Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید احمد رئیس‌السادات دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران در بیست و یکمین کنگره سالیانه طب فیزیکی توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران که صبح امروز در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد در حاشیه کنگره و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیست و یکمین کنگره سراسری سالیانه طب فیزیکی و توانبخشی ایران به همت انجمن طب فیزیکی و توانبخشی و با همکاری گروه‌های آموزشی طب فیزیکی به مدت سه روز در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این همایش آخرین دستاوردهای بیماری‌های عصبی، اسکلتی و عضلانی و روش‌های جدید قلبی و ریوی مورد بررسی قرار می گیرد.

این دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران افزود: این کنگره برای رشته‌های پزشکی عمومی، طب فیزیکی توانبخشی، طب ورزش، روماتولوژی و گروه‌های علوم توانبخشی شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و گروه‌های پرستاری امتیاز بازآموزی دارد.

رئیس السادات درباره شعار اصلی کنگره تاکید کرد: شعار اصلی کنگره امسال "حرکت پایه سلامت " است زیرا کم تحرکی امروزه علت اصلی بیماری‌های عصبی عضلانی و شیوع چاقی و کاهش کیفیت زندگی افراد است.

وی تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم در این همایش به نقش پررنگ ورزش درمانی و فعالیت فیزیکی مناسب بپردازیم ما می‌توانیم با استفاده از ورزش از بروز بیماری‌ها پیشگیری کنیم و به درمان بیماری‌ها کمک کنیم.

این دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران گفت: استفاده از تکنولوژی‌های جدید در خدمات توانبخشی در این کنگره  بررسی می‌شوند همچنین در این کنگره توجه ویژه‌ای نیز به روش‌های پرستاری توانبخشی شده است.

رئیس‌السادات درباره این کنگره اظهار کرد: در این کنگره کارگاه‌هایی درباره انجام مداخلات درمانی تحت هدایت سونوگرافی، تزریق سم بوتولینوم، تفسیر ام آر آی و روش‌های فیزیکی مانند لیزر درمانی داریم.

آرتروز شایع‌ترین بیماری مفصلی در بین افراد

وی بیان کرد: یکی از موضوعاتی که در این کنگره به آن پرداخته می‌شود روش‌های مختلف کنترل و درمان آرتروز است آرتروز شایع‌ترین بیماری مفصلی در بین انسان‌هاست و درمان قطعی برای آن وجود ندارد اما روز به روز به روش‌های درمانی آن افزوده می‌شود.

دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران افزود: تزریقات داخل مفصلی اگرچه نخستین اقدام درمانی برای مبتلایان به آرتروز نیست اما برای کسانی که با روش‌های فیزیکی، کاهش وزن، ورزش درمانی و دارو درمانی نتیجه نگرفتند می‌تواند کمک کننده باشد.

رئیس السادات تاکید کرد: از مهمترین تزریقات داخل مفصلی می‌توان به تزریق استروئید (کورتون)، هیالورونیک اسید، پی‌آرپی و ازن‌درمانی اشاره کرد.

وی یادآور شد: بر حسب شدت آرتروز این روش‌ها از چند هفته تا بیش از یک سال ممکن است موثر باشد تزریق پی آر پی اگرچه در آرتروز و افراد بسیار چاق خیلی کمک کننده نیست اما می تواند در بسیاری از بیماران با درجات خفیف تا متوسط آرتروز سبب کاهش درد، سفتی مفصل و بهبود عملکرد آنها تا بیش از یک سال شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟

محمد ابراهیم پارسانژاد، فوق تخصص نازایی و رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران گفت: زوج‌هایی که برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند بر اساس میزان مشکلاتشان از احتمال موفقیت مختلفی برخوردار خواهند بود. استاد دانشگاه شیراز در مورد درمان ناباروی، گفت: وقتی زوجی برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند در مرحله اول درمان‌های سطحی مربوط به زوجین برای آنها تجویز می‌شود و در صورت لزوم درمان‌های اولیه به سمت درمان‌های پیشرفته سطح ۳ می‌رود. وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آن ها به صد درصد می‌رسد. این پزشک متخصص با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارور می‌توانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای آن نیست که همه آن ها بچه دار می‌شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می‌کنند و از روش‌های کمک باروری استفاده می‌کنند بچه دار می‌شوند. وی تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می‌کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می‌شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می‌شود و البته این به معنای موفقیت در همه عمل‌ها نیست.

پارسانژاد در مورد علت تغییر تاریخ بیست و سومین کنگره انجمن ناباروری در زمانی که اعلام شده بود نیز گفت: قرار بود کنگره ناباروری در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود و برنامه ریزی برای برگزاری آن از ماه ها قبل انجام شده بود اما وقتی همکاران ما برای نصب پلاکاردها و تجهیز سالن به دانشگاه مراجعه می‌کنند مسئولین سالن مجوز کار نمی‌دهند و علت ممانعت را همزمانی کنگره با کنکور سراسری عنوان می‌کنند. وی خاطرنشان کرد: موضوع با ریاست دانشگاه مطرح شد و وی با ابراز تاسف از وقوع چنین شرایطی سالن دانشگاه را در تاریخ ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در اختیار کنگره انجمن باروری و ناباروی ایران قرار دادند تا کنگره در این زمان برگزار شود. پارسانژاد با ابراز تاسف از اینکه این اتفاق بسیار ناگوار بود چرا که بسیاری از پزشکان از استانهای مختلف برای این کنگره بلیط رزرو کرده بودند ادامه داد: ما در موقعیت سختی قرار گرفتیم و مجبور بودیم به تک تک مدعوین تماس بگیریم و خبر تغییر تاریخ کنگره را برای آنها توضیح دهیم.آنها هم پذیرفتند که قصور از مسئولان برگزار کننده کنگره نبوده و قرار شد در ۱۹ اردیبهشت ماه در خدمت آنها باشیم. رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران خاطرنشان کرد: توجه به متضرر شدن تعدادی از همکاران در سراسر کشور در جهت تهیه بلیط و اقامت در تهران و تغییر تاریخ کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران طی گفتمانی با ریاست دانشگاه و همچنین در جلسات متعدد انجمن این موضوع مورد بررسی شد؛ حتی الامکان قسمتی از خسارات وارد شده به همکاران جبران شود. گفتنی است بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو