Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان اردبیل ظرفیت ها و توانی های بالقوه فراوان برای صادرات محصولات کشاورزی، صنعتی و معدنی با ارزش افزوده بالاتر، دارد.
هدف از ایجاد منطقه آزاد تجاری-صنعتی در منطقه مغان تبدیل گمرکات استان به مبادی صادرات محصولات فرآوری شده معدنی و کشاورزی و جذب سرمایه گذاری های خارجی در واحدهای تولیدی صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش های کشاورزی و صنعتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت تدبیر و امید زمینه های خوبی برای افزایش حجم تولید محصولات کشاورزی و معدنی در استان اردبیل ایجاد کرده است.
بر اساس پیش بینی کارشناسان تا سال 1400 و با بهره برداری کامل از دو طرح بزرگ مهارآب های مرزی و اکتشاف و استخراج پهنه های معدنی استان؛ بیش از یک میلیون و 500 هزار تن به حجم تولیدات محصولات کشاورزی این استان افزوده شده و کانی های ارزشمند فلزی مانند مس و آهن و مولیبدن در این منطقه استحصال خواهد شد.
برای تکمیل زنجیره تولید از مزرعه تا سفره و فرآوری موادمعدنی، به سرمایه گذاری و فنآوری های نوین و منطبق با استانداردهای جهانی نیاز داریم و برای تامین این حجم از سرمایه باید در کنار بهره مندی از همه توان داخلی، از سرمایه گذار و تامین کننده های مالی و فنی خارجی هم بهره مند شویم.
ایجاد منطقه آزاد تجاری-صنعتی در شهرستانهای مرزی شمالی این استان (منطقه مغان) موجب ایجاد اشتغال پایدار و توسعه صادرات محصولات با ارزش افزوده بالاتر گردیده و موجب تقویت مرزها و توسعه مناطق کمترتوسعه یافته خواهد شد و برای رسیدن به اهداف برنامه توسعه ششم مصمم در پیگیری تصویب و ایجاد آن هستیم.
استقرار منطقه آزاد در موقعیت های خاص ژئوپلیتیک و قابلیت های لجستیک مانند امکان اتصال به آسیای میانه تا چین و وجود مرز طولانی و مبادی گمرکی و راه ارتباطی مستقیم با جمهوری آذربایجان مزیت های این منطقه آزاد را دوچندان کرده است.
قرار گرفتن فرودگاه پارس آباد در داخل منطقه آزاد و طبیعت زیبا و جاذبه های گردشگری؛ از دیگر مزایای منطقه آزاد تجاری-صنعتی استان اردبیل بوده و در صورت تصویب نهایی در مجلس شورای اسلامی؛ علاوه بر افزایش درآمد عمومی استان و ایجاد اشتغال قابل توجه برای جوانان تحصیل کرده منطقه؛ در ارتقاءبهره وری در بخش های مختلف اقتصاد ملی تاثیرگذار خواهد بود.
در حال حاضر برخی تولیدکنندگان؛ محصولات خود را از دورترین نقاط کشور جهت صادرات به گمرکات استان اردبیل حمل می نمایند که با ایجاد منطقه آزاد و احداث واحدهای تولیدی در این منطقه؛ علاوه بر کاهش هزینه حمل، از معافیت های قانونی مالیاتی و مزیت های فراوان تسهیل تولید در مناطق آزاد بهره مند خواهند شد.
ضمن تشکروقدردانی از تلاش های همه منتخبان مردم عزیز میهن اسلامی در مجلس شورای اسلامی؛ بویژه نمایندگان محترم استان اردبیل؛ امیدواریم این عزیزان با تصویب قاطع و سریع لایحه ایجاد مناطق آزاد جدید به یکی از مطالبات به حق مردم مرزدار، کشاورزان و عشایر غیور؛ این سربازان نظام و رهبری در عرصه اقتصادمقاومتی؛ اقدام فرمایند.
* استاندار اردبیل
انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
6016
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، منصور امیریان گفت: این همایش با هدف ارتقای شاخص سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدید کننده سلامت، در زنجیره مواد غذایی با منشا گیاهی و لزوم و اهمیت تولید و عرضه محصولات تولیدی شناسه دار با حضور تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و مسئولین شهرستانی و استانی در سالن اجتماعات فرهنگیان شهرستان مرودشت شد.

او افزود: با توجه به اهمیت موضوع سلامت و امنیت غذایی جامعه و اولویت موضوع در سازمان جهاد کشاورزی فارس، مقرر شد محصولاتی که شناسه محصول را دریافت کنند، اجازه صادرات به خارج از کشور و فروش در بازار داخلی را خواهند داشت.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: محصولات باغی شامل کیوی، انگور، سیب، پسته، انار، خرما و مرکبات و محصولات مزرعه‌ای و گلخانه‌ای شامل خیار، گوجه، فلفل دلمه ای، بادمجان و کرفس برای صادرات به خارج از کشور و محصولات بازار داخلی شامل گوجه و خیار گلخانه‌ای و مزرعه ای، پیاز، سیب زمینی، پرتقال و سیب، ملزم به دریافت کد شناسه محصول هستند.

امیریان تصریح کرد: تولید کنندگان محصولات برای ثبت نام و دریافت کد شناسه محصول برای صادرات، قبل از کاشت و بازار داخلی یک ماه قبل از برداشت، به دفاتر نظام مهندسی کشاورزی و مراکز جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان