Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش خمین گفت: در سال گذشته ۷ هزار دانش آموز از ۲۵ واحد آموزشی در این طرح مشارکت داشتند که امسال این میزان مشارکت به ۸ هزار دانش آموز از ۳۹ واحد آموزشی افزایش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی محمدی، رئیس آموزش و پرورش شهرستان خمین در گفتگو با خبرنگار خمین نیوز، با اشاره به اجرای طرح مدرسه مروج سلامت گفت: طرح «مدرسه مروج سلامت»، در راستای توسعه و ترویج فرهنگ سلامت و بهداشت عمومی در میان دانش‌آموزان مدارس با همکاری شبکه بهداشت و آموزش و پرورش اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهداف این طرح افزود: تبیین اصول رعایت موازین بهداشت عمومی، آگاه‌سازی و برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی با موضوع سلامت و بهداشت، از جمله محورهای طرح مدرسه مروج سلامت است.

مشارکت در طرح «مدرسه مروج سلامت» نسبت به سال گذشته افزایش داشته است

محمدی بیان کرد: در سال گذشته ۷ هزار دانش آموز از ۲۵ واحد آموزشی در این طرح مشارکت داشتند که امسال این میزان مشارکت به ۸ هزار دانش آموز از ۳۹ واحد آموزشی افزایش یافته است.

محمدی گفت: در سال تحصیلی جدید علاوه بر اجرای برنامه‌های بهداشت و سلامت، اطلاع‌رسانی در مورد برخی از بیماری‌های واگیردار و غیر واگیردار در بین نوجوانان و جوانان، خانواده‌های دانش‌آموزان و مربیان سلامت با همکاری شبکه بهداشت انجام می‌شود.

رئیس آموزش و پرورش خمین در ادامه اظهار کرد: هر دانش‌آموز به عنوان یک سفیر سلامت عمل می‌کند، که وظیفه نظارت بر بوفه‌، آبخوری‌، سرویس‌های بهداشتی و اطلاع‌رسانی در مورد استفاده از تغذیه سالم در مدارس را به عهده دارد. همچنین مطالب و پیام‌های بهداشتی را به خانواده و اطرافیان در محیط اجتماع نیز انتقال می‌دهند.

اجرای طرح «ماد» در شهرستان خمین

محمدی همچنین به طرح ماد، مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: این طرح با مشارکت بهزیستی و آموزش و پرورش و با هدف افزایش مهارت‌های زندگی، مشارکت اجتماعی و ارتقای سلامت روان و تقویت تفکر خلاق در دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این طرح به شکل پایلوت در شهرستان‌های خمین، اراک و شازند اجرا می‌شود که در حال حاضر شهرستان خمین این طرح را در ۶ واحد آموزشگاهی برگزار می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اجرای سند تحول؛ ماموریت‌های مدارس شاهد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز بیش از ۱۴۰۰ مدرسه شاهد داریم، گفت: توسعه این مدارس بیشتر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است. اولین جایی که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را ترجمه و اجرا کند، باید مدرسه شاهد باشد. مدرسه شاهد بومی کشورمان است بنابراین اجرای سند بیش از همه و پیش از همه باید در مدرسه شاهد محقق شود. 

به گزارش ایسنا، مراسم گرامیداشت شهدا با حضور وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران و تعدادی از معاونان در اردوگاه شهیدباهنر برگزار شد.

رضا مراد صحرائی وزیر آموزش و پرورش در این مراسم اظهار کرد: خدا را شاکریم که در یک مراسم دیگری که به نام شهداست حضور پیدا می‌کنم و در جایی نفس می‌کشم که خانواده شهدا حضور دارند. ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا توفیقی برای هر کسی است. هر کشور منابعی برای قدرت خود دارد و یکی از اصلی‌ترین منابع قدرت درونی، ملی و جهانی ما شهدا و ایثارگران و فرهنگی است که این عزیزان را در خود نگاه داشته است.

صحرایی ادامه داد: در جنگ تحمیلی قریب به ۲۳۰ هزار شهید تقدیم انقلاب کردیم و همینطور تعداد قابل توجهی جانباز و آزاده سرافراز. اما خط شهادت و راه شهادت باز مانده و در هر برهه‌ای از زمان، آن‌هایی که لیاقت داشتند در این مسیر قرار گرفتند. 

وی شهدای حادثه تروریستی کرمان را گرامی داشت و گفت: یکایک این شهدا، دانش‌آموزان و معلمان، هر کدام خاطرات عجیبی دارند. شهید حسینی رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان یا فائزه رحیمی هر کدام قصه عجیبی دارند. شهید شادکام، شهید المیرا حیدری، خانواده سلطانی‌نژاد که ۹ شهید تقدیم کردند، نشان دادند که در فرهنگ‌شان، شهادت جایگاه ویژه‌ای دارد. یا شهیده آیدا قاسمی خبرنگار دانش‌آموز پانا که خاطراتی عجیب و تامل‌برانگیز دارد. یاد همه آن‌ها را گرامی می‌داریم. آموزش و پرورش نشان داد در صحنه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، میدان‌دار بوده است، به‌طوریکه قریب ۱۰۰ نفر از شهدا از خانواده آموزش و پرورش بودند. 

وزیر آموزش و پرورش یاد شهدای دانش‌آموز و فرهنگی دفاع مقدس را هم گرامی داشت و افزود: شهدا نماد غیرت و منبع قدرت نرم و بین‌المللی ما هستند. آن‌ها شهادت را برای ما شیرین جلوه دادند و در کنار آن‌ها، خانواده‌های شهدا علی‌رغم این مصیبت بزرگ، اما همه در خط امام ایستادند. این میراث شهداست و گرامی‌داشت این میراث حداقل وظیفه‌ای است که ما از حیث مسئولیت ملی و مذهبی‌مان بر عهده داریم.

صحرایی در ادامه بر ارتقای مدارس شاهد هم تاکید کرد و گفت: مدارس شاهد دو ماموریت بزرگ دارند. یکی جبران کاستی‌هایی است که فرزندان معظم شهدا و ایثارگران از حیث آموزش و تربیتی دارند اما ماموریت اصلی آن‌ها ترویج فرهنگی ایثار و شهادت است. این مدارس میعادگاه یادآوری شهدا و ایثارگران است و باید از هر حیث این مدارس الگو باشند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز بیش از ۱۴۰۰ مدرسه شاهد داریم، گفت: توسعه این مدارس بیشتر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است. اولین جایی که باید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را ترجمه و اجرا کند، باید مدرسه شاهد باشد. مدرسه شاهد بومی کشورمان است. بنابراین اجرای سند بیش از همه و پیش از همه باید در مدرسه شاهد محقق شود. 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ صحرایی اضافه کرد: در سند تحول از مدرسه در چشم انداز ۱۴۰۴ ؛ ۱۶ ویژگی ذکر شده است و مدرسه شاهد باید مصداق تحقق این ویژگی‌ها باشد. نقطه اتکای دولت و ملت در رشد و تعالی کشورر مدرسه است و مدرسه شاهد باید بیش از همه و پیش از همه این نقش را ایفا کند. باید روز به روز ویژگی متمایزکننده مدارس شاهد برجسته شود.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم، از خانواده معظم شهدا حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خیران کاشانی در توسعه هنرستان‌ها مشارکت بیشتری داشته باشند
  • جلوگیری از تخریب ۲ مدرسه در کرج با هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز
  • بیش از ۱۳۰۰ دانش آموز با رای دادگاه تجدیدنظر استان البرز از بلاتکلیفی درآمدند
  • تنوع در محیط‌های آموزشی از تکالیف آموزش و پرورش است
  • در نظر گرفتن پیوست فرهنگی برای هر کتاب درسی / تشکیل ۱۰۰ هزار گروه جهاد تبیین در سال آینده
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اجرای سند تحول؛ ماموریت‌های مدارس شاهد
  • سند تحول معاونت پرورشی در دستورکار شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • طرح تحول معاونت پرورشی در دستورکار شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • برگزاری محفل انس با قرآن در بیش از يک‌هزار مدرسه کرمان
  • شناسایی چهره‌ به چهره بازماندگان از تحصیل و جذب آنها در نظام آموزشی