Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دولت بريتانيا يک محقق تاريخ را به دليل تشکيک در جزئيات ماجراي «هولوکاست»، به اين کشور راه نداد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از رويترز، يک سند وزارت کشور بريتانيا نشان مي‌دهد لندن از ورود «مارک وبر» مدير «موسسه بررسي‌هاي تاريخي کاليفرنيا» درباره شمار افراد کشته‌ شده در «هولوکاست» ترديد کرده، ممانعت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اطلاعيه‌اي که براي «وبر» ارسال شده، آمده است که بر اساس تصميم وزارت کشور بريتانيا در 28 آوريل 2015، وبر با توجه به پيشينه رفتاري غيرقابل قبول، مشمول تصميم منع ورود به بريتانيا مي‌شود.
رويترز نوشته که در زمان اتخاذ اين تصميم، «ترزا مي» نخست‌وزير کنوني، وزير کشور بريتانيا بوده است.
اين ممانعت در حالي است که بريتانيا جزو آن دسته از کشورهاي غربي نيست که انکار «هولوکاست» را جرم اعلام کرده اند.
در حالي که غرب با ادعاي آزادي بيان، اهانت به مقدسات اسلامي و ساحت پبامبر گرامي اسلام (ص) را عملا مجاز مي شمارد، 16 کشور غربي از جمله آلمان، فرانسه، هلند و کانادا زير سوال بردن «هولوکاست» را ممنوع کرده اند. 134/112

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ علی محقق اظهار داشت: خلیج فارس همواره محل تلاقی شماری از کریدور‌ها بوده و توجه به اینکه بنادر ایرانی در این زنجیره ایفای نفش کنند بسیار مهم است.

وی افزود: در بحث یکپارچه نگری توجه به نیروی انسانی از اهمیت بالایی برخوردار است که دانشگاه خلیج فارس می‌تواند نقش محوری در این موضوع داشته باشد.

محقق با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران به امنیت منطقه خلیج فارس توسط کشور‌های منطقه گفت: در راستای تحقق امنیت دریامحور تقویت همکاری‌های چند جانبه امنیتی از جمله مانور‌های مشترک نظامی مهم و پرمفهوم است.

رئیس اداره اسناد وزارت امورخارجه یادآور شد: رویکرد تقویت سیاست اهتمام به گسترش روابط با کشور‌های حاشیه خلیج فارس در سیاست‌های دولت سیزدهم مشهود است.

محقق با اشاره به اینکه تعاملات تاریخی و تمدنی خلیج فارس از موضوعات مورد توجه است گفت: نگاه استعماری در منطقه خلیج فارس از زمان پرتقالی‌ها و بریتانیایی‌ها که در این منطقه سیطره داشتند وجود داشته است.

وی افزود: این امر باعث شده بود تا کشور‌های استعماری همواره به دنبال این باشند که شمال خلیج فارس از جنوب آن جدا شود.

دیگر خبرها

  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • فیدان: تصمیم ورود به پرونده بین‌المللی علیه اسرائیل گرفتیم
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • ورود سامانه بارشی به هرمزگان و تلاطم دریا در خلیج فارس
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • ورود سامانه بارشی / تداوم بارش در استان‌های غربی