Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-01@23:22:16 GMT

تشکیل شبکه های امداد فرهنگی در روستاها

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۶۳۲۶۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در جلسه شورای مدیران در شهرستان ایجرود با اشاره به اینکه رویکرد این نهاد در حوزه فرهنگی توجه به ارتقاء و تعمیق باورهای دینی در بین جامعه هدف است ، گفت : براساس اسناد بالادستی ارائه خدمات ویژه فرهنگی مبتنی بر آموزه های دینی به جامعه هدف ازبرنامه های مهم این نهاد در حوزه فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدایت صفری با اشاره به اینکه کارکردهای کمیته امداد به عنوان زیر مجموعه ای از بیت ولایت در همه بخش ها با رویکرد و پیوست فرهنگی به جامعه هدف عرضه شود، افزود: تلاش می کنیم با بهره گیری از ظرفیت های مختلف در جامعه  با نگاه پیشگیرانه و آموزشی با تکیه برتعالیم دین اسلام خدمات فرهنگی متنوعی به جامعه هدف این نهاد ارائه کنیم.

وی اظهار داشت: هجمه های فرهنگی متعدد از سوی دشمن در حوزه آسیب های اجتماعی ایجاب می کند در نهادی که به نام حضرت امام خمینی (ره) مزین بوده و براساس مطالبات و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فعالیت می کند در عرصه خدمت  رسانی فرهنگی به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد، خدمات این نهاد از نظر کمی و کیفی ارتقاء یابد.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان بااشاره به اینکه رویکرد کمیته امداد در حوزه خدمت رسانی به جامعه هدف توانمندسازی خانوارهای مددجویی تحت حمایت در ابعاد فکری و فرهنگی و اقتصادی است، تصریح کرد: تلاش کمیته امداد به عنوان بال عاطفی نظام در حوزه رسیدگی به نیازمندان و معین دولت در حوزه محرومیت زدایی زمینه سازی برای ارتقاء سطح فرهنگی جامعه هدف به منظور رسیدن آنها به توانمندی اقتصادی است.

هدایت صفری با تاکید براینکه اثربخش شدن خدمات در بخش های مختلف به خانوارهای تحت حمایت این نهاد نیازمند تفکر خلاق در این بخش است ، افزود : توجه به تقویت کانون گرم خانواده به عنوان شاخص اثرگذار در پیشگیری از آسیب های اجتماعی با نگاه قرآنی از برنامه های مهم کمیته امداد استان زنجان در حوزه فرهنگی است.

 وی در ادامه از تشکیل شبکه های امداد فرهنگی در روستاها به منظور ارائه خدمات آموزشی و فرهنگی به خانوار های تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان خبر داد و افزود : با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی و توجه به ارتقاء سطح معنوی و فکری و فرهنگی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان در مناطق روستایی شبکه های مردمی تخصصی در بخش فرهنگی در روستاها تشکیل می شود.

صفری به برنامه های اجرایی در قالب شبکه های امداد فرهنگی نیز اشاره کرد و افزود: تشکیل کلاسهای تقویتی برای دانش آموزان تحت حمایت  ،ارائه مشاوره های تحصیلی ، برگزاری کلاسهای آموزشی تخصصی قرآن کریم واحکام دینی  و ورزشی از برنامه های این شبکه ها در روستاها  است .

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: برنامه ریزی شده است در همه ادارات 14 گانه کمیته امداد استان زنجان شبکه های امداد فرهنگی تا پایان امسال تشکیل شود.

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۳۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود

دبیر کل مجمع جهانی تقریب گفت: در جهان اسلام و از جمله در کشور ما ظرفیت‌های مساعد بسیاری برای فعالیت‌های خیرخواهانه وجود دارد که می‌توان از طریق آنها به مسلمانان نیازمند یاری رساند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، تفاهم‌نامه همکاری میان مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و کمیته امداد امضا شد.

در این مراسم که با حضور سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، دو طرف بر همکاری مشترک در حوزه ترویج فرهنگ نیکوکاری در حوزه برون‌مرزی تأکید کردند.

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی طی سخنانی بر ضرورت ابتکار عمل در انجام اعمال خیر تأکید کرد و گفت: خلاقیت در ترویج آموزه‌های نیکوکاری می‌تواند زمینه رشد و پیشرفت را فراهم کند. در این زمینه نیازمند ایجاد زمینه برای جلب اعتماد عمومی هستیم.

ضرورت ایجاد پل ارتباطی میان خیران جهان با مردم غزه

شهریاری با اشاره به دغدغه عمومی میان مردم در انجام کارهای خیر تصریح کرد: به منظور جلب اعتماد عمومی برنامه‌هایی در نظر گرفته شد، از جمله سامانه‌ای به نام آی محسن به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب طراحی شده است تا مسیری برای یاری رساندن به تمام مسلمانان در جهان اسلام باشد.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب با بیان اینکه افراد می‌توانند با کمک این سامانه برای کمک به هم‌کیشان خود اقدام کنند، خاطرنشان کرد: از طریق برگزاری پویش‌های در سامانه، سقف و میزان نیازها برآورد می‌شود و از این مسیر زمینه‌ای مساعد برای کمک‌رسانی فراهم می‌شود.

او ادامه داد: در جهان اسلام و از جمله در کشور ما ظرفیت‌های مساعد بسیاری وجود دارد که می‌توان از طریق آنها به مسلمانان نیازمند یاری رساند.

 

راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد

 

شهریاری به دغدغه جهانی در راستای کمک به مردم غزه اشاره کرد و گفت: بسیاری از مردم در کشورهای دیگر می‌دانند که مسئولان حکومتی آنها ممکن است طرفدار آمریکا باشند و به همین دلیل کمک آنها به دست مردم غزه نرسد، با این وجود می‌خواهند به مردم غزه کمک کنند. به همین منظور لازم است تدابیری ایجاد پل ارتباطی میان این افراد و مردم غزه اندیشیده شود.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب به ضرورت‌ها و بایسته‌های فرهنگ‌سازی در این رابطه اشاره کرد و توضیح داد: محروم، محروم است و تفاوتی ندارند که فرد ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد.

لزوم توجه به ظرفیت‌های امت اسلام در زمینه نیکوکاری

سخنران دیگر این مراسم سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، بود به سوابق و پیشنیه همکاری کمیته امداد با مجمع جهانی تقریب اشاره کرد و آن را زمینه‌ای برای همکاری در ترویج فرهنگ خیر و احسان در حوزه برون‌مرزی دانست.

بختیاری با اشاره به اینکه کمیته امداد به عنوان یادگار امام خمینی و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی دارد، اظهار داشت: کمیته امداد در حوزه برون‌مرزی نیز دارای تجربیات خوب و موفقی است که نیاز به گسترش دارد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با تأکید بر لزوم توجه به ظرفیت‌های امت اسلام در زمینه نیکوکاری، گفت: تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی میان کشورهای منطقه در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها یکی از دستاوردهای مهم کمیته امداد است و زمینه اشتغال‌زایی بسیاری شده است.

 

حفظ موضوعی ‌زمینه‌ای برای رواج "حفظ تخصصی قرآن" در کشور است

 

او ادامه داد: ظرفیت‌ها و امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه و خیرانه تجمیع شود و از فرصت‌های مشترک در قالب همایش، سمینار علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی بهره ببریم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: موضوع نقش نخبگان و نیز خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری در تفاهم‌نامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب پیش‌بینی شده تا از این طریق هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور شکل بگیرد.

شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه به آن اشاره شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • تشکیل ۱۲ کمیته فرهنگی برای برگزاری اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی ها در البرز
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • حمایت کمیته امداد از بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • ۲ هزار و ۳۵۷ معلم بوشهری حامی ایتام هستند
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود