Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عملیات فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۴۰۵ هزار شهروند با مرکز فوریت‌های پلیس استان تماس گرفتند که از کل تماس‌ها ۳۲۶ هزار تماس منجر به عملیات پلیسی شده است . ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۶ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سرهنگ مجید زمانی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیچیدگی موضوعات و مقتضیات فعالیت پلیسی در جامعه از یک سو و تنوع و پیچیدگی در جرم از سوی دیگر مستلزم تعمیق دانش، بینش و مهارت‌‌های تخصصی بیش از پیش بوده و حرفه‌ای گرایی در پلیس را اجتناب‌ناپذیر ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به تناسب پیشرفت و توسعه فناوری، پلیس نیز در هر یک از عرصه‌های مأموریتی خود به مقتضای تخصصی بودن آنها باید از ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و قابلیت‌های متناسب با آن پیشرفت‌ها و مأموریت‌ها بهره‌مند شود و بدین منظور سامانه فوریت ‌های پلیس 110 در ناجا راه اندازی شد.

معاون عملیات فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: طراحی سامانه‌ای که بتواند با سازماندهی امکانات موجود، موجبات افزایش و تحرک و سرعت عمل را در بدنه اجرایی ناجا به منظور پاسخگویی به نیازهای پلیسی مردم فراهم آورد ضروری به نظر می‌رسید و در این زمینه با توجه به گستردگی و تنوع مأموریت‌های ناجا، نیاز به برنامه‌ریزی مناسب و اجرای دقیق آن پاسخگو بودن پلیس در مقابل انتظارات به حق و فزاینده مردم احساس می‌شد.

زمانی با اشاره به مهم‌ترین بازخوردهای اثرگذار با فعالیت سامانه فوریت‌های پلیس 110 خاطرنشان کرد: ایجاد بانک اطلاعاتی درخواست‌‌های مردم از پلیس، دست‌یابی به جغرافیای جرایم، توزیع زمانی و مکانی نیازمندی‌‌ها و تجزیه و تحلیل داده‌ها از عوامل اصلاح و اعمال مدیریت و فرماندهی در انجام وظایف محوله از مهم‌ترین مؤلفه‌های تأثیرگذار با فعالیت این سامانه بوده است.

وی گفت: ایجاد امکان نظارت و کنترل بر عملکرد مأموران و یگان‌های انتظامی که این امر تأثیر قابل توجهی در صحت، دقت و سرعت اقدامات پلیس داشته است، یکی دیگر از بازخوردهای اثرگذاری بوده که با آغاز به کار سامانه تلفنی 110 مرکز فرماندهی و کنترل بدان دست یافته است.

معاون عملیات فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از زمان آغاز فعالیت این سامانه و تجمیع خطوط 110 در سطح استان اکنون نیز بستر استفاده از سامانه پیامکی 110 نیز برای شهروندان مهیا شده است.

زمانی ادامه داد: با فعالیت این سامانه پیامکی، شهروندان می‌توانند با ارسال گزارش‌ها و اطلاعات خود به شماره 110 از آن همانند سامانه تلفنی استفاده کنند.

وی ضمن تشریح عملکرد مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گفت: در استان طی 9 ماهه سال جاری بیش از 405 هزار شهروند با این مرکز تماس گرفتند که از کل تماس‌ها 326 هزار تماس منجر به عملیات پلیسی شده است .

معاون عملیات فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به رضایتمندی 90 درصدی شهروندان در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گفت: این مرکز به طور شبانه روز آماده دریافت اطلاعات و اخبار شهروندن در خصوص مشکلات و موارد امنیتی، انتظامی و ترافیکی است.

انتهای پیام/

R41350/P1377/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۹۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان با اشاره به راه‌اندازی مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور در اسفند سال گذشته گفت: این مرکز با هدف سهولت در ارتباط دوسویه با فعالان مسجدی، رسیدگی به درخواست‌ها، مدیریت یکپارچه تماس‌ها و ... راه اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام قاسم سمیری، امروز در جمع خبرنگاران، گفت: راه‌اندازی مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور با هدف سهولت در ارتباط دوسویه با فعالان مسجدی، رسیدگی به درخواست‌ها، مدیریت یکپارچه تماس‌ها و ارائه مشاوره‌های فرهنگی و هنری در حوزه مسجد با سرشماره 0218940 راه‌اندازی شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، افزود: مرکز تماس یکی از روش‌های برقراری ارتباط توسط عموم مردم اعم از مجاورین و زائرین با متولیان و موثرین مساجد کشور است، لذا این مهم تنها در صورتی حاصل می‌شود که مخاطبان از خدمات ارائه شده از سوی سازمان ذیربط رضایت داشته و اطمینان حاصل کنند که بخش، سازمان یا حتی شخص ارائه‌کننده خدمات منطبق با نیاز آنها قابلیت سرویس‌دهی را دارا بوده و در صورت هرگونه سؤال، پیشنهاد و انتقاد می‌تواند در آسان‌ترین و سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کند.

وی اضافه کرد: دریافت انتقادات و پیشنهادات، پاسخگویی به موقع و در کمترین زمان ممکن و حل مسائل مطرح شده از سوی اقشار مختلف و اصحاب مسجد به همراه ارتقای سطح خدمات قابل ارائه از وضع موجود به وضع مطلوب بخشی از اهدافی است که در مرکز تماس اتفاق خواهد افتاد.

حجت‌الاسلام سمیری، تصریح کرد: هدف از راه‌اندازی این مرکز سهولت در ارتباط دو سویه و پاسخ دهی سریع به فعالان مسجدی و عموم مردم، پیگیری حل مسائل مطرح شده در کمترین زمان ممکن به صورت هدفمند، ارتقای سطح خدمات ارائه شده از وضع موجود به وضع مطلوب، راهنمایی مخاطبین جهت آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های مساجد پیرامونی خود، نظارت دو سویه از مسجد تا مرکز و بالعکس و بهبود تجربه، اعتماد و افزایش رضایتمندی مخاطبین است.

وی از جمله مزیت‌های این مرکز را تقویت ارتباطات بین بخشی و ارتباط مستقیم و بدون واسطه با فعالان مسجدی، استانداردسازی نظام رسیدگی به انتقادات و شکایات، پیشنهادات و حل مشکالت مطرح شده از سوی مخاطبین، توجه مضاعف به پاسخگویی در مقابل مطالبات مخاطبین از طریق استقرار فرآیندهای آسان و غیرپیچیده (رعایت امانت، سرعت و دقت در پاسخگویی)  نظارت مستمر و چند بعدی و ضبط و ذخیره مکالمات انجام شده جهت تحلیل و بررسی دانست.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان، رویکردهای این مرکز را آگاهی‌بخشی، امیدآفرینی، انگیزه‌بخشی، تحول‌آفرینی، اثربخشی و اعتمادسازی عنوان کرد و ادامه داد: از جمله خدمات مرکز می‌توان به پاسخگویی برخط، رسیدگی به درخواست‌ها و نیازها، ایجاد حس اعتماد و بهبود تجربه، مدیریت یکپارچه و هوشمند تماس‌های دریافتی، یکپارچه‌سازی با سامانه بچه‌های مسجد، ارائه مشاوره‌های فرهنگی، هنری، تربیتی و محتوایی، مدیریت و نظارت متمرکز و ارائه گزارش های متنوع است.

وی با بیان اینکه مخاطبان می‌توانند از طریق سامانه تلفنی، سامانه پیامکی و سامانه بچه‌های مسجد با این مرکز ارتباط بگیرند، گفت: سامانه تلفنی 8940-021 به عنوان شماره واحد برای مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور شناخته می‌شود، همچنین با این سرشماره پاسخگوی 30 تماس همزمان بوده و تماس‌های ورودی بی پاسخ نمی‌ماند.

حجت‌الاسلام سمیری اظهار داشت: همچنین از طریق سامانه پیامکی 50008940 می‌توان علاوه بر دریافت انتقادات و پیشنهادات، امکان ارسال کد پیگیری برای موضوع مطروحه جهت اطلاع مخاطب از میزان مرتفع شدن مسئله و سایر اطلاعات مورد نیاز در اختیار مخاطب قرار می‌گیرد و بر اساس این خدمت امکان ارتباط دو سویه به صورت پیامک با سر شماره 50008940 را برای مخاطبین فراهم می‌کند.

وی یاد آور شد: از طریق سامانه بچه‌های مسجد نیز امکان ارسال شکایات، انتقادها و پیشنهادها از طریق مرکز رسیدگی به شکایات که در کارتابل‌های اختصاصی اعضا و مدیران کانون‌های فرهنگی هنری فراهم بوده و می‌توانند با ثبت درخواست خود با مرکز تماس در ارتباط باشند؛ همچنین امکان ارسال فرم درخواست‌ها از طریق صفحه اصلی سامانه بچه های مسجد برای عموم مردم نیز فراهم است. 

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • ثبت بیش از ۲ هزار مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال‌وبختیاری
  • ثبت بیش از ۲ هزار مزاحمت تلفنی در اورژانس چهارمحال و بختیاری
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد
  • اعلام میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
  • رسیدگی به مشکلات پلیسی شهروندان در مسجد زین العابدین منطقه حصیرآباد اهواز+فیلم
  • شهرکرد خنک‌ترین مرکز استان کشور
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌و بختیاری اعلام شد
  • پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری