Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گفت: "محرومیت‌زدایی" از اولویت‌های مهم فعالیت‌های سپاه است و باید در این حوزه به‌صورت جدی وارد شد. ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۷ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سپاه بیت‌المقدس کردستان، سردار محمد حسین رجبی در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه شهرستان سقز جان باختن 32 دریانورد در سانحه کشتی سانچی را تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی امنیت سقز را به‌عنوان یک شهرستان مرزی و کلیدی خوب دانست و بر تلاش هرچه بیشتر مسئولان برای تحقق اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با اشاره به ضرورت تلاش مسئولان برای خدمت‌رسانی هرچه بهتر و بیشتر تصریح کرد: مردم ما پا به پای انقلاب همراه بوده و همیشه به فرمایشات مقام معظم رهبری لبیک گفته‌اند، بنابراین شایسته بهترین خدمات هستند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به موج سواری و سوءاستفاده دشمنان در حوادث اخیر با توجه به وضعیت نامناسب اقتصادی و گرانی اشاره کرد و ادامه داد: آنان در کل با اسلام سر دشمنی دارند و می‌خواهند به هرنحوی که شده ما را شکست بدهند که خوشبختانه با حضور رهبری و مردمی هوشیار و آگاه هر بار توطئه‌های آنان نقش بر آب می‌شود.

سردار رجبی افزود: باید در حوزه‌های جنگ نرم و محرومیت‌زدایی دست به دست هم دهیم تا دشمنان نتوانند در این زمینه‌ها بر ما غلبه کنند.

وی با تاکید بر آسیب‌شناسی و گفتمان مسئولان در استان کردستان اظهار کرد: تهدیدات داخلی مهم‌تر از تهدیدات خارجی است و این هوشیاری مدیران و مسئولان در این حوزه‌ها را می‌طلبد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با قدردانی از اقدامات فرمانده پیشین سپاه سقز، خطاب به مسئولان شهرستانی گفت: شما باید مناطق محروم را دریابید و بیشتر به روستای دورافتاده و فاقد امکانات بروید تا از نزدیک با جنس مشکلات آنان آشنا شوید و این امر هم نیازمند مصوبه دولت نیست.

وی با اشاره به اینکه کشور ما دارای 480 شهرستان است، اضافه کرد: اگر در هر شهرستان 2 روستای تخریبی و محروم را با جمعیت 20 خانوار آباد کنیم، گام بلندی را در راستای پیشرفت و اقتصاد کشور برداشته‌ایم و این نیازمند همت مسئولان است.

سردار رجبی محرومیت‌زدایی را اولویت‌های مهم سپاه عنوان و خاطر نشان کرد: در حوزه محرومیت‌زدایی به‌صورت جدی وارد شوید و انتظار می‌رود خدمات سپاه در این شهرستان با آمدن فرمانده جدید بیشتر شود چراکه مردم ما لایق بهترین‌ها هستند.

در پایان این مراسم با صدور حکمی از سوی فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان از خدمات سرهنگ پاسدار یعقوب صفاری تجلیل و سرهنگ پاسدار جمشید رضایی به‌عنوان فرمانده جدید سپاه سقز معرفی شد.

انتهای پیام/

R7848/P1336/S6,66/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • شهید شاخص استان بوشهر از شهرستان عسلویه معرفی می‌شود
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • تجلیل از برگزیدگان عقیدتی در سپاه بیت المقدس کردستان
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد