Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ هاشم دالوند معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش لرستان با بیان اینکه نهضت سوادآموزی دارای سه مرحله بوده، اظهار کرد: سوادآموزی، انتقال و تحکیم سه دوره نهضت‌آموزی است.

وی خاطرنشان کرد: در دوره سوادآموزی، سوادآموزان با روش‌های مختلف، آموزش دیده و طی‌کردن دوره انتقال نیز معادل مدرک ششم ابتدایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش لرستان با اشاره به آموزش کامپیوتر در دوره انتقال سوادآموزان، بیان داشت: در طی دوره انتقال سوادآموز ضمن آموزش دروس انتخابی جهت باسواد شدن، دوره‌های آموزش کامپیوتر را نیز می‌بینند.

دالوند تصریح کرد: در حال حاضر به صورت آزمایشی ۱۰۰ سوادآموز خرم‌آبادی توسط کارشناسان متخصص، دوره‌های آموزش کامپیوتر را می‌گذرانند.

وی هدف از انجام این کار را خارج کردن نهضت سوادآموزی از شکل سنتی عنوان کرد و افزود: در نهضت سوادآموزی هدف تنها خواندن و نوشتن نیست بلکه بهره‌مندی از تمامی امکانات آموزشی و تکنولوژی‌های روز حق هر سوادآموز است.

معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش لرستان یادآور شد: سوادآموزان طی هفت‌ماه می‌بایست ۶۰۰ ساعت دوره آموزش کامپیوتر را سپری کنند.

انتهای پیام/م

بهره‌مندی از تمامی امکانات آموزشی و تکنولوژی‌های روز حق هر سوادآموز است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۲۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان برای ۱۵۰۰ نفر از فعالان گردشگری

وحید امیری معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت : گردشگری یکی از حوزه‌هایی است که می‌توانیم حضور پررنگ مردم را برای رونق تولید و اقتصاد کشور در آن داشته باشیم.

وی افزود: در حال حاضر در سطح استان تنها در بحث مراکز اقامتی و پذیرایی بیش از ۴۷۰ مرکز با اشتغالزایی حدود ۱۵۰۰ نفر داریم که می‌توانند به تحقق این شعار کمک کنند.

معاون گردشگری استان لازمه تاثیرگذاری فعالین گردشگری در رونق تولید و اقتصاد را داشتن آموزش‌های به روز و آکادمیک در حوزه فعالیت خود عنوان کرد و گفت: در این راستا پیگیری‌هایی را از طریق وزارت میراث فرهنگی انجام دادیم و خوشبختانه توانستیم پس از چند سال اعتباراتی را به منظور برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان برای فعالین گردشگری استان بگیریم.

وی اظهار کرد: برگزاری این دوره‌ها به ارتقاء سطح کیفی فعالیت نیروی انسانی شاغل در حوزه گردشگری استان منجر خواهد شد.

به گفته این مسئول، برگزاری این دوره‌های آموزشی آغاز شده و با آموزش به شاغلین در هتل ها، میهمانپذیرها، اقامتگاه‌های بوم گردی، خانه مسافرها، هتل بوتیک ها، اقامتگاه‌های سنتی و مراکز پذیرایی به مدت یک هفته ادامه پیدا خواهد کرد.

امیری با بیان اینکه در این دوره‌های آموزشی پنج سرفصل به فعالین گردشگری آموزش داده می‌شود، گفت: قوانین و مقررات بیمه و مالیات، صرفه جویی انرژی در تاسیسات گردشگری با اولویت واحد‌های اقامتی، تسهیلگری و کسب و کار‌های کوچک در گردشگری، مدیریت کیفیت خدمات واحد‌های اقامتی گردشگری و بازآموزی راهنمایان گردشگری سرفصل‌های آموزشی این دوره‌ها هستند.

وی یادآور شد: از آنجایی که استاندار کرمانشاه همواره روی مسئله گردشگری تاکید داشته اند، در تلاشیم با ارتقاء سطح کیفی خدمات در مراکز گردشگری استان زمینه‌ای فراهم کنیم تا این واحد‌ها نیز نقش خود را در رونق گردشگری و به تبع توسعه اقتصادی استان ایفا کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جزئیات دریافت ۲۰ گیگ اینترنت رایگان ایرانسل G۴ به مدت ۱۴ روز | بهره مندی از امکانات ویژه نسل جدید G۴ با کد #۷۰*
  • برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان برای ۱۵۰۰ نفر از فعالان گردشگری
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از خدمات هنری بهزیستی
  • برگزاری دوره آموزشی زیورآلات دستی در قم
  • آموزش مدیریت چرای دام در خاتم
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از ظرفیت‌های هنری بهزیستی در اردبیل
  • بهره مندی هزار و ۳۰۰ نفر از آموزش‌های صنایع دستی
  • گذر نهضت سوادآموزی از وضعیت حاضر به مدل‌های جدید طبق برنامه هفتم
  • ثبت نام ۹۸۹ مددجوی کمیته امداد البرز در دوره‌های سوادآموزی
  • بهره مندی بیش از ۸۴ هزار بانوی خوزستانی از آموزش‌های مهارتی