Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط‌عمومی شرکت بیمه‌کوثر؛  مشاور وزیر راه‌وشهرسازی در چهارمین همایش مدیریت ریسک و بیمه با رویکرد ریسک‌های مالی ضمن بیان مطلب فوق، تصریح‌کرد: کاهش ریسک‌ها در صنعت بیمه در گرو افرایش سرمایه، ادغام و بزرگ شدن شرکت‌های بیمه، تنوع در محصولات بیمه‌ای، شفافیت صورت‌های مالی و اجرای استانداردهای حسابداری، کاهش شرکت‌داری و گرایش به دارایی‌های مالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسین عبده تبریزی کاهش ریسک‌ها را عامل ایجاد امنیت مادی و فکری عموم جامعه برشمرد و گفت: با بهره‌مندی از مدیریت ریسک،  دانش و بینش حرفه‌ای، نظریه احتمالات، قانون اعداد بزرگ و اکچوئری می‌توانیم در راستای حل مشکلات صنعت بیمه گام برداریم.

وی با بیان اینکه رشد اقتصادی کشورها با عملکرد بازار سرمایه، بانک و بیمه ارتباط دارد، گفت: شرکت‌های بیمه با ارتقا و بهبود فضای سرمایه‌گذاری و ارایه ترکیبی بهتر از فعالیت‌ها به‌منظور کاهش ریسک‌های موجود می‌توانند برای توسعه اقتصادی نقش موثری را ایفا کنند.

عضو شورای عالی سازمان بورس نرخ رشد اقتصادی در دهه‌های اخیر را بسیار نازل دانست و افزود: ایجاد سبد سرمایه‌گذاری، ترکیب مناسب پرتفو و مشارکت در بازارهای مالی و همچنین حضور پررنگ در حوزه‌های بیمه‌ای از قبیل مسئولیت، زندگی و اتکایی توسط شرکت‌های بیمه  از دیگر فعالیت‌های شرکت‌های بیمه است که می‌تواند بسترهای توسعه اقتصادی را فراهم کند.

عبده تبریری با اشاره به اینکه درامد سرانه، نرخ تورم و تضمین مالی ازجمله شاخص‌های رشد اقتصادی و صنعت بیمه است، خاطرنشان‌کرد: رابطه مثبتی میان توسعه اقتصادی و بیمه وجود دارد و همچنین بیمه و بانک مکمل یکدیگر هستند.

وی یاداورشد: نبود فرهنگ بیمه در میان اقشار جامعه، تورم، کوچک بودن حجم بازار، تعداد شرکت‌های بیمه، خصوصی بودن شرکت‌های بیمه، بنگاه‌داری و آرایش مالی صورت‌های مالی بدون ذخایر فنی کافی از جمله چالش‌های موجود در صنعت بیمه است.

این اقتصاددان با تاکید بر این مطلب که شرکت‌های بیمه با وجوه عمومی اداره می‌شود، اظهارکرد: شایسته است حاکمیت نقش 100درصدی خود را ایفا کند و شرکت‌های بیمه نیز در خدمت مقام ناظر باشند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی از امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: حرکت بزرگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی در بالادست صنعت نفت در تاریخ ثبت می‌شود.

به گزارش ایسنا، احمد مهدوی‌ابهری امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با بیان اینکه امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم؛ اظهار کرد: باید از منابع غنی هیدروکربوری ایران به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

وی با بیان اینکه وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که شاهکاری برای کشور بود و بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با قدردانی از دولت سیزدهم برای ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بالادست نفت که در این دولت کلید خورد، اظهار کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر دو راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

مهدوی با اشاره به اختیاراتی که رئیس‌جمهوری در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی به وزیر نفت برای اخذ مجوزهای لازم از دولت، به‌منظور تسریع توسعه میدان‌ها داد، اظهار کرد: در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌ کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم.

وی با بیان اینکه این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد، گفت: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها حرکتی همسو با شعار سال است، گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد. تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند افزون بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

به گفته مهدوی معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد