Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس گفت: بخشی از واحدهای دامپروری در استان ۳۰درصد ظرفیت خود تولید دارند که علت این مشکل بدهی های سنگین بانکی آنها و بهره وری پایین تولید است.

محمد حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پیگیری های مکرری در رابطه با رفع مشکلات بخش کشاورزی و دامپروری شهرستان های تفرش، آشتیان و فراهان صورت گرفته تا بتوانیم با جذب اعتبارات سال جاری و آینده، اقدام موثری را به منظور ارتقای حوزه کشاورزی و حل مشکلات معیشتی مردم این شهرستان ها که عمدتا کشاورز و دامپرور هستند به انجام برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس افزود: طی سال های اخیر اعتبارات مطلوبی به این منظور پرداخت شده اما نکته اینکه فعالان بخش دامپروری در برخی روستاها دچار مشکلات هستند در حالی که به جرات می توان گفت سال های قبل یک پنجم محصولات لبنی استان مرکزی در شهرستان فراهان تولید می شد.

حسینی بیان کرد: این فعالان حوزه دامپروری به دلیل اینکه طی سال های گذشته ناچار شده اند تسهیلات بانکی با نرخ سود بالا دریافت کنند، امروز به جمع بدهکاران بانکی پیوسته و حتی مکان این مشاغل توسط بانک ها مصادره شده و با مشکلات عدیده ای مواجه شده اند.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس خاطرنشان ساخت: برخی از این افراد به سبب بدهی های خود متواری شده اند و یا اینکه اموال ضمانت کنندگان وام های آنها ضبط شده که در جلسات متعددی این مشکل را پیگیری کردیم.

وی ادامه داد: با وجود اینکه مقرر بود جریمه بدهی های بانکی تولیدکنندگان بخشیده شود، اما این قانون به تمام بانک ها تسری پیدا نکرده و به همین سبب اموال این فعالان حوزه دامپروری مصادره شده است.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس تصریح کرد: امید است با حضور وزیر جهاد کشاورزی در اراک در روز ۲۸دی ماه جاری، برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.

حسینی افزود: تسهیلاتی که تحت عنوان رونق تولید از سال گذشته پرداخت آن آغاز شده، به دلایل مختلف از جمله نرخ سود بالا و زمان کوتاه بازپرداخت وام ها و همچنین بهره وری پایین بخش کشاورزی، نتوانسته تحرک لازم را ایجاد کند.

وی ادامه داد: در جلسه اقتصاد مقاومتی فراهان که اخیرا با حضور استاندار مرکزی تشکیل شد، مقرر شد مکاتبه ای با رئیس بانک مرکزی انجام پذیرد تا سهمیه ای از محل احکام بودجه سال جاری یا سال آینده برای حل مشکل این واحدها تخصیص یابد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس افزود: ۴۵ درصد از تسهیلات اشتغال روستایی کشور مقرر است در حوزه کشاورزی تخصیص یابد که امید است با تخصیص آن زمینه حل مشکل واحدهای دامپروری که هم اکنون ۳۰ درصد ظرفیت اسمی خود تولید دارند، فراهم شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضعف در زیرساخت‌های حوزه بازرگانی استان، گفت: ایجاد میدان عرضه دام، سردخانه‌های زیرصفر و بازارچه‌‌های مستقیم در این زمینه در دستور کار است. - اخبار استانها -

حسین برزگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، با اشاره به ضعف در زیرساخت‌های حوزه بازرگانی استان، اظهار داشت: ایجاد میدان عرضه دام، ایجاد سردخانه‌های زیر صفر برای ذخیره استراتژیک منابع پروتئینی و ایجاد بازارچه‌های عرضه مستقیم کالا جزو ضرورت‌های در این زمینه است که در دستور کار است.

برزگر با اشاره به اینکه لازم است در سال جاری توجه بیشتری به زیرساخت‌های بازرگانی استان صورت گیرد، بیان داشت: استان چهارمحال و بختیاری نسبت به استان‌های بزرگ و کلانشهرها، در ساختارها و زیرساخت‌های حوزه بازرگانی ضعیف‌تر است.

وی با اشاره به اینکه با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود استان، ضرورت دارد تغییراتی در برنامه‌های بخش کشاورزی استان رخ دهد، اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های سال جاری بر همین اساس و بر اساس نیازمندی‌ها و همچنین جهش تولید صورت گرفته و اجرایی خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در زمستان گذشته 2.6 درجه دمای هوا بالاتر از سنوات گذشته بود، گفت: بارندگی در استان با کاهش 106 میلیمتری نسبت به سنوات گذشته روبرو بوده است،  کاهش بارندگی و تغییرات اقلیمی باعث شده تلاش در حوزه بهره‌وری آب بیشتر شود.

برزگر ادامه داد: افزایش سامانه‌های نوین آبیاری، ایجاد شهرک‌ها و مجتمع‌های کشاورزی، طرح جهش تولید در دیمزارها، خاک‌ورزی حفاظتی و حرکت از کشاورزی گسترده به کشاورزی عمودی و متراکم در راستای افزایش بهره‌وری آب در سطح استان صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری بهبود توسعه وضعیت گوشت صورت خواهد گرفت، مطرح کرد: متناسب با طرح مردمی سازی یارانه‌ها، وضعیت گوشت قرمز در یک سال گذشته دچار تلاطماتی شد که برای همین بازسازی جمعیت دام مولد و افزایش بهره وری تولید در حوزه پروار ضرورت دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به شروع برنامه اصلاح نژاد دام در 9 هزار راس، خاطرنشان کرد: در همین راستا برنامه ریزی شده است 13 مجتمع دامپروری در نیمه اول سال جاری وارد مرحله اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • زیر گرفتن وحشتناک مردم توسط یک راننده فراری (فیلم)
  • اعمال محدودیت ترافیکی در تقاطع محور باغیک_تفرش
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • با خرید امتیاز نهضت ملی گرفتار نشوید؛ احتمال سلب پروژه مسکن
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد