Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شبکه زنان دانشمند جهان اسلام پیشنهاد کرد مرکز مشاوره ازدواج برای دختران و پسران دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد، طیبه ماهرو زاده رییس شبکه زنان دانشمند جهان اسلام در نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری تشکل‌های دانشگاهیان گفت: فعالیت دانشجویان مذهبی باید در شان افراد مذهبی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت برای افراد غیر مذهبی یا خاکستری نیز باید متناسب با روحیات آنان تعریف شود.

وی ادامه داد: متاسفانه مساله آرایش در میان دانشجویان دختر حالت زشتی گرفته است، باید برای دانشجویان تبیین شود که دانشجویان خارجی چگونه هستند. باید برای آنان به صورت روانشناسانه و علمی توضیح دهیم که قوانین دانشگاه باید رعایت شود.

ماهرو زاده خطاب به دانشجویان تشکل‌های دانشجویی، تاکید کرد: فعالان تشکل‌ها از نظر علمی و درسی باید سرآمد و به زبان‌های عربی و انگلیسی مسلط باشند تا بتوانند الگوی مناسبی برای سایر دانشجویان به شمار آیند.

رییس شبکه زنان دانشمند جهان اسلام، اذعان داشت:‌ متاسفانه برخی از اساتید خوب و خیلی علمی افکاری را سم‌پاشی می‌کنند که مورد تایید ما نیست. شأن دانشگاه باید از سوی استادان و دانشجویان رعایت شود.

وی همچنین به انجمن اولیا و مربیان مدارس اشاره کرد و افزود:‌ در زمانی که دکتر زاهدی وزیر علوم بودند و بنده نیز مشاور بودم به وی پیشنهاد دادم بهتر است مدلی نظیر انجمن اولیا و مربیان مدارس برای دانشگاه‌ها تعریف شود تا به خانواده‌ها درباره شرایط دانشجویان گزارش داده شود.

ماهرو زاده همچنین پیشنهاد کرد مرکز مشاوره ازدواج برای دختران و پسران دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۹۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • پیشنهاد عجیب ماسک برای برخورد با دانشجویان معترض
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران