Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-01@11:16:29 GMT

افراد مبتلا به کم‌خونی «خرمالو» بخورند

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۶۲۵۳۴

هانیه ناصری با بیان اینکه میوه خرمالو سرشار از ویتامین های آ، ب و ث است، افزود: خرمالو همچنین حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.به گزارش بلاغ، کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به خواص درمانی بسیار خرمالو گفت: مصرف این میوه برای افراد مبتلا به کم خونی توصیه می‌شود.

هانیه ناصری با بیان اینکه میوه خرمالو سرشار از ویتامین های آ، ب و ث است، افزود: خرمالو همچنین حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری به وجود مقادیر فراوان پکتین(فیبر محلول درآب) در خرمالو اشاره کرد و افزود: این امر موجب می‌شود مصرف خرمالو به کاهش چربی خون منجر شود. البته هرچه خرمالو رسیده تر باشد پکتین آن کمتر است.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی به وجود تانن در برخی انواع خرمالو نیز اشاره کرد و افزود: تانن متراکم در میوه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، فشارخون بالا و دیابت را کاهش می‌دهد.
ناصری به مطالعات انجام شده در کشور ژاپن بر روی پوست خرمالو اشاره کرد وافزود: این مطالعات نشان می‌دهد پوست خرمالو حاوی موادی است که احتمالا سلول را در برابر آسیب اکسیداتیو مربوط به پیری محافظت می‌کند.
وی گفت: خاصیت آنتی اکسیدانی میوه خرمالو بالاست و با زغال اخته و توت فرنگی قابل مقایسه است.
ناصری خرمالو را یک میوه اسیدی عنوان کرد وافزود: این میوه دارای اسیدهای مالیک -تارتاریک و اسید سیتریک است که این اسیدها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن می‌شوند.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی به خواص درمانی خرمالو اشاره کرد و افزود: خرمالو برای زهکشی کبد و کلیه و نیز برای کم خونی بسیار مفید است و این میوه و بویژه هسته آن کاربرد طبی و درمانی بخصوص در طب چینی دارند.

وی یادآور شد: خرمالو میوه ای است که می‌تواند موجب تسریع رشد کودکان شود و خانواده‌ها باید به مصرف این میوه توجه داشته باشند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس