Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمان - ايرنا - رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي استان کرمان گفت: اين استان در پائيز 96 رتبه دهم کشوري در زمينه فضاي کسب و کار کشور را به خود اختصاص داد.

به گزارش ايرنا، سيد مهدي طبيب زاده روز پنجشنبه در شوراي گفت و گوي استاني دولت و بخش خصوصي افزود: در گذشته مرکز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي و مرکز پژوهش هاي اتاق بازرگاني کشور 2 شاخص براي ارزيابي فضاي کسب و کار داشتند که اتاق بازرگاني کرمان مدلي براي پايش واقعي فضاي کسب و کار معرفي کرد و به عنوان مدل برتر کشوري انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي استان کرمان بر مبناي وظيفه ذاتي خود و در راستاي پايش و بهبود فضاي کسب و کار مطالعات گسترده اي را در دستور کار خود قرار داده و در اين راستا نياز به مصوباتي از شوراي گفت و گوي دولت و بخش خصوصي دارد.
وي از حمايت هاي استاندار کرمان در ارتقاي رتبه فضاي کسب و کار استان کرمان تقدير کرد و افزود: اميدواريم موقعيت اين استان در حوزه فضاي کسب و کار در فصل هاي آينده نيز حفظ شود.
وي مشکلات بيمه اي، بانکي و مالياتي را از مهمترين مشکلات واحدهاي اقتصادي استان کرمان دانست و عنوان کرد: براي رفع اين مشکلات، تعامل دستگاهي را دستور کار قرار داده و با همکاري سازمان هاي مرتبط و بر اساس قوانين و رويه هاي موجود تا حد امکان اين مسائل را رفع کرده ايم.
وي عنوان کرد: رفع مشکل تامين مالي و بانکي، شاه کليد حل بخش زيادي از مشکلات اقتصادي استان کرمان است.
شوراي گفت و گوي دولت و بخش خصوصي در سالن پيامبر اعظم استانداري کرمان در حال برگزاري است.
در اين نشست که با حضور استاندار، رئيس کمسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي و معاونان استاندار کرمان برگزار شد مشکلات بانکي و راهکارهاي رفع آن مورد بررسي قرار گرفت.
خبرنگار: سميه حسن شاهي ** انتشار دهنده: نجمه حسني*
7440/3029
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۳۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رحمت‌الله مرزوقی» از حوزه شیراز و زرقان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی مجلس آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کنید گفت: مجلس آینده از حیث آرا و افکار و جناح‌بندی‌ها مجلسی با تنوع آرا خواهد بود و گروه‌های مختلف سیاسی به خصوص از جناح اصولگرا از جمله جمنا، شانا، مصاف، پایداری و … در آن حضور خواهند یافت و مجلسی متکثر خواهد بود و با تعیین تکلیف مابقی نماینده‌ها این تنوع و نامتجانسی بیشتر نیز خواهد شد.

رحمت الله مرزوقی یکی از چالش‌های ابتدای مجلس آتی را انتخاب رئیس مجلس و هیأت رئیسه دانست و گفت: البته اگر این تنوع سبب تأمین منافع مردم و نظام شود به خودی خود مثبت ارزیابی می‌شود.

۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو ظرفیت عظیمی برای توسعه کشور است

وی با اشاره به مهم‌ترین موضوعاتی که با توجه به حوزه تخصصی‌اش باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد در پاسخ به این سوال که اولویت شما در مجلس آینده حضور در کدام کمیسیون خواهد بود گفت: با توجه به تخصص بنده که بیشتر در حوزه علمی و پژوهشی است و به سبب اینکه حل بسیاری از مشکلات کشور را در نظام آموزشی و در آموزش و تربیت صحیح می‌دانم عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی را ترجیح می‌دهم زیرا حدود ۲۰ میلیون دانش‌آموز و دانشجو در کشور حضور دارند.

وی افزود: سیاست‌گذاری‌های آموزش و پرورش و تحقیقات بر اساس برنامه هفتم توسعه اصل نوزدهم و بیستم باید به سمتی برود که آنجاهایی که لازم است کمیسیون آموزش و تحقیقات طرح‌هایی ارائه بدهد و یا لوایحی برای بهبود وضعیت آموزشی کشور، معیشت فرهنگیان و معلمان و دانش‌آموزان و دانشجویان تنظیم کند و در جهت رفع نیازهای این قشر عظیم دانشگاه‌های مختلف گام بردارد تا دولت نیز ملزم به حمایت بیشتر از این جامعه بزرگ علمی شود.

مرزوقی اضافه کرد: تأسیس دانشگاه‌هایی که در عرصه‌های مختلف بتواند از ظرفیت عظیم انسانی ما استفاده کند و تنظیم رابطه صحیح بین دانشگاه با صنعت و بازار کار و حمایت از رشته‌های جدید و کارآمد نیز از جمله مواردی است که پیگیری خواهم کرد زیرا اگر وضعیت آموزشی کشور اصلاح شود بسیاری از بخش‌ها کارامدتر خواهند شد.

مهمترین چالش استان فارس مساله آب است

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی دوازدهم از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان مهمترین چالش استان فارس را مساله آب دانست و گفت: چون فارس استان کشاورزی است باید اقداماتی که در این خصوص صورت گرفته را پیگیری کرد.

وی افزود: در حوزه صنعت نیز انتظاراتی وجود دارد که محقق نشده و با توجه به اینکه بیش از ۳۰ ماده معدنی در استان فارس وجود دارد باید اقدام به کشف و استفاده علمی و کاربردی از این ذخایر عظیم برای توسعه استان کرد.

مرزوقی افزود: علاوه بر همه این‌ها فارس ظرفیت‌های فرهنگی عظیم و مفاخر بین‌المللی بسیاری دارد که این ظرفیت شگرف نیز باید در مسیر توسعه استان و معرفی ظرفیت‌های آن به تمام دنیا قرار گیرد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش کشور افزود: در عرصه‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری و در حوزه درمانی و سلامت پتانسیل عظیمی در استان فارس وجود دارد که باید شناسایی و استفاده شود تا مسیر توسعه فراهم گردد.

رحمت الله مرزوقی خاطرنشان کرد: انجام این امور نیاز به همگرایی و انسجام میان ۱۸ نماینده مجلس استان فارس دارد و ابتدا باید نیازهای استان شناسایی و سپس بر اساس ظرفیت‌های استان اقدام به رفع آنها شود.

وی در پایان گفت: برنامه جامع راهبردی توسعه استان فارس باید با راهبری نماینده عالی دولت در استان و نمایندگان مجلس، همه بخش‌ها و ظرفیت‌ها را با توجه به هر شهرستان بررسی کرده و منجر به توسعه متوازن استان شود.

کد خبر 6093899

دیگر خبرها

  • استرس از فضای کارگری برداشته شود
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی