Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-انسان هماره درآرزوی این بوده و هست که زمان را از گردش بازدارد و جاودانه شود و از سوی دیگر دنبال ارامش وتنهازندگی کردن بوده است .اما این آرزو دردنیای امروز به کارش می آید؟ به نظر می رسد اگر آنچه در جامعه انگلستان شاهد ش هستیم که درآن 9میلیون نفر که شاید بیشتر انها زنان و مردان سالخورده تنها یند این آرزو را نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دنیای امروز به شدت به سوی پیرشدن پیش می رود. رشد جمعیت بسیار اندک در اکثرکشورهای جهان و روند روبه رشد پیری از یک سو و میل به زندگی دور از دیگران از سوی دیگر در انگلستان نماد تنهایی شده اند ومدیران این کشور به فکر افتاده اند با این پدیده برخوردی نو داشته باشند.  . دولت بریتانیا دست به معرفی وزیری برای مقابله با این معضل اجتماعی زده است. بنا به آمارهای موجود بیش از ۹ میلیون نفر در بریتانیا در تنهایی به سر می‌برند.بنا به آمار دولت بریتانیا و صلیب سرخ بیش از ۹ میلیون شهروند تنها و منزوی در این کشور زندگی می‌کنند. بنا به یک آمار تکان‌دهنده بیش از ۲۰۰ هزار سالمند در بریتانیا حداکثر یک بار در ماه با دوستان و بستگان خود تماس یا گفت‌وگو دارند.ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا درباره این "چالش اجتماعی" گفت که "افراد زیادی در این واقعیت غم‌انگیز" به سر می‌برند. نخست‌وزیر بریتانیا تصریح کرد که دولت او خواهان رسیدگی به این معضل اجتماعی است.نهاد ویژه‌ای در دولت بریتانیا برای رسیدگی به مشکل "تنهایی" ایجاد شده است که در حال حاضر مسئولیت آن بر عهده تریسی کروچ، "وزیر ورزش و جامعه مدنی" این کشور نهاده شده است.خانم کروچ موظف است که در این زمینه به‌صورت فراحزبی عمل کند و تمامی برنامه‌های دولتی و بخش خصوصی را با یکدیگر هماهنگ سازد. وزیر ورزش بریتانیا گفت که گرچه این مشکل در سالمندان بیشتر دیده می‌شود ، اما معضل تنهایی در میان تمامی گروه‌های سنی وجود دارد.به گفته کارشناسان فقدان روابط اجتماعی می‌تواند پیامدهای بسیار خطرناکی برای روان و سلامتی شهروندان داشته باشد و حتی می‌تواند به کاهش طول عمر انسان‌ها بینجامد.
میراث جو کوکس
با تعیین نهادی مستقل برای رسیدگی به مشکل "تنهایی و انزوا" در دولت بریتانیا در واقع برنامه‌ای دنبال می‌شود که برای نخستین بار به ابتکار خانم جو کوکس، نماینده حزب کارگر بریتانیا برای کمک به "افراد تنها" پی‌ریزی شده بود.کمیسیونی در پارلمان بریتانیا در سال ۲۰۱۷ وظیفه رسیدگی به مشکل "تنهایی" را برعهده گرفت و در پایان تحقیقات خود به دولت بریتانیا پیشنهاد کرد برای مقابله‌ی موثر با این پدیده اجتماعی نهاد یا وزارتخانه‌ی مستقلی را تاسیس کند.جو کوکس در ۱۶ ژوئن ۲۰۱۶ یک هفته پیش از برگزاری همه‌پرسی درباره خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا توسط یک مهاجم راست‌گرا به‌طرز دلخراشی کشته شد. خانم کوکس یکی از طرفدران ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا و یکی از فعالان سرشناس حقوق‌بشر در اروپا بود. قاتل کوکس در دادگاهی در بریتانیا به حبس ابد محکوم شد.
آینه جهان فردا ؟
ایا بریتانیای امروز آینهفردای همه کشورهای جهان است ؟ به نظر می رسد در اروپای غربی دست کم بتوان به این پرسش جواب مثبت داد. در ژاپن نیز سالهاست جمعیت سالخوردگان نسبت به کل جمعیت روندی فزاینده را تجربه می کند. در برخی کشورهای اسیایی نیز می توان این پدیده را دید اما رشد جمعیت در برخی کشورهای افریقایی بسیار بالاتر از رشدجمعیت متوسط جهان است. ایران نیز به دلیل کاهش رشد جمعیت نسبت به دهه 1358 تا 1368 با شتاب بیشتری به سوی پیر شدن پیش می رود

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۵۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند

دولت ایرلند از هجوم پناهندگان بیشتر به این کشور برای فرار از اخراج به رواندا در سایه طرح ضد مهاجرتی ریشی سوناک خبر داده و انتقاد شدیدی به این قانون وارد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی نوشت: با توجه به طرح اخراج پناهندگان به رواندا در انگلیس پناهجویان به طور فزاینده‌ای به دنبال پناهندگی در ایرلند هستند. اما این تنها در دوبلین، پایتخت ایرلند نیست که این اقدامات دولت بریتانیا مورد انتقاد شدید قرار می گیرد.

دولت ایرلند گزارش داد که پناهندگان بیشتر و بیشتری به این کشور می روند. "مایکل مارتین"، وزیر امور خارجه ایرلند در این باره به روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف گفت: سیاست جنجالی پناهندگی ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، در حال حاضر بر این کشور اتحادیه اروپا تأثیر گذاشته است. پناهجویان برای اجتناب از اخراج به رواندا به اینجا و در داخل اتحادیه اروپا پناه می آورند.

مارتین گفت: حدود 80 درصد از مهاجران از طریق استان بریتانیایی ایرلند شمالی به ایرلند می آیند. پس از برگزیت، بریتانیا و اتحادیه اروپا توافق کردند که این مرز را باز بگذارند تا از درگیری های جدید در منطقه جنگ داخلی سابق جلوگیری کنند.

تنش های اجتماعی در ایرلند اخیراً به دلیل افزایش مهاجرت ها افزایش یافته است. بین می 2022 و آوریل 2023، بیش از 140000 نفر وارد ایرلند شدند که بیشترین تعداد در 16 سال گذشته است. نیروهای راستگرا ادعا می کنند که مهاجرت بحران حاد مسکن را در این کشور تشدید می کند. از طرفی اعتراضات مکرر از سوی ساکنان وجود دارد.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

بی توجهی اروپا به پناهندگان در حل بحران پناهندگیافزایش چشمگیر حملات به پناهندگان در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • رینگ چهارم با منابع استانی تکمیل نمی‌شود/ آلودگی هوا دغدغه اصلی برای اصفهان است
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است