Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان به ضرورت تلاش برای افزایش ارتباط دوسویه بین دانشگاه و جامعه تاکید کرد و گفت:باید تدبیری اندیشیده شود تا اساتید دانشگاه در حوزه‌های مختلف، ورود پیدا کنند، چرا که نظرات موثر آن ها می تواند بسیاری از معضلات را مرتفع ‌کند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری زنجان، سید بیوک موسوی در جلسه شورای هماهنگی دانشگاه‌های استان به فاصله ایجاد شده بین دانشگاه با جامعه اشاره کرد و افزود: با وجود برخورداری استان زنجان از اساتید نامدار علمی و معنوی که اغلب از صاحب‌نظران و چهره‌های مطرح ملی هستند، ولی بهره کافی از وجود آن‌ها برده نشده است، لذا باید تدبیری در دانشگاه‌ها اتخاذ شود تا با استفاده از ظرفیت مفاخر علمی، ارتباط دوسویه بین دانشگاه و جامعه افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در دهه های گذشته ارتباط بیشتر و عمیق‌تری بین جامعه و دانشگاه برقرار بود و اساتید، حضور محسوس و اثربخشی در لایه‌های مختلف جامعه داشتند، اظهار کرد: ضروری است تدبیری اندیشیده شود تا اساتید در حوزه‌های مختلف، ورود پیدا کنند، چرا که نظرات موثر آن ها می تواند بسیاری از معضلات را مرتفع ‌کند.
به گزارش ایرنا حدود 60 هزار دانشجو در سطح دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان زنجان مشغول تحصیل هستند.
حدود یک هزار و 300 نفر عضو هیات علمی دانشگاه های استان زنجان هستند.
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود از کاهش انگیزه در نظام اداری کشور نیز انتقاد کرد و افزود: متاسفانه امروزه بسیاری از امور به دلیل عدم پیگیری کامل و اکتفا به مکاتبات معمولی، نیمه‌کاره رها می شود در حالی که اگر دستگاه متولی با انگیزه، اراده و جدیت، موضوع را پیگیری کند به نتیجه ایده‌آل دست خواهد یافت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان با بیان اینکه در موضوع کاهش و مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیز انگیزه کافی برای رفع آن‌ مشاهده نمی‌شود، ادامه داد: متاسفانه بخش عظیمی از فعالان این حوزه، آسیب‌ها را باور نکرده اند و به طور جدی با آن برخورد نمی‌کنند، لذا به اندازه‌ای که هزینه می‌شود، خروجی و نتیجه لازم را در بر ندارد و برای بهبود این امر نیز باید راهکارهای مناسبی ارائه شود.
7312/6085
دریافت: حسن اکبری ** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۳۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی با شرب خمر در جامعه
  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • ضرورت توجه به حقوق و مسائل مادی معلمان
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • ضرورت توجه جدی به مسائل تربیتی و پرورشی در آموزش‌وپرورش
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران