Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: طی پنج سال گذشته و از زمان آغاز به کار دولت یازدهم تا کنون، صادرات صنایع دستی از 100 میلیون دلار به 300 میلیون دلار افزایش یافته اما برای موفقیت بیشتر به ساختارسازی مجدد و توجه بیشتر نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن نامور مطلق روز چهارشنبه در نشست مجمع ملی صنایع دستی کشور با اعضای فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس شورای اسلامی در امارت کوشک افزود: باید الگوهای موفق جهانی صنایع دستی را در جغرافیای مناطق مختلف ایران توزیع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: نیاز به ساختارسازی مجدد داریم و نیز نیاز داریم که شهرها و روستاهای کشور در شبکه سازی جهانی صنایع دستی قرار گیرند و از منافع آن بهره مند شوند.
نامور مطلق افزود: برای شبکه سازی و حضور پررنگ در نمایشگاه های جهانی به اعتبارات بیشتر نیز نیاز داریم.
معاون صنایع دستی کشور گفت: در بحث آموزش و تبلیغات و تقویم رویدادها هم نیازمند انجام اقدامات جدی هستیم و باید وضعیت صنایع دستی را بازخوانی کنیم.
نامور مطلق تاکید کرد: از چهار سال پیش تا کنون هیچ فرصتی را برای توسعه صنایع دستی از دست نداده ایم برای همین اکنون موفق شدیم شش شهر و یک روستای جهانی داشته باشیم که بیشترین تعداد ثبت برای یک کشور تا کنون بوده است.
وی ادامه داد: طرح شهر ملی و روستای جهانی صنایع دستی از پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران بود و ما با این نامگذاری بدنبال این هستیم که شهرها و روستاهای ما نقش بهتری را در صحنه جهانی بازی کنند.
نامور مطلق تصریح کرد: با تشکیل دبیرخانه صنایع دستی منطقه غرب آسیا در تهران و فراهم کردن ساختاری برای گزینش شهرها و روستاهای ملی و جهانی برای گرفتن امتیازات در عرصه جهانی فعال شدیم.
وی گفت: پس از ثبت های ملی شهرها و روستاهای کوچکتر مانند ملایر، تغییرات عمده ای در تولید و فروش داشته ایم، اما در شهرهای بزرگ مثل مشهد و اصفهان هنوز تغییرات جدی حس نکردیم که باید این امر با تدابیری محقق شود.
در بخش های دیگری از این نشست نمایندگان شهرهای جهانی به ارائه پیشنهادات خود پرداختند که پیوستن فرش به معاونت صنایع دستی، بحث بیمه فعالان و حذف ارزش افزوده از مهمترین مطالبات مطرح شده بود.
در پایان این نشست نمایندگان فراکسیون فرش و صنایع دستی مجلس طرح های خود را برای تحقق مطالبات مدیران و فعالان صنایع دستی عنوان کردند.
فراهنگ ** 3079 ** 1540 ** خبرنگار: علی اسدی * انتشار: امید غیاثوند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۶۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واحدی صبح سه شنبه در بازدید از مسجد جامع ارومیه اظهار کرد: مسجد جامع ارومیه یکی از شاهکارهای معماری ایرانی_اسلامی بوده و گچ‌بری شبستان این مسجد در نوع خود بی‌نظیر است.

وی افزود: در یک سال گذشته اقدامات زیادی برای مرمت و احیای مسجد جامع ارومیه انجام شده است که جای تقدیر دارد و امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی هم در این بازدید خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

مرتضی صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.

همچنین معاون امور مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه نیز بازدید کرد.

جواد واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به همراه مرتضی صفری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از قلعه تاریخی بدلبو ارومیه بازدید و از نزدیک در جریان آخرین اقدامات مرمتی این بنا قرار گرفتند.

مرمت قلعه بدلبو زیر نظر کارشناسان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و توسط بخش خصوصی از چند سال پیش آغاز شده و در این مدت کمک‌های فنی و اعتباری از این پروژه انجام شده است.

قلعه بدلبو ارومیه پس از مرمت قابلیت تبدیل به یک مرکز اقامتی و پذیرایی با ۲۰ سوئیت را دارد.

افتتاح یک باب هتل، کلنگ‌زنی یک باب هتل، بازدید از مجتمع گردشگری و تفریحی ستاره سیلوانا، قلعه بدلبو، خانه انصاری، مسجد جامع، مدرسه هدایت و زیرساخت‌های گردشگری دریاچه ارومیه از جمله برنامه‌های یک روزه معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سفر به این استان است.

کد خبر 6092810

دیگر خبرها

  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد