Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - ایرنا - شهردار همدان گفت: عملیات اجرایی سایت موزه میدان امام خمینی (ره) همدان به زودی آغاز می شود و اتمام عملیات احداث این سایت موزه تا پایان سال امکان پذیر است.

عباس صوفی شامگاه چهارشنبه در شورای سیاست‌گذاری رویدادهای گردشگری همدان 2018 افزود: این سایت موزه‌ ساده و با هویت تاریخی احداث می شود و مشاور در حال مطالعه این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه عملیات عمرانی پیاده ‌راه میدان امام خمینی (ره) و خیابان اکباتان تا اواسط بهمن ماه به اتمام می رسد افزود: این سایت موزه نیز در صورت تایید طرح ، با ارائه نقشه اجرایی تا پایان سال عملیاتی می شود.
شهردار همدان با بیان اینکه زمان کمی تا برگزاری رویدادها گردشگری همدان 2018 باقی مانده است افزود: مناطق شهرداری کارهای زیباسازی شهر را آغاز کرده اند.
صوفی با بیان اینکه ساماندهی ورودی‌های شهر همدان نیز در دستور کار است افزود: کار ساماندهی ورودی همدان از سمت جاده ملایر شروع شده است.
وی بیان کرد: نورپردازی ورودی‌ها، کاشت گونه‌های گل و المان‌های شهری برای زیبایی شهر در نظر گرفته شده و سازمان زیبا سازی در ورودی شهر همدان چهار بیلبورد با محوریت رویداد گردشگری همدان 2018 هر یک در ابعاد 60 متر مربع نصب می شود.
شهردار همدان ادامه داد: در حوزه تبلیغات درون ‌شهری و برون ‌شهری منتظر رونمایی لوگوی'همدان، پایتخت گردشگری آسیا در سال 2018' هستیم و تمام تلویزیون‌های شهری، پل‌های عابرپیاده، ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی‌ها آماده می‌شوند تا تبلیغات 2018 در آنها انجام شود.
وی افزود: طراحی چهار بالن و هوا کردن آن در آستانه سال نو با عنوان رویداد گردشگری 2018 از دیگر برنامه های تبلیغاتی شهرداری همدان است و نورپردازی لیزری 'همدان 2018' نیز در حال طراحی است.
به گزارش ایرنا، استان همدان در سال 2018 به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است و در این سال میزبان وزرای گردشگری 34 کشور آسیایی و بیش از 500 عضو وابسته به سازمان جهانی گردشگری خواهد بود.
به گزارش ایرنا، چندی پیش در جریان گود برداری های پیاده راه میدان امام خمینی(ره) شهر همدان، 2 تابوت شکسته سفالی متعلق به دوران اشکانی و تعدادی تکه های سفال متعلق به دوره های مختلف تاریخی از زمان مادها تا دوران اسلامی کشف شد و زمینه استمرار کاوش های اضطراری برای کشف احتمالی دیگر آثار مدفون در این محدوده را فراهم و موضوع احداث سایت موزه برای نمایش آثار باستانی کشف شده را مطرح کرد.
استان همدان که در دامان کوه الوند پهنه گسترانیده با تمدن سه هزار ساله از کهن‌ ترین شهرهای جهان است و به واسطه دارا بودن بیش از یک هزار و 800 اثر تاریخی و گردشگری، در سال 85 با مصوبه مجلس شورای اسلامی به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران معرفی شد.
این استان با دارا بودن آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی همچون تپه هگمتانه، کتیبه های گنجنامه، آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، گنبد علویان و جاذبه های طبیعی همچون غار علیصدر هم‌ اکنون به عنوان پنجمین شهر گردشگری کشور شناخته می‌ شود
7523/2087
خبرنگار: مرضیه بختیاری** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۳۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان

 اکبری مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان  گفت: محور خاش- سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

وی ادامه داد: طول کلی محور خاش- سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب ۶ قطعه اجرایی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.

اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • وزیر راه و شهرسازی وارد تبریز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • عملیات اجرایی منوریل قم پس از ۱۰ سال توقف آغاز می‌شود
  • آغاز عملیات تکمیل مونوریل قم همزمان با دور دوم سفر رییس جمهور
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • عملیات اجرایی میدان ورودی رزن آغاز شد