Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان با حضور در دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه چمران پس از بازدید، جلسه ای در خصوص پیگیری و رفع مشکلات موجود در ساختمان دانشکده و تامین منابع مالی جهت انجام تحقیقات و پژوهش های در حال انجام صادر کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، غلامرضا شریعتی با حضور در دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه چمران پس از بازدید از بخش های مختلف دانشکده در جلسه ای که در سالن جلسات با حضور مدیران دستگاه های اجرایی ذی ربط و اعضای هیئت علمی این مرکز برگزار شد دستوراتی در خصوص پیگیری و رفع مشکلات موجود در ساختمان دانشکده و تامین منابع مالی جهت انجام تحقیقات و پژوهش های در حال انجام  صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم استفاده از مدیریت علمی در پروژه های مختلف استان، گفت: اگر مدیریت علمی را بر کار خود حاکم کنیم احتمال بالا رفتن بهره وری برای استان بیشتر خواهد شد. 

استاندار خوزستان بیان داشت: سعی کرده ایم تا حد امکان نقطه نظرات متخصصین را جویا شویم و‌ بعد از آن تصمیم نهایی را بگیریم. همچنین در حوزه آب هم از توان و تجربیات دانشکده استفاده خواهیم کرد. 

شریعتی تصریح کرد: در مسائل مختلف استان حتی در مواقعی که بین دستگاه های مختلف اختلاف وجود داشت حکمیت را به دانشگاه دادیم و طبق نظر کارشناسان علمی عمل کردیم. 

وی در ادامه با بیان این که در بحث ریزگردها به حضور اساتید دانشگاه در شوراهای تصمیم گیری تاکید کرد، گفت: شورایی که تصمیماتش بدون نظرات اساتید دانشگاه باشد پذیرفته نیست. 

استاندار خوزستان با اشاره اجرای یکی از مصوبات سال گذشته در خصوص دانشکده علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: ساخت سوله آزمایشگاهی برای دانشکده مهندسی علوم آب که نقشه آن به سازمان آب و برق خوزستان داده شده است باید اجرا شود. 

شریعتی همچنین به تجهیز ایستگاه هواشناسی و نصب اسکرین برد در دانشکده علوم آب توسط سازمان هواشناسی استان تاکید کرد. 

از دیگر مصوبات این جلسه نیز احداث سیستم آبیاری تحت فشار مزرعه شماره ۲ توسط موسسه جهادنصر عنوان شد که بنا شد موسسه جهادنصر لوازم آن را به دانشگاه تحویل دهد و دانشگاه بر این پروژه نظارت کند. همچنین بنا شد ۵ کیلومتر کانالت را تحویل دانشکده علوم آب بدهد.

گفتنی است دانشکده مهندسی علوم آب مشتمل بر 4 گروه سازه‌های آبی، آبیاری و زهکشی، هیدرولوژی و منابع آب و محیط زیست به عنوان اولین دانشکده آب در کشور در حال فعالیت می باشد.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

دکتر یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد