سلامت ادارای خواهد داشت و علاوه بر آن در کارآمدتر شدن نظام اداری نقش موثری ایفا خواهد کرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۵۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: کلاهبردار سایت دیوار دستگیر شد

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229515 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟