Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@10:33:43 GMT

با این غذاها به جنگ سرماخوردگی بروید

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۶۳۰۳۰

با این غذاها به جنگ سرماخوردگی بروید

زمستان چیزهای زیادی برای لذت بردن دارد اما چیزی بدتر از سرماخوردگی هم در این فصل وجود ندارد! در این مطلب به شما می‌گوییم چطور با سرماخوردگی مبارزه کنید، البته با تغذیه!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تبیان، برف زمستانی همان‌طور که تماشایش می‌تواند خوشایند باشد، تبعاتی هم دارد. گاهی آن‌قدر سرد می‌شود که ممکن است سرما بخورید و مجبور شوید در خانه بمانید و استراحت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگام سرماخوردگی، با این غذاها می‌توانید کمک زیادی به بهبودی‌تان بکنید.

سوپ مرغ

اینکه سوپ مرغ برای التیام سرماخوردگی مفید است، نه تنها توصیه‌ی بیهوده‌ای نیست، بلکه خیلی هم درست است. وقتی بچه بودیم مادرمان یک کاسه سوپ مرغ برایمان می‌آورد و وقتی خودش هم بچه بود مادرش همین کار را می‌کرد. چرا؟ زیرا واقعاً مفید است! سوپ مرغ، درمانی قدیمی است که پشتوانه‌ی علمی هم دارد. سوپ مرغ حاوی کارنوزین است؛ ماده‌ای که به سیستم ایمنی‌تان در روزهای بیماری کمک می‌کند، مثلاً وقتی که علائم اولیه‌ی سرماخوردگی را می‌بینید، می‌توانید با سوپ مرغ این علائم را تسکین دهید، مانند گلودرد. سوپ مرغ التهاب را کم می‌کند و یک شام عالی برای یک شب سرد زمستانی است.

سوپ سبزیجات

اهل گوشت نیستید؟ ایرادی ندارد، سوپ سبزیجات هم می‌تواند به جنگ سرماخوردگی‌تان برود. سوپ سبزیجات دارای مقدار قابل توجهی از مواد مغذی است که شما برای تسکین سرماخوردگی‌تان به آن‌ها نیاز دارید. به سوپتان قارچ و سیر هم اضافه کنید؛ هر دوی این‌ها سیستم ایمنی‌تان را تقویت می‌کنند.

موز

حالا باید بیشتر میوه بخورید، و چه چیزی بهتر از موز؟! موز سرشار از پتاسیم است که ماده‌ی مغذی مهمی در زمان تب محسوب می‌شود. هر چه بیشتر عرق کنید، پتاسیم بیشتری از بدنتان دفع می‌شود. پتاسیم بدنتان را با خوردن آووکادو هم می‌توانید تأمین کنید. موز دارای ویتامین B6 هم هست که با عفونت مبارزه می‌کند. اگر برای خوردن موز اشتها ندارید، آن را تکه تکه کرده و به یک کاسه شیر اضافه کنید.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین برای غلبه بر سرماخوردگی عالی است؛ زیرا منبع خوبی از ویتامین A است. با کمک ویتامین A می‌توانید از مخاط بدن و پوستتان، مانند مخاط سیستم گوارشی و درون بینی محافظت کنید. چرا مهم است؟ چون اگر از پوستتان خوب مراقبت نکنید، می‌تواند زمینه‌ی مساعدی برای بیماری‌ها و باکتری‌ها باشد. بینی شما، یک ورودی کامل برای سرمای زمستانی است.

گوشت گوساله

گوشت گوساله منبع عالی روی است که ماده‌ی مغذی مهمی برای تولید سلول‌های سفید خون است. سلول‌های سفید خون یا همان گلبول‌های سفید، سربازهای بدن هستند که از آن دفاع می‌کنند. اگر سطح روی بدنتان کم باشد، بسیار مستعد ابتلا به سرماخوردگی خواهید بود. گوشت گوساله حاوی پروتئین نیز هست.

چای سبز

وقتی دچار سرماخوردگی بدی شده‌اید، چای سبز می‌تواند یکی از بهترین دوست‌های شما باشد زیرا سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که سیستم ایمنی‌تان را تقویت کرده و با سرماخوردگی مبارزه می‌کنند. اگر علاقه‌ای به چای سبز ندارید می‌توانید نوع طعم‌دار شده‌ی آن را انتخاب کنید.

سیر

خیلی‌ها عقیده دارند باید به دنبال راهی برای مصرف بیشتر سیر در تغذیه‌ی خود باشیم. توصیه‌ی کارشناسان سلامت این است که حداقل یک بار در روز سیر بخوریم. برای خیلی از افراد این مقدار زیادی است اما سیر علاوه بر طعم خوشایندی که به غذا می‌دهد، سیستم ایمنی را نیز تقویت می‌کند و به همین دلیل است که باید راهی مناسب‌تر برای استفاده‌ی بیشتر از آن پیدا کنیم. سیر می‌تواند سموم را از بدن دفع کرده و ویروس‌ها و باکتری‌ها را نابود کند.

عسل

عسل طبیعی و خالص، خاصیت ضدعفونی‌کنندگی و ضدمیکروبی دارد و می‌تواند بسیاری از آسیب‌ها را التیام بدهد. عسل می‌تواند علائم سرماخوردگی را نیز تسکین بدهد، و سوزش گلویتان را که همیشه در روزهای اولیه‌ی ورود ویروس به بدن دچارش می‌شوید تسکین بدهد. عسل را به چایتان اضافه کنید تا هر چه زودتر حالتان بهتر شود.

قارچ

قارچ در بسیاری از درمان‌های گیاهی وجود دارد چون توانایی بدن برای تولید سلول‌های سفید را افزایش می‌دهد. پس از آن‌ها غافل نشوید!

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۳۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

ایسنا/خوزستان یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خسته هستید؟ این غذاها را بخورید
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • پرسپولیسی‌ها سکو را با اراکی‌ها شریک شدند
  • دلیل غیبت سعید صادقی برابر آلومینیوم