Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شورای امنیت ملی ترکیه شامگاه چهارشنبه در مورد تحولات اخیر در شمال سوریه تشکیل جلسه داد.

شورای امنیت ملی ترکیه که با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری این کشور تشکیل جلسه داده بود، اقدام آمریکا در تشکیل نیروهای مرزی در شمال سوریه را محکوم کرد.

ترکیه همچنین خواستار جمع آوری فوری همه تسلیحاتی شد که آمریکا در اختیار کردهای سوریه گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای امنیت ملی ترکیه تشکیل ارتش کردی با حمایت آمریکا را محکوم کرد و گفت که  اینکه متحد ترکیه در ناتو اقدام به تسلیح «تروریست‌ها» در شمال سوریه کرده، تأسف برانگیز است.

ترکیه تهدید کرد که هرگز اجازه نخواهد داد تروریست‌ها موفق به تشکیل «ارتش» و کریدوری در امتداد مرزهای جنوبی این کشور شوند.

شورای امنیت ملی ترکیه همچنین خواستار تمدید حالت فوق‌العاده در این کشور شد.

حالت فوق‌العاده بعد از کودتای نافرجام ترکیه در تاریخ 15 ژوئیه سال میلادی گذشته و به درخواست دولت این کشور اعلام شد.

آمریکا یکشنبه این هفته اعلام کرد که به کمک کردهای سوریه، نیروی نظامی جدیدی در شمال شرق سوریه تشکیل خواهد داد که 30 هزار نیرو خواهد داشت.(جزئیات بیشتر)

ترکیه با اعتراض به این اقدام آمریکا هشدار داده است که برای مقابله با هر تهدیدی علیه خود  از سوی کردها، به ویژه در منطقه عفرین سوریه دست به اقدام نظامی خواهد زد.

انتهای پیام/.

عضویت در کانال تلگرامی بین‌الملل و سیاست خارجی فارس

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای امنیت: قطعنامه آتش بس غزه الزام آور است

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از نیویورک، بی اعتنایی آشکار و پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به قطعنامه الزام آور آتش بس در غزه، در سایه اصرار دولت آمریکا بر غیر الزام آور تلقی کردن این قطعنامه منجر به این شد که با فاصله یک روز، این شورا در جلسه‌ای دیگر ضمن ابراز نگرانی از اجرا نشدن قطعنامه بر الزام آور بودن آن تاکید کند.

در این نشست اکثریت اعضا با گوشزد کردن فوریت اجرای این قطعنامه، بر اجرای بدون قید و شرط آن تاکید کردند.
واسیلی نبنزیا سفیر روسیه در سازمان ملل گفت: اینکه واشنگتن اصرار دارد که این قطعنامه را غیر الزام آور بخواند، مایه نگرانی است. در سایه این رفتار آمریکا، اسرائیل به رغم درخواست شورای امنیت چک سفید امضا دارد و قصد دارد که غزه را کاملا با خاک یکسان کند.
عمار بنجاما سفیر الجزایر در سازمان ملل گفت: قطعنامه‌های شورای امنیت کاملا الزام آور است نه تقریبا، نه بخشی و نه شاید، بلکه کاملا. کشتار در غزه باید همین الان متوقف شود.
گنگ شوانگ معاون سفیر چین در سازمان ملل تاکید کرد: اینکه آمریکا بالاخره تصمیم می‌گیرد قطعنامه آتش بس را وتو نکند، اما بعد از آن با صدور بیانیه‌هایی از الزام آور نبودن آن سخن می‌گوید، نشانه دهنده بی صداقتی و رفتار سیاسی آمریکاست.
ونسا فریزر سفیر مالت در سازمان ملل گفت: تصاویر دلخراش کودکان گرسنه غزه، به خوبی شکست شورای امنیت را در پایان دادن به این فاجعه نشان میدهد.
نیکلاس دو ریوایر سفیر فرانسه در سازمان ملل هم گفت: قطعنامه آتش بس در غزه باید فورا اجرا شود، ضمن اینکه ما شهرک سازی‌های اسرائیل را هم به رسمیت نمی‌شناسیم......

 

اظهارات:
واسیلی نبنزیا - سفیر روسیه در سازمان ملل
عمار بنجاما - سفیر الجزایر در سازمان ملل
گنگ شوانگ - معاون سفیر چین در سازمان ملل
ونسا فریزر - سفیر مالت در سازمان ملل
نیکلاس دو ریوایر- سفیر فرانسه در سازمان ملل

دیگر خبرها

  • ببینید | چرا آمریکا قطعنامه اخیر شورای امنیت درباره آتش‌ بس در غزه را وتو نکرد؟
  • چرا آمریکا قطعنامه اخیر شورای امنیت درباره آتش‌بس غزه را وتو نکرد؟ + فیلم
  • روایت محمدجواد ظریف از آغاز روند آستانه درباره سوریه/ از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دستور دادند دکتر دهقان در نشست ها با روسیه و ترکیه شرکت نکند/ بخش نظامی ما از ابتکاری که ایران آغاز کرد، کنار گذاشته شد
  • شورای امنیت: قطعنامه آتش بس غزه الزام آور است
  • چرا آمریکا قطعنامه آتش‌بس در غزه را وتو نکرد؟
  • تاکید سوریه بر لزوم پایان اشغالگری و حمایت آمریکا از تروریسم
  • تهران-آنکارا در مسیر تجارت ۳۰ میلیارد دلاری
  • شما چه فکر می‌کنید آقای میلر؟
  • آمریکا: قطعنامه آتش‌بس شورای امنیت الزام آور نیست
  • اقدام شورای امنیت درباره آتش بس در غزه کافی نیست