Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

هيچ انساني عمدا وارد يک زندگي مشترک غيرموفق نمي‌شود‎
شما مي‌توانيد با پرسيدن سوال‌هاي زير از خودتان، متوجه شويد که آيا زندگي زناشويي مسموم و نامطلوبي داريد يا خير.
هيچ انساني عمدا وارد يک زندگي مشترک غيرموفق نمي‌شود و هر فرد متاهلي هم در طول زندگي‌اش حتما فراز و نشيب‌هاي مختلفي را تجربه مي‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اين ‌حال، تفاوت اساسي‌اي وجود دارد بين مقابله صحيح با مشکلات موقتي و گير افتادن در يک زندگي مشترک مسموم و ناموفق.
آيا عمدتا فرياد مي‌زنيد و دعوا مي‌کنيد؟!
زوج‌هايي که هميشه درباره هر موضوعي با هم‌ديگر توافق داشته باشند، واقعا وجود خارجي ندارند. با اين‌ حال، نزاع و اختلاف دائمي نيز ميان افراد متاهل اصلا قابل قبول نيست و به پيامدهاي مثبتي منجر نمي‌شود. اگر دعواهاي شما شديد هستند و به استفاده از کلمات تخريب‌گر يا رفتارهاي خطرناک ختم مي‌شوند، واقعا بايد نگران رابطه خودتان باشيد.محققان مي‌گويند که عادي بودن رابطه در يک روز و بحراني شدن آن در روز بعدي نيز يکي از نشانه‌هايي است که مسموم بودن و نامطلوب بودن زندگي مشترک را نمايان مي‌کند. به ‌علاوه، اگر اين موقعيت‌ها به خشونت فيزيکي ختم شوند، بايد هرچه سريع‌تر فکري به حال زندگي مشترک‌تان بکنيد.
آيا دائما به هم‌ ديگر نمره مي‌دهيد؟!‌
زندگي مشترک نبايد به بازي بسکتبال تبديل شود و افراد متاهل نبايد از الگوهاي رفتاري مبتني بر نمره‌دهي و درجه‌بندي براي پيش‌برد زندگي‌شان استفاده کنند. در واقع، اگر فرد متاهلي دائما به شمارش کارهاي خوب و کارهاي بد خويش و همسرش بپردازد، وارد اين چرخه مخرب شده است. محققان مي‌گويند که همه افراد متاهل حداقل يک بار به اين الگوي رفتاري روي مي‌آورند، ‌اما زندگي مشترکي که بر مبناي اين الگوهاي رفتاري شکل گرفته باشد، قطعا مسموم و نامطلوب است. وقتي که شما يا همسرتان دائما نقص‌ها و ضعف‌هاي هم‌ديگر را برجسته کنيد و خودتان را در جايگاه برتر قرار بدهيد، درواقع عليه يک‌ديگر موضع گرفته‌ايد.
آيا از صحبت کردن درباره مسائل مهم با همسرتان مي‌ترسيد؟!
جروبحث کردن درباره بيرون بردن زباله‌ها از خانه در اين زمينه‌اي که مطرح کرده‌ايم، قرار نمي‌گيرد. درواقع، محققان مي‌گويند که اگر شما نسبت به گفتن آن‌چه در ذهن‌تان مي‌گذرد، به همسرتان شک و ترديد داريد، بايد زندگي مشترک خودتان را با دقت بيشتري بررسي کنيد. البته به‌ گفته متخصصان، رودررو شدن و صحبت کردن واضح با فردي که همسرمان است و اهميت خاصي براي‌مان دارد، هميشه کار ساده‌اي نيست. با اين ‌حال، وقتي که زوج‌ها تصميم مي‌گيرند براي حفظ و تداوم زندگي مشترک، بعضي از حرف‌هاي مهم‌شان را پنهان کنند، زنگ خطر آن رابطه به صدا درآمده است.
آيا همسرتان فقط به خودش اهميت مي‌دهد؟!
شايد اين حالت را در شروع زندگي مشترک متوجه نشويد، اما شخصيت خودشيفته به مرور زمان بيشتر ويژگي‌هاي خودش را نشان مي‌دهد. وقتي که شما با يک فرد خودشيفته زندگي مي‌کنيد، فقط يک نفر است که در اين ميان اهميت دارد و آن يک نفر هم قطعا شما نخواهيد بود. فرد خودشيفته تلاش مي‌کند تا براي دستيابي به هدف‌هاي خودش، هم طرف مقابلش را تحت فشار قرار بدهد و هم او را ناديده بگيرد. اين افراد عمدتا درباره خودشان صحبت مي‌کنند و نسبت به آن‌چه درباره همسرشان مي‌گذرد، معمولا واکنش خاصي نشان نمي‌دهند. در واقع، بزرگ‌ترين مشکل در زندگي با فرد خودشيفته، عدم هم‌دلي او با همسرش است.
منبع : salamatism.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید

ترک کردن کسی که دوستش دارید، هرگز آسان نیست. اما گاهی اوقات، این کار برای سلامت عاطفی و رشد شخصی شما ضروری است.

به گزارش روزیاتو، به بررسی ۸ نشانه کلیدی می پردازیم که می گوید ممکن است لازم باشد کسی که دوستش دارید را ترک کنید. این کار تسلیم شدن نیست، بلکه حرکت رو به جلو است.

۱) منفی‌گرایی مداوم

عشق باید به شما کمک کند که رشد کنید. تجربه منفی گرایی مداوم در یک رابطه، نشانه روشنی است که چیزی باید تغییر کند. منفی‌گرایی مداوم ممکن است شامل مشاجره های مکرر، احساس خستگی یا کاهش عزت نفس شما باشد.

روابط نزدیک ما به طور ایده‌آل باید منشا حمایت، احساس مثبت و شادی باشند. اگر در عوض مدام در استرس هستید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که دوباره رابطه خود را ارزیابی کنید.

به یاد داشته باشید که این کار به معنای مقصر دانستن طرف مقابل نیست. بلکه شما باید تصمیم بگیرید که چه راهی برای سلامت عاطفی شما بهترین انتخاب است.

سخت است، اما گاهی اوقات رها کردن قدم شجاعانه ای است که باید برداشته شود.

۲) مسائل حل نشده

مشکلات در هر رابطه ای اجتناب‌ناپذیر هستند. اما نحوه برخورد ما با آنها مهم است.

مسائل حل‌نشده می توانند حتی در قوی ترین روابط شکاف ایجاد کنند. شاید بخواهید مسائل و مشکلات را نادیده بگیرید به این امید که خود به خود ناپدید شوند.

با این حال، مسائل حل نشده به مرور زمان منجر به رنجش و جدایی می شوند. آنها مانند یک سم آهسته عمل کرده و پیوند ما را ذره ذره از بین می برند؛ تا جایی که چیزی برای نجات نمانده باشد.

بنابراین، اگر در موقعیتی قرار گرفتید که در آن مسائل به جای رویارویی و حل و فصل کنار گذاشته می‌شوند، ممکن است نشانه‌ای از این باشد که زمان رها کردن آن رابطه فرا رسیده است.

این کار آسان نیست، اما سالم تر از حفظ رابطه ای پر از حرف های ناگفته و مسائل حل نشده است.

۳) در دسترس نبودن از لحاظ عاطفی

در دسترس بودن از نظر عاطفی، پیش‌نیاز هر رابطه سالم است. این به معنای پذیرا بودن احساسات شریک زندگی و همچنین ابراز احساسات خود است.

تحقیقات نشان داده که در دسترس نبودن از لحاظ عاطفی اغلب می تواند از تجربیات آسیب‌زا در گذشته یا مسائل عاطفی حل نشده ناشی شود.

اگر قادر به برقراری صمیمیت عاطفی با طرف مقابل نیستید، ممکن است نشانه‌ای از این باشد که او از نظر عاطفی در دسترس نیست. این موضوع می تواند در طول زمان به شدت برای شما خسته‌کننده باشد و منجر به احساس تنهایی و نارضایتی شود.

شناخت این نشانه بسیار مهم است. زیرا هیچ مقدار عشقی نمی تواند کمبود ارتباط عاطفی را جبران کند. به همین خاطر، گاهی اوقات رها کردن تنها گزینه پیش رو می شود.

۴) بی اعتمادی

اعتماد در هر رابطه ای حرف اول را می زند. در واقع اعتماد یک رشته نامرئی است که دو نفر را در کنار هم نگه می دارد، حتی زمانی که شرایط سخت باشد.

اما چه اتفاقی می‌افتد که آن نخ پاره شود؟

اگر دائماً به اعمال یا سخنان طرف مقابل شک می‌کنید یا او نشانه‌هایی از بی‌اعتمادی نسبت به شما نشان می‌دهد، ممکن است نشانه‌ای واضح از این باشد که چیزی در رابطه شما اشتباه است. هنگامی که اعتماد از دست می رود، بازسازی آن سخت است.

اصول روانشناسی بر اهمیت اعتماد در حفظ روابط سالم تاکید می کنند. بدون آن، سوءظن و ناامنی می تواند در رابطه رخنه کرده و زمینه ای برای درگیری و ناراحتی ایجاد کند.

گاهی اوقات، با وجود تلاش ما نمی توان اعتماد را دوباره به رابطه بازگرداند. در چنین مواردی، رها کردن و حرکت به جلو ممکن است سالم‌تر باشد.

۵) اهداف زندگی‌تان با هم هماهنگ نیستند

در مسیر عشق، دو نفر باید با هم به سوی رویاها و آرزوهای مشترک خود قدم بردارند.

اما اگر مسیرهای شما به جای همگرا شدن، واگرا شوند چه؟

اگر دائماً باید رویاهایتان را کنار بگذارید، یا اگر فرد مورد علاقه‌تان مایل نیست که آینده‌اش را با رویاهای شما هماهنگ کند، ممکن است وقت آن رسیده باشد که رابطه خود را دوباره ارزیابی کنید.

اصول روانشناسی بر اهمیت سازگاری در روابط طولانی‌مدت تاکید دارند. داشتن اهداف متفاوت می تواند منجر به رنجش، ناامیدی و احساس گیر افتادن در رابطه شود.

رشد در کنار یکدیگر در یک رابطه ضروری است، نه جدا از هم. گاهی اوقات، رها کردن تنها راه برای اطمینان از این است که هر دو نفر می توانند آزادانه راه خود را دنبال کنند.

۶) دیگر خوشحال نیستید

این مورد ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما اغلب نادیده گرفته می شود. شادی جوهره عشق و دلیل ایجاد پیوند ما با دیگران است.

غیرعادی نیست که خودمان را آنقدر درگیر پیچیدگی یک رابطه بیابیم که فراموش کنیم یک سوال ساده از خودمان بپرسیم: آیا من خوشحالم؟

اگر در رابطه خود دائماً ناراضی، مضطرب یا تحت استرس هستید، مجدداً رابطه‌تان را ارزیابی کنید. روابط ما باید شادی، آسایش و احساس تعلق به همراه داشته باشند.

سلامت عاطفی ما در درجه اول اهمیت قرار دارد. اشکالی ندارد که شادی خود را به جای رابطه ای که شما را بی انگیزه می کند، انتخاب کنید.

۷) همیشه برای توجیه رفتارهای طرف مقابل بهانه می آورید

آیا تا به حال متوجه شده اید که دائماً برای توجیه رفتارهای طرف مقابل بهانه می آورید؟

شاید همیشه اعمال و رفتارهای شریک زندگی خود را نه‌تنها برای دیگران، بلکه برای خودتان توجیه کنید.

اصول روانشناسی به ما هشدار می دهند که بهانه‌جویی مداوم می تواند نشانه انکار باشد. این کار راهی برای اجتناب از این واقعیت دردناک است که شما در یک رابطه سالم نیستید.

وقتی کسی را دوست دارید، می خواهید بهترین ویژگی ها و رفتارها را در او ببینید. اما باید به یاد داشته باشیم که عشق نباید ما را تا حدی کور کند که ارزش های خود را نادیده بگیریم.

اگر در موقعیتی قرار گرفتید که همیشه برای رفتار طرف مقابل بهانه می آورید، رها کردن رابطه اشکالی ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • استاندار هرمزگان: خلیج فارس خانه ایرانی‌ها‌ست
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • بورل: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید